30 Haziran 2009 Salı

Öppp...Tümmm...

Pictures83

Bayıldım.İnanılmaz tatlılar!Oy yumak yumak bacakları:)

Ünlülerin Dövmeleri

Pictures80-1

Her yaz istediğim diğer bir şey ise dövme.Özellikle ayak veya el bileğindekiler ve sırta yapılan dövmeler çok hoşuma gidiyor.Kalıcı olmasın diyorum ama geçici yaptırınca da 2 hafta bile dayanmıyor.Bende çareyi 2 yıllık olanlardan yana bulucam galiba.Model olaraksa en beğendiğim minik yıldızlardan oluşanlar.Örneğin rihanna'nın sırtındaki yıldız dövmesi çok hoşuma gitti.

Pictures82
Ünlülerin çoğu yıldızlar dövmelerinden hoşlanıyor.Sienna Miller'ında omzunda üç yıldız dövmesi var.Aynı zamanda önemli günleri ve zamanları sizde bileğinize veya sırtınıza Eva ve Angelina gibi yaptırabilirsiniz.Angelina'nın dövmelerine değincek olursak biraz abartı duruyor bence.Özellikle sırtındaki dövmeler baya büyük ve gösterişli.Bense minik şekillerden ve yazılardan hoşlanıyorum.Scarlett'in renkli güneş motifli dövmesi ise bana göre değil.
Pictures81
Megan Fox'un buara etetik güzeli olduğu hakkındaki konular baya fazla.Burnunu ve dudaklarını yaptırması aynı zamanda botox ile kaşlarını kaldırması yabancı magazinlerinde ilgi odağı.Sırttaki ve boyundaki dövmeler gayet güzel duruyor.İtiraf etmeliyim ki Victoria Beckham'ın boynundan uzanan ve bileğindeki yazılı dövmeye bayıldım.Sizinde dövmeleriniz var mı?Veya benim gibi yaptırmak istiyor musunuz?

29 Haziran 2009 Pazartesi

Ayakkabılarını Çekte Görelim Mİmi

2009-06-083

Sevgili
Gözde&Ayşe başlatmış olduğu çok tatlı bir mim var sırada.Aslında bu bana paslanalı baya zaman oldu ama anca yerleşebildim diyebilirim Ç.kaleye.Mimimiz ayakkabıları çek-göster.Aslında Şu ara mini tatil yapıyor olmasaydım keşke dediğim mimlerden bir tanesi bu.Çünkü yanıma sadece ihtiyacım kadar olanları aldım.Vazgeçilmez ayakkabılarımı zaten biliyorsunuz.Benim en çok hoşuma giden bu ayakkabılarda hepsinin rahat ve uygun fiyata olması.Leopar babet ve beyaz ayakkabıyı aslında aynı yerden aldım yani size önceden de gösterdiğim Fethiye kunduradan.Kahve rengi zımbalı topuklu ayakkabı ise deichmann dan almıştı erkek arkadaşım.İnanın çok memnun kaldım hepsinden.Bu ara sandalet arayışında olduğum için sandaletlerimi yanıma aldım.Nedeni ise ya bunlarla idare ediyim diyip ertelemek istememem:)Napıyım kendimi biliyorum.Bu mimi ise;

Fashion by siu
Alışveriş Cini
Lacheen
Shopaholic

Ve sevgili
FındıkMagazin de beni mimlemiş.Bunlar biraz özele inen konular.Jojee'yi tanımaya devam..

1-Hayatınızdaki en önemli 3 erkek?
Erkek arkadaşım(her zaman bana destek oldu) ,Dedem ve ilerde olursa minik oğlum olacak:)
2-3 gün 3 gece durmadan uğraşabileceğiniz hobiniz nedir?
Kesinlikle benimde kitap,ardından resim gelir.
3-Yaşadığınız şehir dışında sevdiğiniz 3 il?
Çanakkale,Eskişehir aslında bir çok yerde bulundum ama çok merak ettiğim ve gidemediğim için İzmir!
4-En büyük fobiniz?
Hımmm..Yok:)
5-Giyim konusunda en çok kullandığınız 3 renk?
Yazın en çok beyazı tercih ediyorum.Mavinin bütün tonları ve vazgeçilmez olarak siyah.

