30 Nisan 2011 Cumartesi

Chanel Söyle Bana Hangi Oje Sürmeliyim Bu Yaz da?


Bu yazın en hitlerinden biri olacağını kanıtlayan Black Pearl, yanına biraz daha renk almak istediğini belirterek arkadaşlar edindi.
Sarı {287},taupe'un açık tonu{567} ve barbie pembesi {557} bu yaz bizim yakınlarımızda olacak.
Sarı ne yazık ki benim tarzım değil oyüzden onu baştan eliyorum.
taupe açığı ve barbie pembesiyle çook mutlu olucaz bu yaz eminim.


Not:Rüya düğünü elbette ben de izledim.Hatta JojikModa sayfasında sizinle anında konukları ve McQueen gelinliğini paylaştım.Blogda yayınlamayacağım çünkü çook sevdiğim arkadaşlarım çoktan sayfalarında yer verdiler.JojikModaya post gelmeden de takip edebilirsiniz:)

27 Nisan 2011 Çarşamba

Uzanmışım Kumsala....

İtiraf etmeliyim Vintage salgını başladığında hiç ilgimi çekmemişti.Moda yüzünü eski fotoğraflardaki resimlere dönünce ilgim daha da artmaya başladı.
Özellikle 70lerin mükemmel kıyafetlerine,stiline ve bayanların kendine has emin duruşuna kim ilgisiz kalabilir?
Yüksek beller,uzun etekler,cateye gözlükler,geniş paça pantolonlar,eşarplar..vs.
Swim(bikini/mayo) koleksiyonlarını bakıp çok güzel diyorum.Ama kendi adıma giymeyi hiç düşünmedim.Evet hala iplilerle çok samimiyim.70lerle başlayan aşkımın bikini/mayo koleksiyonuna taşmasına içten içe bekliyorum..
Resimlerdeki müthiş bikini ve mayolar Jeisa Chiminazzo 'ın Anthropologie için yaptığı nisan 2011 lookbooku.

25 Nisan 2011 Pazartesi

Baharda Kalbimizi Çalan D&G

Bu yaz benim için en rahat marka D&G cicileri.Pek şaşırtan renklere ve desenlere yer vermemiş olsa da benim için baharı getirmiş.
Özellikle çiçek görmekten bayılan bizleri yine çiçeklerle karşılamış.Tabi çiçekler mini boyutlardan biraz büyümüş.Arada ceket,etek,şort,pileli mini veya maxi elbiselere dönüşmüş.
Onlarla uyum sağlamak isteyen pötikareler yer almış ve birbirini ne kadar sevdiklerini ortaya koymuşlar.Yer geldiğinde düz renk etek,ceket veya şortlarla kombinlenmiş.
Çok sade ama rahat bir koleksiyon oluşturan D&G kahramanları seviyorum.
Tam bir bahçe hayaliyle oluşturan koleksiyonda genç tasarımlar göz dolduruyor.Benim de kalbimi çalıyor elbette.Peki ya sizin?

18 Nisan 2011 Pazartesi

Hakan Yıldırım for Koton

Hakan Yıldırım ismi sadece Türkiye için bir anlam ifade etmiyor.Bildiğiniz gibi ünlü modacı Paris Moda Haftasında yer almıştı.Artı ve eksileri elbette vardır ama bu etkiler onun başarısını hiç değilse Türkiyeden çıkıp adını duyurmasını gölgeleyemez benim gözümde.
Hakan Yıldırım'ın Hakaan markasıyla ANDAM ödülünü aldığını hatırlatmakta fayda var.
Tasarımcımızın tasarımlarından uygun fiyata almak isteyenler hemen Koton'a gidebilir.Ben Hakan Yıldırım'ın giysileri mini ayrıntılarla yorumlamasına bayılıyorum.Hem sade hem şık olmak istiyorum ama bir de Hakan Yıldırım imzası iyi olur diyorsanız aradığınız yer kesinlikle Koton.
Ben dantelli straplez mini elbiseyle nil yeşili şorta göz koydum ilk fırsatta benim olucaklar.

H&M kırmızı Etek


İki tane aldığım yüksek bel H&M eteğimden sahip olmak isteyenler Jojee's Bazaar da büyük resmini görebilir.



13 Nisan 2011 Çarşamba

TREND 2011:Yazın Kurtarıcısı Etekler


Bahar/Yaz 2011 trendinin belki de en rahatı salaş etekler.Birbirinden güzel ,rengarenk ve desen bolluğu yaşayabileceğiniz trendimizle peeek mutlu olabiliriz.
Zıt topuklu ayakkabılarla,zincirli veya sade sandaletlerle veya espadrilerle kombinleyebilirsiniz.
Salaş ve pileli eteklerde genelde boylar ya dizin altında ya da yerleri süpüren boyutta.Maxi elbiselerle rahata kavuşan bayanlar uzun salaş eteklere de bayılacak elbette.
Transparan,şifon tarzda alıp daha trend görünüme kavuşabilirsiniz.

Lanvin gibi yüksek bel tercih ederseniz uzun eteklerin en yakın arkadaşını belinize dolamayı unutmayın!:)
Chloé devetüyü tonlarında yazı yine yalnız bırakmıyor.Devetüyü rengini sevenler Chloé eteklerine bakmayı unutmasın.

11 Nisan 2011 Pazartesi

TREND 2011:Mandalina Pek Severim!


