30 Mayıs 2011 Pazartesi

Maison Michel Şapkaları

Yazın bizi en çok seven aksesar şapkalar.Bizi güneşten korurken aynı zamanda sitilimizi yansıtan hoş ayrıntılardan.
Her sene trendleri galibi olan şapkalar,bu sene fötr çizgisinden çıkıp daha boho ve urban tarzına kayıyor.
Maison Michel bu noktada stil sahibi bayanların imdadına yetişiyor.Maison Michel aksesuarlarının hepsi mükemmel.Şimdilik şapkaları en gözde aksesuar olarak yerini alırken renk ve model çeşitleri bakımından benim de çok hoşuma gitti.
Karl Lagerfeld gözünden Maison aksesuarlarından şapkalar bakıp çok beğenenler V2K designers'a uğramalarını tavsiye ediyorum.

26 Mayıs 2011 Perşembe

Jojee Neler Giymiş?



Tatilde neler giymişim siz bir bakalım istedim.Ama bir gecenin resimlerini çekmemişiz:(

İkinci günden bir hatıra üstteki fotoğraf.Elbisemi Mangodan aldım inanılmaz beğenmiştim.Beyoğlunda belki hala kalmıştır.Eğer varsa mutlaka! almalısınız.O kadar rahat ve yazın için yaratılmış ki.

Ayakkabılarımı berskhadan yazın almıştım.Ön kısımlarında minik zımbalar var ama belli olmamış.
Ben bu çiçekleri çok sevmişim anlaşılan:)




Burda hastayken geçirdiğim akşam.Dışardayken bile yatcak yer arıyomuşum.
Ceketimi son dakika alanlardanım.Tek beden kalmıştı hem de benim bedenim Hihoooyt:)

Ceket:H&M
Üst:Mango
Pantolon:Zara
Ayakkabı:Berskha


23 Mayıs 2011 Pazartesi

Jojee'nin Son Bi Haftası

Herkese yeniden merhaba,:)
Beni laflarınızla topa tutsanız haklısınız ama müthiş bir tatilden ve sevgilimin askerden dönüşü sevinciyle kaybolmuş durumdayım.
Ve bu akşamda mezuniyet balom var :)Yani siz bu postu okurken ben koşturuyor olacağım!
Gelelim tatilimde benim kurtarıcım olan güzelliklere.Kendileri H&M cicilerim oluyor.4 tane bikini aldım ve fiyatının ucuzluğuna göre memnun kaldığımı söyleyebilirim.


Otelimize yerleşir yerleşmez havuza zıplıyoruz.Suyun soğukluğuna pek aldırmadan girilen havuz bana pahalıya patladı o ayrı konu:/


Denizime girer sporumu yaparım diyen Jojee meditasyonumu da aradan çıkarırım diyerek yere çömer:)


Şapkam,elimde kokteylimle oturuyorum bir köşede.Neden acaba?!Havuz yüzünden üşütüp gece ateşi çıkan bendeniz yasaklıyım.Sevgili oyunlar oynarken ben bir köşede otururum.Pek şikayetçi de olmadım ne yalan söyleyim:)

Uzun bir süre Akdeniz lokantalarına gitmeyi ve deniz mahsülü yemeği düşünmüyorum.Hastalığım onla o gece çarpıştı.Somonla olan aşkımız biranda son buldu kabul ediyorum.Ama şimdilik..!
Kokteyllere,binbir türlü içkiye ve yeni lezzetlere doyduk..



Ve beni tatilimde yalnız bırakmayan H&M bikinileri..Bildiğiniz gibi uygun fiyata hoş sahibi olmak isteyenler için ilk durak kesinlikle H&M olmalı.Kalite ve kuruma süreleri konusunda elbette tartışılır ama günü kurtarmak için almak isteyenler mutlaka uğramalı.



16 Mayıs 2011 Pazartesi

2011 Trend:Bacaklar Açık Marş Marş!



Bu ara elbiselerden çok bahsettik farkındayım.Nedeni benim mezuniyetim için birikmiş elbise dosyası:)

Daha almayanlar için minik bir trend alarmını duyurmak istiyorum.Pişti olmak istemiyorum ve bacağıma güveniyorum ben açarım diyenler için gelsin!Trendimiz,bacaklar olabildiğince derin yırtmaçla sergileniyor!

*Genelde tek yırtmaç tercih etmeniz önerilir.
*Renk veya desen sınırlaması kesinlikle yok.
*Fazla abartıya kaçmayan üst bölgesiyle {göğüs dekoltesi!} daha hoş durur.
*Çok çıplaklık her zaman hoş değildir unutmayın.
*Çorap yerine Sally Hansen gibi ürünler kullanın.
*Topuklu modeller tercih edecekseniz boyu/kuyruğu gösterişli olabilir aksi takdirde basit düşersiniz.
*Unutmayın derin yırtmaç çok gösterişlidir.Elbiseye aksesuar olarak sadece iri küpeler kullanabilirsiniz.

11 Mayıs 2011 Çarşamba

2011 Makyaj Trendleri:Ya Naturelim Ya Rengarenk!

2011 trendlerinden bahsederken güzellik konusuna değinmeden olmazdı.
Makyaj modası burda iki kısma ayrılıyor.

