30 Eylül 2010 Perşembe

Pardon Pardon Pardon...

ImageHost.org

23 Eylül 2010 Perşembe

Sarah Jessica Parker @LondonFashionWeek


Sarah Jessica Parker..Kimine göre hala Carrie Bradshaw'ı da diyebiliriz.Sex and the city dizisini ve ardından filmlerini izleyip Carrie'yi sevmeyen çok azdır herhalde.Birçok bayanın arkadaş olup dertlerini paylaşmak isteyeceği kişidir Carrie.Tabi dizisinden dolayı SJP hayranları bütün dünyada çoğunlukta!
Tabi bir de erkeklere sormak lazım bunu.Mesela benim erkek arkadaşıma ne zaman "Carrie varya " dediğimde cevabı "Hangisi o çirkin olan mı "oluyor.Ona kalsa en sevdiği kişi Charlote:)İnanın bu cevaba ben hiç şaşırmıyorum.


Uploaded with ImageShack.us
London Fashion Weekte Sarah Jessica Parker'ı görmek mümkün.Diane Von Frustenberg ve Burberry Prorsum defilelerinde kendini gösterdiği kombinleri ben size sunuyorum.
Özellikle Burberry ceketiyle katıldığı Burberry Prorsum defilesinde gözlerini ondan ayrımayorsunuz.
Defilelerin ikisinde de aynı ayakkabı seçiminden yana olmuş.Beni burda bitirmeyi başardı tahmin edersiniz!:(



22 Eylül 2010 Çarşamba

Twist Kızları Kış 2011



Twist'in 2010-2011 kış koleksiyonu'na bayılmamak elde değil.Hem lookbooktaki modellerin oluşturduğu canlılık hem koleksiyondaki beni benden alan parçalarla Twist'e vuruldum.
6 farklı temayla kışa hazırlanan Twist bizleri Chanel,Amerikan sporu,rock'n chic,geek,camping ve mono kucaklıyor.

Ve koleksiyonları için şöyle söylüyor:
Armalı ceketler , trikolar ile sportif görünüşünüzü korurken Chanel tarzı minik ceketler,skinny oantolon ve dantelin etkisiyle seksi, kürk ,deri ceketler ve taşlarla süslenmiş yelekler içinde trendy ve cool görünüşünüze bayılacaksınız!

Lookbook'unu incelediğinizde siz de benim gibi çoraplarına kadar almalıyım diye tekrarlıyorsunuz en yakın Twist'e kendinizi atmanızın zamanı gelmiş demektir.
Tuvit ceketler,skinny pantolonlar,balmain etkisi ceketler,dantelli ve fırfırlı romantik üstler,asimetrik fırfırlı eteklerle listemi hazırladım bile.
Ücretleri konusunda fikir edinmek isterseniz 99tl-299tl ye güzelliklere sahip olabilirsiniz.Daha fazla kurcalamak için resimlerden sonra
Twist'e bakmayı unutmayın!






21 Eylül 2010 Salı

Leoparın Hayatımızdaki Yansıması!

Leopar trendinden başınızın döndüğünü biliyorum.Bir çok yerde {dergiler,gazeteler,moda programları ve elbette bloggerlar} sizi kışın öncüsü trendine karşı uyarıyor.
Ufak ufak adımları hissedilen leopar trendinin artık belirgin adımlarını görebilirsiniz.Şallar,çantalar,babetler derken artık dolabımızdaki yerlerinden mutlu olan bayanları hiçe sayamayız.
Ama siz yine de "yok ben uzak durayım" diyenlerdenseniz ufaktan altyapıyı oluşturmaya ben devam edeyim.


Öncelikle hepsi birer şaheser benim gözümde.Louboutionla kadınlaşan Zanotti'yle sertlaşan bayanların mizaçları pembeyle buluşunca ne kadar masum bir hal alıyor.
Evet bana sorsalar ilk olarak pembeyle birleşen şaheseri ve ysl'nin güçlü kadın versiyonu 2.sıranın ilk gözdesini seçerdim.
Asi,sert ve iddalı yapılardan uzak durup feminen adımlarınızı ince topuklu ve görsel olarak çok sivrilmeyen tarzdaki ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz.
Babetlerde büyük bir aşama kaydettiğimizi düşünüyorum.Zira benim yazın gördüğüm leopar sever babet topluluğu çoğunluktaydı.