Bu yaz turunculara çalacağız.Mandalina rengiyle ceketlerimiz,eteklerimiz,gömleklerimiz hatta gözlüklerimiz olucak.
Erken davranın ve yazın ilk renginden siz giyinin.Beyaz bir kombininizde clutchun rengi, colour block etkisinde rengarenk 3 renkten biri,siyahlar içersinde transparan bir gömlek...En basiti omzunuza atılmış enerjisini ortaya koyan bir turuncu düşünün...
Turuncunun koyuluğunu,açıklığını veya fosforlu oluşunu siz belirleyin ve kombininizin tadını çıkarın.

8 Nisan 2011 Cuma

Bu Hafta Sonu..


Hava güzel alışverişe çıkalım diye düşünenler sizi Galata'ya davet ediyorum.Tasarımcıların kıyafetlerini Shopping Fest Galata şenliğiyle çooook uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Ah benim Zeynep Tosun'um yok diye geçirdiğiniz eski günlere bir çizik atabilir ve %70 indirimle Zeynep Tosun'un tasarımlarına sahip olabilirsiniz.

2 gün sürecek bu etkinlikte Zeynep Erdoğan geçtiğimiz sezona ait koleksiyon ürünlerinden Günlük giyim (pantalon, gömlek, bolero vb.) bir ürün alana ikincisi %35 indirimli.
Gece elbiselerinde %20 indirim uygulanıyor olacak.
Aynı zamanda sizi hem alışverişe hem de sohbete çağıran bir tasarımcı var.Simay Bülbül eski sezon ürünlerinde %60 yeni sezon ürünlerinde %30 indirimle tasarımlarına sahip olma imkanı sunarken butiğinin terasında çay-kahve keyfi yaşamaya davet ediyor.

Jojee'den söylemesi: Her zaman bayanlar sevinecek değil moda için.Bu sefer erkeklerin yüzü gülüyor.Niyazi Erdoğan Serdar-ı Ekrem senliklerinde Piksel koleksiyonunu bu iki gune ozel Mariquita’da %20 indirimle satisa sunuyor.
Yeni sezon kolkesiyonundan bu indirim firsatini kacirmayin.
Not: İstanbul Shopping Fest Galata Etkinliği, 9-10 Nisan tarihlerinde, 10.00-22.00 saatleri arasında Serdar-ı Ekrem Sokak ve Camekan Sokak’ta takip edilecek; 23 tasarımcı, 21 mağaza, 6 kafe ve restoran özel kampanyaları ile moda ve alışveriş meraklılarıyla buluşacak.

6 Nisan 2011 Çarşamba

Yaz Demek Rengarenk Arkadaşlıklar Demek!


Moulin Rougue filmini hatırlarsınız..Kızların en iyi arkadaşları pırlantalar derdi.Belki hala öyle olabilir ama benim en iyi arkadaşlarım {günümüzde} ayakkabılarım.
Rengarenk,çeşit çeşit,renk renk o kadar güzel sizi sarıp sarmalıyor ki sevmemek mümkün değil.Haliyle artık yaz geliyor {hava hiç öyle demese de!} o yüzden çizmelerimizi bir kenara bırakıyoruz ve renkli topuklarla göklere kavuşuyoruz.
Kimi dolgu ister kimi çiçekli kimi sadece tek renk kimi Kirkwood gibi olsun şaheser olsun der kimi ayakkabı olsun benim olsun der:)
İşte ben son bölüme giriyorum.Ayakkabı olsun benim olsun.Erkeklere bu aşka şöyle der{ki benim sevgilinin klasik lafı} yok dimi ayakkabı yenisi almalısın..Baharlık,yazlık,kışlık:)...
Ayakkabı kızların kurtarıcısıdır.Sıradan kombinlere renk katan ,ben burdayım diye bağıranan, bir bayana en çok yakışan ve olağanüstü havasıyla herkesi etkileyen,bakışları birden toplamaya yeten masum arkadaşlarımız..
Baharın gelmesini çoşkulu renklerle karşılamalıyız..O yüzden biraz gözümüzü sonra da alışverişe çıkıp gönlümüzü hoş etme zamanı:)
Herkese bu baharda çoook güzel arkadaşlar diliyorum;)

4 Nisan 2011 Pazartesi

TREND 2011:Örgü Zamanı



Hep giysilerin büyüsüne kapılmışken bizi en çok değiştiren saçları unutmamak gerek.Bahar/Yaz 2011 saç trendlerin başında gelen örgüler celebrity dediğimiz ünlüler tarafından da kullanılıyor.

Özellikle sarı saçların ışıltısıyla örgü model daha belirgin bir hoşluk sunuyor.Bakınız Kate Bosworth ve Diane Kruger de örgü saçlar daha bir ışıltılı durmuş.

Orta boy saçlara sahipseniz örgü topuzunu yazın şık bir akşam bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.Mini jean şortlar,salaş üst ,sandaletler ve retro bir gözlükle giyindiğinizde yine örgü modelle tamamlarsanız hem spor hem şık olabilirsiniz.

Asıl sorun benim için nasıl yapacağımız?Birisinin yardımına ihtiyacımız olabilir ama ben deneyeceğim bakalım olucak mı?:)Tabi bir de güneş yüzümüzü güldürse mükemmel olucak..Herkese şimdiden iyi haftalar!

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´