Bu mimi yapmayan var mı bilmiyorum.O yüzden bütün yapmayanlara gönderiyorum.Sıra sizde:)

Tulum Modelleri ve Markaları

Pictures76
Bu sene en güzel moda benim için Pudra renkleri ve Tulum modası.Kendime göre tulum hala bulamadığım için büyük bir araştırma içersindeyim.Bunlara yabancı sitelerin online alışverişi de dahil.Bazılarının kesimleri çok kolay olduğunu görüyorum.Ve içimdeki dikiş canavarı kumaşa saldırmayı emretse de şuara aşırı derece de yoğunum.Ama haftasonu maxi elbise dikmek için kolları sıvıyor olacağım:)
Pictures75
Tulum modasının en çok kısa halini beğeniyorum.Uzunları da gerçekten hoş duruyor ama benim idealim kısadan yana.Uzun modellerini yaz düğünleri için seçebilirsiniz.Özellikle gri ve nude tonları inanılmaz yakışır.
Pictures77
Buraya koyduğum ürünlerin markalarını da altına yazdım.Belki gittiğiniz yerlerde(beymen..) rastalama olasılığınız olabilir.Aldığınız tulum var mı sizinde?Aldıysanız nerden ve ne kadara.Bu ara sizinle alışveriş konusunda dayanışma içersindeyim:)Bizimle paylaşmak isteyen varsa
jojikmoda@hotmail.com adresine mail atabilir:)
Pictures74

28 Haziran 2009 Pazar

Miss Dior Chérie

Şuaralar reklam fotoğraflarını görüp deneme arzusu yaratan bir parfüm var bende.Adı Miss Dior Chérie.Belki aranızda kullananlar vardır.Minik bir araştırma ile nasıl koktuğu hakkında yorumlar buldum.Hem benim için hemde yeni parfüm araştırmasında olanlar için bir alternatif olabilir.

MissDiorCherie
Yaratıcı, cesur, parisli, şık. Genç kızlar, ruhunu genç tutmak isteyen tüm bayanlar için. Çilek yaprakları, yeşil mandalina, karamelli popcorn, çilek marmelatı, taze paçuli,miskten oluşan Miss Dior Cherie ile dans etmeye, hayatın tadını çıkarmaya, gülmeye, gezmeye, kalpleri fethetmeye ve minimumda dünyayı sarsmaya hazırlanın.


Aranızda kullanan veya kokusunu bilen var mı?

26 Haziran 2009 Cuma

Aldım,Giydim Ve Giyicem!{ben4}


Outletim.com dan aldığım iki ürünle daha karşınızdayım.Bu resimleri dün size bilgi olsun diye dün çekmiştim.Yer Ç.kaledeki evimizin balkonu:)
Aldığım ilk ürün topshoptan çiçekli(-ki bu senenin modası çiçekli elbiseler) elbise.Yeni gelenler mailiyle ilk siparişimi verdim kuşku duymadan.Her hafta hoşuma gidecek parçaları %70 indirimle sahip olabiliyorm Outletim.com.Topshop elbise kesinlikle çok rahat.En bayıldığım özelliği ceplerinin olması.Elbise dizin üstünde ve yazın topuklu ayakkabı(beyaz topuklularım olmadan asla) veya sandaletlerle rahatlıkla kombine edebilirsiniz.Yazın vazgeçemediğim elbiselerim arasında yer alacağından eminim.

Outletim.com diğer sipariş ettiğim ürün ise Dorothy Perkins bluz.İsterseniz omuzlarını düşürerek ispanyol havasına bürünebilirsiniz.Ben genelde omuzları düşük giysileri tercih ettiğim için outletimden aldığım bluzu de o şekilde kullanıyorum.Beden açısından Dorohty bluz bol kesime sahip yazın üfür üfür bir akşam ne giysem diye düşünürken en iyi alternatifiniz olabilir.Birde ben bluzu biraz aşağı indirerek elbise yaptım:)Bu hali de inanılmaz hoşuma gitti.Almanya da neden giyilmesin değil mi=) Buarada Lee cooper marka jean pantolonu da Outletim.com'den 1 ay önce almıştım.Tam bedenime uygun oldu.
Aldıklarımı nasıl buldunuz?


