28 Ocak 2011 Cuma

Chanel Make Me Beautiful!


Chanel Couture koleksiyonunu incelemişken sırada saç ve makyaj konusu var.
Eyeliner'ın tahtı uzun süre daha sağlam duruyor.Chanel'in onu bırakmaya niyeti hiç yok gibi.Eski kalın versiyonunu bu sefer daha ince ama çekiliş tarzı daha garip resimlerde inceleyebilirsiniz.
En çok saç modeli hoşuma gitti.Dağınık,karışık ve biraz özensiz duran topuz saç kökünde kurdelayla birleştirilmiş.Romantik ve fransız kadının etkisi altındaki modelin sade gösterişini umarım biz de yakalayabiliriz.






27 Ocak 2011 Perşembe

Chanel 2011 Spring Couture


Chanel sade şıklığından hiç bir zaman vazgeçmiyor.Senelerdir kendine has olan bu klas havanın etkisini Karl yine sürdürmüş.
Renklerin soft olduğu couture koleksiyonu bu sefer maxi eteklere yer vermiş.Yandan fularlarla hareketlendirilmiş pantolon ve etekler size biraz canlanma sunuyor.
Makyajda da yine naturel tonlar ağırlıkta.Farklı eyeliner çekişlerinin detaylarını ilerki posta göreceksiniz.Şimdi biraz Chanel'i inceleyelim.






Orda olduğunuzu hissetmek için videosunu paylaşıyorum.Keyifli seyirler! :)

26 Ocak 2011 Çarşamba

My Wardrobe!




Bu güzelliklerin hepsi My wardrobe 'den.%70-50 indiriminde seçilmiş designerların ürünlerini bulabilirsiniz.D&G,Mulberry,Alexander McQueen,Acne,Vivienne Westwood... gibi.
Sevdiğiniz tasarımcıların ürünleri rahatlıkla alabileceğiniz çok hoş bir site.Özellikle Mulberry'nin insanı hayran bırakan pembe Alexa'sı görülmeye değer.Pembe Alexa 'nın indirime girmesini bekliyorum.
Yukardaki bütün ürünler Sale bölümünden.D&G ayakkabı,McQueen elbise,Acne bot ne ararsanız var.Şimdi göz gezdirmek için SALE'ye zıplayalım

20 Ocak 2011 Perşembe

Yolculuk Vakti

ImageHost.org

Ctesi günü benim için yolculuk vakti.Yeniden Antalya'ya doğru gidiyor olacağım.
2 hafta için 4 tane şehir gezeceğim.Bitkin olup havaalanlarında biraz uyuklayabilirim.
Aynı bu şekilde..Hep beraber Amin!:)

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

19 Ocak 2011 Çarşamba

BENMODA:Jojee Iphone ve Ipad'de!

Sevdiğiniz moda bloglarını artık iphone ve ipad'den rahatlıkla takip edebilirsiniz.Bu hizmet BenModa'nın katkılarından dolayı oluyor.
İsterseniz bloga girip konuları okuyabilir ,twitterda iletişim halinde olabilir veya facebookta sevdiğiniz blogları beğenebilirsiniz.

ImageHost.org

BENMODA 'yla sevdiğiniz blogları takip etmek için appstoredan ücretsiz indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


ImageHost.org

18 Ocak 2011 Salı

What did they wear?

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

Hayallerini kurduğumuz kıyafetleri,ayakkabıları ve çantaları hep onlarda gördük.Modelleri arada kıskanmadık değil!(hiç değilse ben:)
Bunun neresi güzel diye çamur attığımız modeller ünlü markaların göz bebekleri oldu.Podyumdayken hepsi birbirinden güzel giyiniyorlar peki normal hayatlarında.Artık what did they wear? köşemiz var.Modellerin stiline bakıp içlerinden ilham alacağız.Şimdilik ilk postum sizinle haydi eleştirmeye başlayım..
Dayanamadım Ece Sükan'ı da koydum.
pic. altamira

17 Ocak 2011 Pazartesi

2011 Golden Globe Ödülleri

ImageHost.org

ImageHost.org

2011 Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu.Beyaz perdede birbiriyle yarışan bayanlar bu sefer kırmızı halının galibi olmaya çalıştı.
Kimileri şık kimileri rüküş olurken ödüller beyaz perdenin yıldızlarına gitti.
Ayrıntılar daha sonra...