2.kısımda ise çantalardan yana kullanabiliriz oyumuzu.Chanel'in 2.55lik kraliçesinde veya mulberry'nin taçlanmış alexasında leopar trendini yakalayabilirsiniz.
Tabi iddalı modelleri var ayakkabılarda olduğu gibi.Çantalarda leopar taşımayı ben ayakkabılara göre daha cesaret isteyen bir husus olduğunu düşündüğümden eğer yaşınız küçük veya leopar trendine olan bakışınız mesafeli ise minik zincirli çantalardan tercih edebilirsiniz.

Buarada benden söylemesi Twistte nefis bir leopar çanta var.Hem de fiyatı 99 tl!Ben şimdiden onu almayı kafaya koydum bekle beni Twist!!



Belki ilk başa yazmam gereken aksesuarlara yazmamanın nedeni sizin kalbinizi ayakkabılardan çalmaktı itiraf ediyorum;)Bayanların en büyük zaafı olan ayakkabı aşkı,leoparın vahşi tavrını bile sizin kalbinizde masum bir kediye dönüştürebilecek kadar büyük olabileceğini düşündüm.{benim gibi:)}

Leopar trendinde mini mini adımlar atmak isteyenler evet ilk olarak ince leopar kemerlerden ve hala edinmediyseniz kışın sizi sıcak tutacak olan şallardan mutlaka edinmelisiniz.
Ben leopar desenini severim ama benim ruhum renkli diyorsanız hem trendi yumuşatabilir hem de daha canlı renklere yönebilirsiniz.Eh sizin ruhunuzun neşeli olduğunu bilen Mulberry uzak durmuyor ve leoparın vahşi dünyasına bir tutam renk katmanıza izin veriyor.

Tercih sizin okuyucularım.Vahşi trendi benliğinizde yaşatmaya biraz karar verdirmişimdir umarım:)

20 Eylül 2010 Pazartesi

Bora Aksu SS 2011



Biricik Bora Aksu'muz 17 ilkbahar/yaz koleksiyonu'nu Londra Moda haftasında gururla sergiledi.
İlham kaynağı olarak karıncalardan etkilenen Aksu onların ince işlerini incelerken onların boğumları ve yuvarlak hatları tasarımcıya 50’lerin siluetleri ve desteklenmiş iç çamaşırlarını hatırlatmış.Yuvarlak hatların ve egzajere edilmiş feminen siluetin, destekli ve elyaflı iç korselerle oluşturulduğu 1950’lerin görüntüsü, yaz 2011 koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor.
Koleksiyonun renk paleti yıkanmış gri-mavi ve metalik gümüşlerin arasında kontrast yaratan kan kırmızısından oluşuyor. Yumuşak ten renginin tonları da kıyafetlerde çıplaklık ve transparan hissi yaratmak için kullanılıyor.
Kıyafetlerde kullanılan 3 boyutlu parçalar koleksiyona futüristik bir hava estiriyor. Bu 3 boyutlu parçalar aynı zamanda karıncaların anatomik yapısında yer alan koruyucu kabuk şeklindeki iskelet yapısından ve 50’lerin yapılanmış iç çamaşırlarından oluşuyor.
Bora Aksu’nun imzası haline gelen el ve makine örgüsü dokular bu koleksiyonda da yaşamaya devam ediyor. Özellikle Bora Aksu’nun teyzesinin tig işleriyle yarattığı ve her biri için günlerce çalıştığı üç boyutlu karınca figürleri koleksiyona bambaşka ve artistik bir boyut getiriyor.
Bora Aksu'yu seviyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi

NYFW: 2011 İLkbahar/Yaz


NYFW bizi yeni trendleri ilk ayağına doğru sürüklerken bir bakış atmakta fayda var.Evet ilk durağına geldiniz ama devamı var..
Moda haftalarının hem sancı hem heyecan hem de yenilik belirten her şov sizi bekliyor.
Şimdilik öncü moda devlerinde sizi neler bekliyor sorusunun yanıtı.Ayrıntılar ve trendler ilerki günlerde sizinle bulaşacak.










NOT:kolajların hepsi Jojee tarafından yapılmıştır.Habersiz alınmaması rica olunur!