Outletim.com hakkında bir çok mail alıyorum.Onları burdan cevaplandırmak istiyorum.Outletim.com la tanışmam yaklaşık 3 ay önce oldu.Genelde online alışverişi GG'den yaparken Outletim.com'in ürünlerini kaliteli ve %70 indirimle alabildiğimi gördüm.Aynı zamanda beden olarak eskiden sıkıntı çeksem de Outletim.com bizim bu sorunumuzu büyük bir incelikle çözmüş.Her giysinin giysi tablosu değişerek bedeninize uygununu bulabiliyorsunuz. Outletim.com 'un aras kargoyla anlaşması var.Ücretsiz kargo sayesinde siz extra para ödemeden kapınıza kadar geliyor.Yaz gelmeden önce Kocaelideydim.Sipariş ettikten bir gün sonra elimde oluyordu.Şimdi Çanakkaledeyim.Ve elime iki gün sonra ulaştı.

Aynı zamanda arkadaşlarınızı davet edip.Onlar alışveriş ettikçe siz de 10 tl kazanabilirsiniz.Daha fazla kurcalamak istiyorum diyenler için
Outletim.com !

Bazen Moda...

Bazen moda da denemeniz gereklidir;
214855__MG_2643x
Prada sayesinde kıyafetlere feminen bir dokunuş sağlayan dantel, sadece elbise olarak değil bazen sırt dekoltenizi kaplayarak hoşluk katabilir.
streetfashion254
Moda olan Barbie pembesi bu yaz vazgeçemediğiniz rujunuz olabilir.İlk önce kuşkuyla elinize alsanız ve sonra yine kuşkuyla sürsenizde sade makyajınız için en can alıcı nokta olabilir.
106381_565
Biraz Nicole Richie'ye uyup saçlarınıza yeni aksesuarlarla farklı gözükebilirsiniz..

25 Haziran 2009 Perşembe

Yeşil Göz Makyajı-Videolu Anlatım

Sevgili Ayşe'nin de mimi var.Yarında onu yanıtlayacağım ama görsel olarak:)Aynı zamanda Outletim.comdan aldıklarım bugün geldi.Yarın onları da giyinip size tanıtmak istiyorum.Yeni cicilerim arasında Topshop elbise ve Dorothy bluz var.



Bugün makyaj dolu bir gün olduğu için yeşil göz makyajıyla ilgili bir video paylaşmak istedim.Sizde makyaj malzemelerinizi hazırlayın bilgisayarın karşısına geçin ve kademe kademe benim gibi yapın. Herkese boool şans!

Mim-Makyaj Sırlarınız Neler?

Çok sevdiğim ve blog listemden ayırmadığım sevgili salıncakta iki kişi beni mimlemiş.Ona çook teşekkür ediyorum ve öpüyorum:)Mime başlıyoruz
1. İlk kez makyaj yapmaya kaç yaşındayken başladın?

Lisedeydi galiba.Makyaj yapmaya başlardım derken o da siyah göz kalemiydi.Fondötene bulaşmam ise üniversitenin ilk yılında oldu.

2. Aldığın ilk makyaj malzemesi neydi ve hangi markaydı?

Ben öyle makyaj bağımlısı bir insan değilim.Avonun renkli kampanya dergilerini görünce almıştım.Açıp kapanabilen göz kalemi:)

4. Karşılaştığın her güzel makyaj malzemesini çılgınca arzuluyor musun?

Makyajda genelde nelerde ihtiyacım varsa onlara yöneliyorum.Mesela bir hafta turkuaz far isterim ona yönelik araştırmalar yapar en iyisini alırım.Çok sık değil ama kaliteli alanlardanım.

5. Hiç MAC kullandın mı? Kullandıysan, “işte bu en harika ürünü!” diyebileceğin tek bir ürün söyle bana.

MAC'ın bittiğim kırmızı ruju var.Göz kalemlerini de severek kullanıyorum.Ama MAC kırmızı rujum olmadan asla.Buarada yazın krem veya nude tonlarında bir giysi giydiyseniz dudaklarınıza kırmızı ruj sürün ve sadece dudaklarınıza yoğunluk verin.Bu makyajı akşam yaparsanız cidden çok hoş durursunuz:)

6. Her genç kızın favori bir siyah göz kalemi vardır. Senin favori göz kaleminin markası ve rengi?

MAC powerpoint göz kalemi çok hoşuma gidiyor.Aynı zamanda çantam da hep bulundurduğum yedek flormarım var.


