30 Mart 2009 Pazartesi

Jimmy Choo

Jimmy Choo beni benden alan ayakkabı ve çantalarıyla karşınızda.Reklamlarında da belli olduğu gibi yüksek topuklu ayakkabıların şıklıkları çantaların inanılmaz güzellikleri tartışılmaz.
Reklamlarda ki ayakkabı ve çantarın hepsine bayıldım..Daha dikkatli incelemek isterseniz üstüne tıklayın lütfen.




Sizin bayıldığınız bir ürün var mı?

Bikini Sezonu!





Güneşi görünce daha bir kıpır kıpır oluyorum.Bütün gün gezdim bende kuzenim gelince bi oraya bir buraya koşturdum.Bugün çok beğendiğim yeleklerden aldım.Erkek arkadaşıma kalsa garson gibi oluyorsun diyip hiç almamamı istiyor.Ama erkeklere kalsaydı bu zevk ohoo...Makinamı bozduğum için ne mimleri yapabildim ne de resimlerimi çekebildim.Ama yaz gelsin artık kendi kombinlerimi yaparak sizinle olucam..

Konumuza dönersek güneşi gördüğüm için aklıma bikiniler geldi..Ve işte size bir kaç bikini seçenekleri.Bugün oyunumuza devam ediyoruz.Siz beğendiklerinizi söyleyin ben resmin yanına isimlerinizi yazayım.Hem siteye girenler eğlenir hem de birbirimizin beğendiklerini öğreniriz.











29 Mart 2009 Pazar

Vanessa'nın Giyinişi

Vanessayla yaşıt olmamızdan galiba giyindikleri çok hoşuma gidiyor.Ankle botları ne kadar gözüme sanki ona bir numara büyükmüş gibi gelsede üstüne,çantasına ve saçlarına bayıldım.Sizce de yaşına uygun ve şık giyiniyor mu?

Fiyonklu Cüzdan

Biraz benden söz etmem gerekirse tam bir cüzdan hastasıyım.Accessorize a bayıldığım cüzdan paralarının haddi hesabı yok.Genelde eğlenceli,fiyonklu,fırfırlı modelleri beğeniyorum.Büyük olması benim için artı bir avantaj sağlıyor.Ama bu sefer aldığım gayet sade bir LV nedeni ise Vakko çantamla uyum sağlasın diye.Uyum sağladı mı diye sorarsanız sağladı ama ben onlara uyum sağlayamadım galiba.Çantayı kolumda taşımak resmen eziyet gibi gelmeye başladı.Yakında bende satarsam gg da sakın şaşırmayın:)
Cüzdan çok sevimli değil mi?Bizimde yapabileceğimiz bir model aslında...Denemeye değer ne dersiniz?

27 Mart 2009 Cuma

H&M Matthew Willamson 2009 yaz koleksiyonu


H&M 2009 yaz koleksiyonunu Matthew Willamson ile yaptı.Koleksiyonun ilham kaynağı tavus kuşu motiflerini görebilirsiniz.Elektirk mavisine ağırlıklı olarak yer verilen koleksiyon ise bence çok tutalacağa benziyor.

2009 yaz koleksiyonu için siz ne düşünüyorsunuz?

İstiyorum!

Sizi ne kadar çekti resimdekiler bilmiyorum ama ben asimetrik beyaz deri cekete ve kafes ayakkabıya bayıldım.Dolabımda olsunlar hemen bugün giyinmek istiyorum.Asimetriği deri cekete yansıtmak süper bir fikir.Resmi ünlü bir moda dergisinden aldım.Onlarda benim aynı fikirdeler -Giymek istiyorum-! Ya siz?

Bana bluz gibi gelmişti ama aslında elbiseymiş.Tulum olmasını da tercih edebilirim.Kumaşına,kesimine ve yakasının fiyonkla birleştirilmesine bayıldım.
Bir ayakkabıya daha vuruldum.Kimin olduğunu hatırlamıyorum ayakkabıların cazibesine kapılmış durumdaydım.Bence çok şık duruyor.
Modacı hanımlar sizin fikirleriniz neler?

26 Mart 2009 Perşembe

Drew Aşkına!



Drew'in bir dergiye vermiş olduğu hoş,sempatik fotoğraflarını buldum.Bembeyaz tenindeki kıpkırmızı ruju ve dudaklarındaki o çapkın gülümseme neden onu çok sevdiğimi anlamama bir kez daha yetti.



Ps;50 ilk öpücüğü izlememiş olan varsa bence bu akşam izlemelisiniz.İzleyenler ve Drewciler ne dersiniz?

25 Mart 2009 Çarşamba

Siyah Dantelli Çorap!

Megan Fox diyah dantelli çoraplarını gri hırkası ve benim hiç beğenmediğim botlarıyla tamamlamış.Siyah danteli çorap çok hoşuma gider şık kullanıldığı takdir de ama bu hali pek hoşuma gittiği söylenemez daha doğrusu botları görmesem resimde benim için mükemmel!.
Buara Megan Fox'u hep makyajsız görüyorum.Ve makyajsız halide çok güzel bence.

Sizce siyah dantelli çorap nasıl?

Tüylü Saç Aksesuarları


Dün akşam Didem den mail gelmiş saç aksesuarlarıyla ilgili.Bende bugün saç aksesuarlarıyla ilgili konu hazırlamak istedim.Bilgidiğiniz gibi saç aksesuarları bu dönem çok moda.Gossip Girl'ün gossip girl'ün saç aksesuarlarına yaptığı katkıyı kimse görmemezlikten gelemez galiba.Burdan Blair'e teşekkür ediyorum:)
Taşlı,tüylü minik kıstırmalı tokalar,minik tarakların üstüne bezenmiş şık boncuklar veya fiyonklu,tüylü taçlar saçlarımızı hem canlı hem hava katan aksesuarlar.Bol seçenekleri bulabileceğiniz takıcıların yanında kendi emeğiyle yapıp satanlarda var ki ben onları daha çok beğeniyorum.







Didem Aras bu takıları yapan kişi.Boncuklu tüylü takılar ve gösterişli taçları Didemde bulabilirsiniz.Aynı zamanda kişiye özelde çalışma yapıyormuş.Daha detaylı görmek istiyorum derseniz TıkTık



24 Mart 2009 Salı

Be Natural!


Bu sene ağırlıklı olarak kullanılan renklerin arasında naturel renklerde yatıyor.Bunun belirleyeci bir koleksiyonunu ise Lanvinde ve Stella da görebiliriz.Bende bu koleksiyonlardan yola çıkarak beğendiğim kıyafet ve aksesuar çeşitlerini koydum.Güzel kombinlendiği takdir de aşırı derecede asil duran naturel renkler aynı zamanda içinizdeki masumluğu da dışarı çıkartabiliyor.
Çantaya ve saç aksesuarına bayıldım.

Saç aksesuarlarıyla da naturel giyiminize dah abir şıklık katabilir veya canlandırabiliriz.
Herkese İyi Günler..

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´