15 Eylül 2010 Çarşamba

Miu Miu Aşkı

ImageHost.org
Miuccia Prada'nın çocuksuluğuna bayılıyorum.Onun etek detaylarına,kuşlarla kedilerle olan print çalışmalarına,elmalar ve puantiyelerle canlandırdığı resort koleksiyonuna ba-yı-lı-yo-rum!!
Kuş ve kedi desenleri birden podyuma girdiğinde herkes şaşırmıştı.Miu Miu'nun hayatımıza farklı anlamla yer kazandırdığı bu desenler bir çok ünlüde,bloggerda ve editöryallerde yerini buldu.
Ayakkabılara da el atan bu desenler Mary-Jane platformlarında ve cloglarda neşeli bir görüntü kazandırdı.Kuş desenli çantaları ve ayakkabıları diy projelerinin yolunu açarken Zara kedi desenli elbisesini satışa sundu.
Resort 2011 koleksiyonuna bir göz atalım.Pembe top yanaklı,kırmızı dudaklı şımarık kızların görünümüyle yüksek bel pantolonlar,upuzun ispanyol paçalar,saten elbiseler,içi gösteren gömlekler,puanlı ve elmanın vurgulamaları,mini şortlar,bedene oturan orta boy ceketler,kemerler,platformlu puanlı topuklular,babetler ve bol aksesuarlar....


ImageHost.org

ImageHost.org
Meşhur Miu Miu ayakkabılarını birde bloggerlardan görelim.
ImageHost.org
ImageHost.org

Kalbimin attığı Miu Miu elbiselerini dergilerin kapaklarında görebilirsiniz.Fiyatı sadece 3700 tl civarında.;)Vogue Eva Mendesli editöryalında Miu Miu elbise gözüme hemen çarpmakta.
ImageHost.org

Fotoğraflar lookbook ve style.comdan alınmıştır.

Yarın Akşam Kimseye Söz Vermeyin?

ImageHost.org

Çünkü yarın akşam Fashion's Night Out gecesi.İstanbuldaysan sana heyyy şanslı demek istiyorum.
FNO amacı ekonomik krizin etkisini azaltarak moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla yapılıyor.
Fashion's Night Out etkinliğinin 16 Eylül 2010 gecesi{yarın gece} Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi'nden Abdi İpekçi ve Teşvikiye Caddesi sonuna kadar, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nde Suadiye – Erenköy arası üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsayacak şekilde yapılacak.
Sizi sayısız marka bekliyor olacak.Hem de müthiş indirimleri ve o geceye özel süprizleriyle.


ImageHost.org

Bugün Ne Giydim? bölümü için söz sizde.
16 Eylül gecesi kurulacak olan Bağdat Caddesi'nde iki, Nişantaşı ve İstinye Park'taki birer standın önünde kendi görünümünüzü çekin ve bizimle paylaşın (fno@vogueturkiye.com). FNO tişörtleriyle kendi kombinasyonlarınızı yaratmayı unutmayın. FNO tişörtlerini önceden online olarak Trendyol'dan alabilirsiniz.

ImageHost.org
İstinye Parkta sizi ne bekliyor?
Türkiye’den sonra Londra Fashion Week’de sahne alacak olan The Broken Hearts isimli iki kadından oluşan DJ grubu 16 Eylül gece yarısına kadar İstinyePark Markalar Sokağı’nda canlı performans sergileyecek.

Gecede ayrıca, Burcu Esmersoy, Elif Yalın, Emel Kurhan, Erdem Akan, Melis Alphan, Zeynep Tosun ve The Broken Hearts’ın tasarımlarıyla hazırlanacak cup cake’ler satışa sunularak elde edilen gelirin tamamı Çağdas Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

İstinyePark aktiviteleri arasında en eğlenceli olan ise, yine Markalar Sokağı’nda kurulacak catwalk tüneli olacak. Bu tünelden geçen konukların yürüyüşleri kaydedilerek alana kurulan dev ekranlardan podyumda yürüyormuş hissi verilerek yansıtılacak.

Vogue Fashion’s Night Out için İstinyePark’a gelecek konuklar, eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirme imkanı da bulacak. Fashion Hunt olarak adlandırılan ve içeride ana aktivite alanında kurulacak İstinyePark Hazine Avı standında bulunan karnelerdeki soruları doğru olarak cevaplayan ve cevaplardaki mağazalara giderek karnelerini damgalatan tüm konuklar İstinyePark’tan hediye almaya hak kazanacaklar.

ImageHost.org

Peki bloggerlar nerde?

Gap'ın 16 Eylül Perşembe akşamı, FNO kapsamında, Gap Nişantaşı City’s mağazasında, 19:30 – 21:30 saatleri arasında “En Sevdiğiniz Bloggerlar, Sizleri Gap ile Buluşturuyor” etkinliği içerisinde yer almak istiyorsanız yarın akşamı kaçırmayın!!!

Kimler mi var?
FashionBysiu,Styleboom,AlışverişCini,StilDirektörü,OffNeGiysem,Koray Caner,Deniz Eslek,Nil Ertürk,Ozan Alçın,Let’s Get it Style – d,Moda Cadısı,Stil Catcher,Stilize,Aychulus....ve daha niceleri;)

Not:Evet ben yokum çünkü daha tatilden ve ailemden ayrılamadım.Bir dahakine sizlerle birarada oluruz inşallah;)


13 Eylül 2010 Pazartesi

Çorapları Çekmeye Hazır Mısınız?