7.Vazgeçemediğin, elinin altında en az üç-dört tane bulundurduğun favori rimelinin markası?

Ben pek rimel kullanan birisi değilim.Kirpiklerim sık ve uzun benim.Bir ara çok dadanmıştım rimele o zaman kirpiklerim döküldü.Benimde moralim bozuldu doğal olarak.Yaklaşık 4 aydır dinlendiriyorum kirpiklerimi badem yağıyla da besliyorum.
3-4 tane olmasa da L'oreal Telescopic Explosion rimelini denedim ve gerçekten hoş duruyor.En yakın arkadaşımın kirpikleri kısa ve azdır.Onun kirpiklerini bile belirgin hale getirdi.Denemelisiniz.

8. Makyaj alışverişini en çok hangi mağazadan (tekin acar v.b.) /web sitesinden (strawberry v.b.) yapıyorsun?

Genelde yakın olduğum için YKM,Sevil ve Cosmostore dan alıyorum makyaj malzemelerimi.Bazen aklınızı çelebilir ucuz şeyler.Lütfen onlardan almayın çünkü yüzünüz en çok belirgin olan yeriniz.Bir zarar gelirse pişman olursunuz.Her zaman kaliteli markalardan ve bilinen yerlerden almaya çalışın makyaj malzemelerinizi.Bunu diyorum çünkü arkadaşım allık almış ucuz bir yerden markası falan da yok.Allığı sürdükçe yüzünde leke olduğunu gördük.Şimdi lekesi kalıcı halde o kadar pişman ki.

9. Makyaj malzemelerini nerede saklıyorsun?

Makyaj çekmecem var Kocaelinde.Genelde masanın üstünde duruyor hep kullandıklarım.Yanımda taşırken ise minik bir çantaya koyuyorum.

10. Makyaj alışverişine aylık ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun?

Kıyafete oranla %10 diyebilirim.Genelde her hafta belirgin bir ürün alıyorum.Makyajda kendimi durdurabiliyorum yani:)

11. Severek takip ettiğin bir yerli ve bir yabancı makyaj blogunu yazar mısın?

Just Make up, Makyaj Çantam, Caramel'im,Shopacholic ve Marjo on the blog bayıldığım makyaj blogları arasında.

12. Klasik bir soru: makyaj cantana sadece uc sey koymaya hakkin olsa neler alirdin?

Parlatıcım,göz kalemim ve allığım.

13.Bu mim dalgasini hangi bloglara gondereceksin?

Herkes mimlenmiş ama ben buldum bir kaç tane.Hanımlar sıra sizde:)

Merbe
Ayşe
alışveriş cini
Moda Tasarım Stil


Erkekleri Kıskanıyorum...

Tom%20Ford%20For%20Men%203%201440X900%20Fashion%20Wallpaper

Yazdığı gibi Tom Ford For Men! Ne diyeyim şimdi ben Tom'a!Neden Gaysin be adam!

24 Haziran 2009 Çarşamba

Trendlerle Alışveriş Listesi Ve Beril'in Sandaletleri



Topshoptan bu yaz almanız gerekenler listesini oluşturdum.2009 trendlerinden bazıları alışveriş yapacağımız zaman belirleyici de olmalı.Bu trendler sıralı halinde geleceği için bu başlangıç listesi olarak tanımlayabiliriz.Başlıyoruz;

*Renkli bikini-Yazın olmazsa olmazı.Tabiki mayokini de tercih edenler vardır.Bende aslında beğeniyorum.Kadını bikiniden kesinlikle daha hoş gösteriyor.Kullanıp memnun olanlar var mı?

*Uzun zincirli kolye ve bileklikler-Giydiğiniz giysiyi canlandırmak için kesinlikle aksesuar kullanılması taraftarıyım.Özellikle yazın şortlu takımlarla ve maxi elbiselerle aksesuarlar çok hoş oluyor.

*Nude tonlarında tulum-Bu sene trend olan iki şey birleştirebiliriz.Pudra rengindeki tulum özel bir akşam için seçilebilecek tercihler arasında yer alabilir.