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

13 Ocak 2011 Perşembe

İstanbul Fashion Week 2011 Defile Takvimi


ImageHost.org

3-6 şubatta yapılacak moda haftamız, bu sefer modacılardan çok katılan marka defileleriyle göze batıyor.
Koton,Gizia,Avva gibi 3. sefer podyuma çıkacak olan markalarımızın yanına eklenenler oldu.Tabi Mavi,Colins,Damat ve Derimod 'a da ilgi olacaktır ama asıl beklenilen Türk tasarımcıların koleksiyonları.
Özellike Zeynep Tosun'un solo defileyle karşımıza çıkacağını düşünürken yine karmada yer alması beni üzdü.
Moda konusunda kalbimize taht kurmuş olan Özlem Süer ve Bahar Korçan 3-6 Şubattaki Fashion week'te yer almıyor.Bahar Korçan katılmamasını bir tepki olarak değil genç tasarımcıların önünü açmak olduğunu belirten açıklama yapmış.
Arzu Kaprol ise takvimde yerini alanlardan.İlginin Arzu Kaprol'e daha da yoğunlaşacağı kesin.
Özgür Masur,Gamze Saraçoğlu,Mehtap Elaidi,Gül Ağış,Özlem Kaya,Simay Bülbül, Atıl Kutoğlu ve İFW ye ilk solosuyla katılacak olan Gül Ağış ise koleksiyonları en çok merak edilenler olacak.Türkiyedeki genç tasarımcıların başarılarını görmek yorgunluğunuzu tamamen yok ediyor.
Takvim'e siz de bir göz atın.3-6 Şubat tarihlerinde belki beraber olabiliriz.

12 Ocak 2011 Çarşamba

Lady Like

ImageHost.org


Lady Like ceketler uzun zamandır alıncaklar listesinde bulunmakta.Diğer bir tabirle Chanel ceketleri de denilebiliyor.
Nerelerde görmüştük sorusunun en güzel cevabı Twist'te!Hem de %50 kampanyayla bize beni alın diyor.İlerde bu konuya geniş çaplı yer vereceğim!
wwd

11 Ocak 2011 Salı

Hello Kitten Heels!

ImageHost.org
Önceden Giovanna'nın muhteşem Valentino elbisesiyle olan konumuzu hatırlarsınız.Valentino elbisesinin güzelliğinin yanında ilgimi Valentino Kitten Heels de çekmişti.Uzun zamandır Giovanna'nın minik topuklarını görüyorduk.Tabi bu modayı sevmekle kalmıyor başkalarına da giyim tarzıyla sevdiriyordu.Stylish Girl diye anılan Alexa'nın gözünden de kaçmadı Valentino.Yükseklerde yaşamayı sevenler için hoş bir akım olmasa da ufak çaplı bir trend olduğunu düşünmeden edemiyorum.

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

Stiliyle takip edilen 3 bayanın da tercihi Valentino Kitten Heels oldu.Bu bir şans ya da rastlantı olamaz değil mi?

ImageHost.org

Özellikle Türkiye'de çok yüksek topuklu ayakkabı giymekten hoşlanmayan bayanlar için en iyi alternatif diye düşünüyorum.Hem trend bir parçanın zevkini sürer hem de acı çekmeden bütün gün geçirebilirsiniz.
Sizde benzer bir model görürseniz kaçırmadan alın derim.

ImageHost.org

10 Ocak 2011 Pazartesi

2011 Spring Nail Trend:Chanel 513

ImageHost.org
ImageHost.org

6 Ocak 2011 Perşembe

Giovanna & Kitten Heel

ImageHost.org

Bu kadını ne kadar çok sevdiğimi artık siz de tahmin edersiniz.
Stili,kombinlerdeki farklı yaklaşımı ve bir trendi kimse sahiplenmese bile öncü olarak adım atması beni mest edenlerden.Elbisesinin güzelliği beni bitiren asıl öge.Etek uçlarındaki yumuşaklık sert imajını nasıl yok ediyor.
İlerki günlerde koyacağım konuya bugünden ufak bir göz atmış oluyor Giovannayla.



ImageHost.org
ImageHost.org

4 Ocak 2011 Salı

Trend 2011:LACE!

ImageHost.org

Lace...Romantik esintinin mimarlarından Dantel..2011'de de bizi yalnız bırakmayacak olanlardan.
Kadınlığa dokunuşunda zariflik katan bu trende sevgi sonsuz.Şortlarda,elbiselerde,ayakkabılarda hatta çantalarda bu trendi yakalamak mümkün.
Elbiselerin esintisini eskiden hissedenler şimdi ayakkabılara doğru yönelebilir ama hala dantel trendinden bir giysim yok diyorsanız sizi indirimlerdeki mağazalara davet ediyorum.

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´