ImageHost.org
Kimi özgürdür dilediği gibi giyer kimi beğenmez farklı yakıştırmada bulunur kimi beğenir ama bakışlardan çekinir...Dizüstü çoraplardan bahsediyorum evet!Herkesin farklı yargısı vardır çoraplarla ilgili.Benim görüşümse evet iddalı evet dikkat çekici evet şık duruyor evet lolita havasında.
2 senedir lale devrini yaşayan dizüstü çoraplar yurtdışında en çok tercih edilen trendlerden.30 yaşında da olsanız dizüstünü çektiğiniz anda 20lik çıtır gibi gözükmeyeni yoktur.
İster fırfırlı ister desenli ister düz ister renkli olsun dizüstü modacıların gözdesi olmaya devam ediyor.
Ediyor da nasıl kombinebiliyor.Hem şık hem de trendi takip etmek isteyenler neler yapmalı?
ImageHost.org
İlk olarak en rahat kombinle başlayalım.Elbiseler hem şık hem de rahat gözükmeniz için ilk seçenek olabilir.
*Floral{çiçekli} bir elbiseyle kombinleyebilir dilerseniz uzun gömlekler farklı bir tarza bürünebilirsiniz.
*Romantik olmak isteyenler fırfırlı nude tonlarında{pudra rengi} elbise seçip dizüstü çoraplar ve fransız tarzında beresiyle dolanırsa tam bir Paris havası yaratırmış olur.
*Siyah bir elbiseye siyah çoraplar ve renkli bir babetle {veya yine siyah ama benim tercihim kırmızı:)} can verebilirsiniz.
ImageHost.org
*İster jean olsun ister kumaş ya da paşa gönlünüz kış geldi jojee hani deri trendi diyip deriyle ortaklık sağlayabilirsiniz.
*jeanle jean katarak double trend oluşturabilirsiniz.
*şortun üstüne beyaz tek cepli ve sarkık sade bir tshirtle veya gömlekle kombinleyebilirsiniz.
ImageHost.org
*Eteklerde tulip modelini tercih edebilirsiniz.Yine tulip eteğin modeline göre desenli veya düz renk cepli bir tshirt-gömlek seçebilirsiniz.
*Babetlerle lolita olup topukluyla dikkat çeken kadına dönüşebilirsiniz.
*Çizgili,leopar ayrıntılı, çiçek desenli ürünlerinizi ayrıntılara koyabilirsiniz.
ImageHost.org
*Geçen sezonun gözdesi kalpli ve noktalı çoraplarla sizde kombinleyebilirsiniz.
*Sezonun gözdesi olacak olan pelerinden tercih edebilirsiniz.
*Renk tercihi olarak yine gözde camel{devetüyü} rengini seçebilir veya kırmızı pelerin siyah dizüstü çorap ve siyah babetle tarzınızı oluşturabilirsiniz.
*Asker yeşili bir giysiyle deri ceketinizi tamamlayabilir kış aylarında da istediğiniz sert kız havasına kavuşabilirsiniz.
ImageHost.org
*Lookbookta bulduğum bu fotoğraflardaki balon ve şemsiye detayı çok hoşuma gitti.Dizüstünün ruhu sağolsun;)
ImageHost.org
ImageHost.org
Peki modacılar ne diyor?
*Dior fall ve pre-fall da düşüncesini belirtti.Dizüstü var ama klasik tarzda değil fırfır ve fiyonk detayıyla.
*Miu Miu her zamankinden kalın tabi Prada da ona eşlik ediyor.
*Wang klasik siyah rengini kullanırken Kors devetüyüyle trende devam ediyor.
ImageHost.org
Not:konuların ayrıntılı olmasını seviyorum.Biraz okuması uzun olabilir;) resimler lookbook ve style.com dandır.

7 Eylül 2010 Salı

Yeni Sezon= Yeni Trendler




Yeni sezonun gelmesiyle birlikte yeniden trendleri hatırlayalım.Alışveriş için bilgili olup lüzumsuz şeyler almayalım.
Trendleri sayarsak
* Deri

*Devetüyü tonları
*Pelerin
*Kapri paçalar
*Örgülü giysiler
*Kürklü ceketler
*Uzun etekler
*Erkek stili
*Kırmızı
*Gri tonlar
*ayakkabılarda yapay kürk{yook ben istemem}
*ve fiyonklar

kolaj.styleonthestreet

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´