*Mini şortlu kombinler-Ultra mini şortlar bu sene çok gözde olsa da biz memleketimizin şartlarına göre de giyinmek zorundayız:)Çok kısa olmayan şortları değişik üstlerle kombinleyebilirsiniz.Yaz akşamları için kumsal da veya kordonda gezerken en rahatlatıcı alternatif.

*Tüylü aksesuarlar-Blair taçlarıyla başlayan bu trend birden etrafımızı sardı.Minik taraklarla toplanmış süslü saçlarda inanılmaz hoş duruyor.Bir çok ünlünün de tüylü taçları ve aksesuarlar mevcut.Sizde bu tüyden alıp eğer isterseniz kendiniz bile yapabilirsiniz.Almak istiyorum derseniz topshop a uğrayabilirsiniz.Online olarak bakmak istiyorum derseniz Sevgili Bilun a bakmalısınız.

*Clucthlar- Kıştan beri başınızın etini yediğimi biliyorum.Sizde benimle aynı fikirde olmaya başladığınızdan eminim yavaş yavaş.Büyük çantalar yerine elde taşınan minik ve hoş çantalardan edinmelisiniz.Maxi elbiselerle,yazın kombiniyle jeanlerle inanılmaz tatlı duruyorlar.Bir dahaki alışverişinizde bakmayı unutmayın.

*Yüksek topuklular;Modacılar bu sene yüksek topuklu konusunda inanılmaz boyuta ulaştılar.Mankenlerin çok yüksek topuklular yüzünden kaç kere düştüğünü görmüşsünüzdür.Biz o kadarını istemiyoruz{ hiç değilse ben:)}.Bu sene skinny pantolonuzla giydiğiniz bantlı yüksek topuk ayakkabılarınız eminim çok hoş gözükecektir.Arada sandalet ve babetten uzaklaşıp kadınsılığımızı gösterme zamanı.Şaşırtmak her zaman iyidir.



Sevgili Beril Dilek'e burdan sonsuz teşekkürümü gönderiyorum.Dünki postumda istediğim sandalet modelleri için beni kırmamış ve sandaletinin resmini çekip göndermiş.Gladyatör sandaletlerin hala trend olduğunu unutmayalım.Siz de Beril'in gladyatör sandaletlerinden bakmak ve denemek istiyorsanız Stradivarius 'a uğramanız gerecek.

Aldıklarınızı paylaşmak ve herkese fikir vermek istiyorum diyorsanız
Jojikmoda@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

23 Haziran 2009 Salı

Sandalet Modelleri



Elbiselerin,kaprilerin,mini şırtların ve pantolonların altına artık babetten çok sandalet sevenlerdenim.Yazın sıcak olduğu için ayaklarımı hapsetmek istemiyorum.Özellikle maxi elbiselerin altına sandaletler inanılmaz hoş duruyor.{turist gibi hissediyor insan kendini}

Bu yüzden sandalet arayışı içersindeyim.Nedense gittiğim her yerden yüzü asık dönüyorum.Ben istiyorum ki hem biraz taşlı olsun hem de sade böyle ayağından çıkacakmış gibi duran rahat {onu hissetmeyeyim ben}.Aşağıdaki taşlı modelleri çok beğendim mesela.Sizinde severek kullandığınız sandaletleriniz var mı?Nerden aldığınızı ne kadara aldığınızı söylerseniz çok mutlu olucam.

Buarada yeni aldığınız ürünlerin resimlerini çekip bana {Jojikmoda@hotmail.com} yollayarak burda tanıtabilir herkesle zevkinizi paylaşabilirsiniz.{sandaletleriniz varsa onları da çekin:)Fikir arayışı içersindeyim napıyım:)}

Balerin Topuzu

Yazın nemden,sıcaktan bunaldığım için saçlarımı en çok yaptığım model yukardaki gibi balerin tarzında minik topuz oluyor.Yaptığım makyaj ise gözlerde eye lineer ve dudaklarda kırmızı ruj.Allık kullanmıyorum yüzümü sade bırakıp dudaklara ağırlık veriyorum.Hem romantik hem fransız kadını tarzında oluyor.
Sizde bu yüzünüzü çıkartan balerin topuzunu kullanıyor musunuz?

22 Haziran 2009 Pazartesi

Vogue {İspanya} da 43'lük Manken:Cindy Crawford

Vogue Moda dergisinin İspanya yayınında Cindy Crawford ile moda çekimleri yapılmış.Resimleri gördüğümde Cindy'e hayran olmamak elde değil.43 yaşında olmasına rağmen vücudu hala eski formunu korumakta.Özellikle Balmain ceketiyle olan resmi çok ama çok hoşuma gitti.Balmain olupta hoşuna gitmeyen bir bayan var mıdır acaba merak ediyorum:)

Uzun aradan sonra tekrar kapaklarda yer alan Cindy.Yaptığı işte gerçekten çok iyi olduğunu bir kez daha gösterdi.Resimler Vogue dergisinin yaratıcılığını pek yansıtmasa da Cindy formuyla göz dolduruyor.Bizim de 43 yaşındaki görüntümüz böyle olsa keşke!

21 Haziran 2009 Pazar

Mim-Mim-Mim:)

Sevgili DIY projeleriyle beni burda çıldırtan,çok hoş fikirleri bulunan ve moda dünyasının (benim için) vazgeçilmez isimlerinden Fashion By Siu beni mimlemiş.

Mime başlıyorum:)

1- Kullandığınız parfümün markası nedir?




Uzun zamandır Burberry-Burberry parfümünü kullanıyorum.YKM'nin %30luk indiriminden faydalanıp bu şahane parfümü almıştım.Şimdi ona bağımlı haldeyim.Doldurma olarak bir çok yer de duymuşsunuzdur kokusunu.Üstünüzden bütün gün çıkmamasını ve etrafınızdakilerin peşinizden gelip parfümünüzün markasını sormasını istiyorsanız Burberry tam size göre kesinlikle denemelisiniz.



Tavsiye edeceğim diğer bir parfüm markası ise Dior-Hypnotic poison.İnternette biraz araştırma yaparsanız(bknz ekşisözlük) genelde kadının baştan çıkarıcı kokusu olurak tanımlanıyor.Benim olsun ben geldiğim zaman kokum yayılsın ve sizin kimliğiniz olsun istiyorsanız listenizin başında yer almalı.Kokusuna gelirsek ilk önce testerı sıktıklarında rakı kokuyor ya bu diyeceksiniz:)Ben böyle demiştim.Mağazanın içersinde dolandım alışveriş yaptım ve o koku nasıl muhteşem bir hal almış şaşıracaksınız.Bileğinizden hiç çıkmıyor.Geçen sene ben çantama dökmüşüm yanlışlıkla telefonum hypnotic ile yıkanmış resmen.Aradan bir sene geçti hala parfüm kokuyor:)

2-Kullandığınız kremin markası nedir?


The body shoptan aldığım çilek aromalı vücut kremi.Özellikle kokusu çok hoşuma gidiyor.Ve cildi yumuşacık yapıyor.

3-Şuan okuduğunuz kitabın adı?

Ayşe Kulin-Umut kitabını okumaya başlıyorum.Veda'yı okuduktan sonra Umut kitabını da çok merak ettim.Ayşe Kulin'in yazdığı bütün kitapları beğeniyorum.Bir çoğu okunması gereken yapıtlar bence.Özellikle Sevdalinka adlı kitabında okurken göğüsüm o kadar sıkıştı ki Bosnalıların acılarına bende ortak oldum.Tarih kokan kitaplar okumak istiyorum diyorsanız listenizde yer almalı.

4-En son aldığım üç ürün?


*Babama gömlek
*Maxi elbise.Sizinle paylaşacağım tabi:)
*Pullu ip askılı ve outletim.comdan topshop elbise

5-En çok sevdiğim üç dizi?

*Gossip Girl
*Aşk-ı Memnu
*How I met your mother-Barneyyy!


Şimdide mim sırasını
CindrellaUnderTheUmbrella geçiriyorum:)

Uzun Zincirli Kolye Modelleri


Sade elbise,tshirtü canlandırmak ve biraz hoşluk yaratmak için uzun zincirli modeller gerçekten kurtarıcı oluyor.Bu ara gözlerim hep uzun zincirli modellere takıldığı için size de bir kaç model göstermek istedim.Eğer yapan arkadaşlarımız varsa böyle modelleri paylaşabilirler.

Br çok yerde fiyonklu,minik taşlı,kalpli,yıldızlı modeller görebilirsiniz.Geçen gün koton ürünlerinde de görmüştüm şeker ürünler vardı.Ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum.Sizinde çok sevdiğin takı markaları var mı?Olmazsa olmaz bütün aksesuarlarımı ordan alıyorum dediğiniz?

Bugün yolculuk zamanı yeniden Ç.kale'ye gidiyorum.Yaklaşık 2 ay orda olacağım.Ardından da Almanya ya kaçış vakti.Merak etmeyin gittiğim görüğüm herşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.Almanya dan sitemi ziyaret edenler varsa mail yoluyla bana ulaşmalarını rica ediyorum sormam gereken bir kaç soru varda.Hepinizi öpüyorum akşam yeniden sizlerle yeni postlarla olacağım.

20 Haziran 2009 Cumartesi

Demi Moore Ve Kızları



Demi Moore..Gün geçtikçe daha güzelleşiyor sanki.Bruce Willis'le evliliğini noktaladıktan sonra Ashton Kutcher'la evlenmesi bütün herkesi şaşırttı.Hatta Ashton hayranları baya kin duydular Demi'ye karşı.O zamanlar Ashton çok favoriydi herkes annesi yaşındaki kadınla ne ilişkisi olabilir ki diye kızıp duruyordu.Benim ilgimi çeken ise Demi'den 20 yaş küçük birisini nasıl bu kadar etkileyebildiği.Bir yerde artık ona saygı duymaya başlıyorum.


Demi Moore'un üç çocuk annesi olduğu söylesem inanır mısınız?Ben daha yeni öğrendim evet!Ve inanılmaz şoka girdim.Kadının vücudu muhteşem duruyor ve hep öyleydi.Kendi boyu kadar kızları var ve onların arasında Demi hiç anne gibi değil ablaları gibi duruyor.

45 yaşını hiç göstermeyen Moore yaşlanmayla ilgili soruyu da şöyle yanıtladı; 'Aynaya baktığımda farkettiğim ufak bir kırışık tabii ki panik olmama neden oluyor. Ama bu hissin üzerine artık olaya şöyle bakıyorum, muhteşem bir hayatım oldu, çok güzel bir evliliğim, üç tane birbirinden tatlı kızım, pek çok dostum ve sevdiğim bir işim var. Aynadan artık bana yansıyan tüm bunlarla birlikte varolan Demi.' Çok estetik ameliyatı geçirmiş birisinin böyle demesi de ilginç tabiki de.


Demi Moore kızları Rumer (19), Scout (16) ve Tallulah(14)..
Bugüne kadar 20’yi aşkın ameliyat geçiren Moore’un estetik faturası ;
435 bin 200 dolar (547 bin YTL).

İşte Moore’un estetik listesi:

Yüz bölgesi
Yüz gerdirme: 18 bin dolar
Kaş kaldırtma: 6 bin 500 dolar
Dudak silikonu: 700 dolar
Dişler: 24 bin dolar
Silikon ve meme düzeltme: 37 bin dolar
Kalça ve bacaklara liposuction: 30 bin dolar
Diz gerdirme: 9 bin dolar
Beslenme uzmanı, kişisel antrenör, yoga ve kick-boxing hocaları: 310 bin dolar

Dergi sayfası niteliğindeki postumuz sona erdi.Son demek istediğim bir şey var.Biz bu estetiklerin 3 'ünü olsak yemin ederim afet oluruz:)Haksız mıyım?

resimler;harper dergisi 2008

18 Haziran 2009 Perşembe

Stella McCartney


Stella McCartney 2010 resort koleksiyonunu tanıtmıştı.Hepsi birbirinden renkli güzel fotoğraflarla karşınıza çıkmayı düşünürken bu minik koleksiyon videolaroyla karşılaştım.Stella'nın nude tonlarıy beni vurduktan sonra bu koleksiyonda gerçekten çok hoş.Stella'nın resimlerine bakarak ne demek istediğimi sizde anlayacaksınız eminim:)Bu postum az söz ama çok resim olacak...Ve resimler size koleksiyonun ruhunu anlatacak.






Benim gibi Stella'nın koleksiyonlarına bayılan var mı??


 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´