*Ben Naturel Güzelim Diyenler,


-Elbette sizi bu konuda Lanvin,Balmain,Dolce and Gabbana,D&G,Chloé ve Burberry Prorsum yalnız bırakmıyor.Moda devleri gözlerde parlaklık ve kirpik yoğunluyla makyaja destek olmuşlar.
-Pürüzsüz bir cilt,dudaklarda hafif parlaklık veya mat duruş söz konusu.
-Kaşlar yine doğal makyaj etkisiyle kalın.Taze görünüş ve ben cildime güveniyorum diyenler için yazın tercihi olabilir.


*Rengarenk Olmak Doğam Diyenler,


-Color block (üç rengin birleşimi),Bright Colour {canlı,fosforlu renkler} trendiyle mutlu olanlar artık makyajda da mutlu olacaklar!
Canlı dudaklar ilkesini edinmiş olan moda devlerinin başında DvF,Fendi,Jil Sander geliyor.Üçününde ortak noktası pembelerinin gözalıcılığı.Sade göz makyajına fosforun bizim deyişimizle cart:) pembenin etkisi muhteşem.
-Aynı zamanda açık ve fosforlu renkleri gözlerinize de taşıyabilirsiniz.Aynı Dior ve Derek Lam gibi.Dior forforlu yeşil/sarı tonunu tercih ederken Derek Lam daha soft uygulamayı tercih etmiş.
-Mandalina trendini önceden sizinle konuşmuştuk.{Hakan Yıldırım'ın koton için hazırladığı turuncu gömleği kaçırmamışsınızdır umarım.}
Marni de mandalina tutkunu ve dudaklarında bunu yansıtmış.Benim tercihim pembelerden yana turuncuları giysilerimde yansıtmayı tercih edebilirim.
Şimdilik makyaj trendlerinin etkileri bakmayla kalıyor olabilir.Daha çok naturel tonlarındaki makyajlarımız güneşin bizi mutlu etmesiyle fosfora çalıyor olacak.

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Bugün Hangi Kombini Seçsem?

Her gün dolabın karşına geçip ne giysem ki diye düşünüyoruz.
Ben de çooook güzel bir lookbookla karşınıza çıkıyorum.Hepsi benim tarzım olduğunu baştan belirteyim.O yüzden hepsini denemeye çoktan gönlüm var:)
*Okul ardından da arkadaşlarla şık bir cafeye toplanmaya gideceksek tercihim birinci kombinden yana.Hafif kollarda volum olan leoparlı ceket ,bol aksesuar,sütkahve renginde bluz ve siyah skinny paçaları kıvırılmış pantolon ve güzel bağcıklı bootieler..Sade ama hoş bir kombinle hem okula hem buluşmaya hazırız.

*Daha rahat olmak istediğim ve koşturmaktan yorulduğum anlarda seçebileceğim bir kombin.Şapkamız ve salaş örgülü tek omuz giydiğimiz kazağımızla daha farklıyız.

*Haftasonu alışverişindeyiz.Çizgili tshirtümüzle tüvit ceketimizi kombinledik.Altına dizde biten şortlar giydik.Alışverişe hazırız:) Not:Ben şort değil yine skinny pantolon ama paçalar kıvrılmış şekilde giyerdim.


*Bugün bloggerlarla toplantım var.Yazılı tshirtlerle havuç pantolonlarımızı kombinleyip mini bir ceket alabiliriz:)

*Akşama PRcıların düzenlediği çok hoş bir parti var.Drapeli nude bir etekle, Zara/Mango hatta pasajlardan aldığımız sade bir gömlekle giymeyi düşünüyorum.Saçlarımız doğal dalgalı olabilir.Tabi aksesuarla zenginleştirdik.

*Yeni etkinlik toplantılarımız var.Trenchimiz,puantiyeli tshirtümüz ve Zeynep Tosundan alabileceğimiz nefis yüksek belli pantolonla çok şıkız!


*Kırmızı pantolonların moda olduğunu unutmayarak dolabımızdan kapıyoruz pantolonumuzu.Yine ince çizgili tshirtlerle veya düz sade beyaz gömleklerle çok rahat kombin yapabilirsiniz.Veya color block etkisiyle farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

*Hava biraz yağmurlu ama buluşma için yüksek bel eteğimizi,kalın kabanlarımızla giyebiliriz.Dizlerin biraz üstünde biten modeller bacaklarınızı kısa etek/elbise giydiğinizde daha zayıf gösterecektir.

*Devetüyü renginden vazgeçemedik ve yüksek bel havuç pantolona yansıttık.Leıpar bir hırkayla da kombinleyebiliriz.


*Bozcaada'ya gidiyoruz.Bahar ayında olduğumuz için hırkamızı almayı unutmuyoruz.Espadriller ,babetler tercihimiz olabilir.

*İşten çıkmışız ve işten bir arkadaşımızın doğum günü partisi var.Sütlü kahve renginde ceketlerle istediğimiz tarzda etekleri , havuç pantolonları veya skinny pantolonları giyebiliriz.Bluzlarımız ne kadar sade olursa onu aksesuarla zenginleştirmek kolay olacaktır.

*Yoğun bir sınav haftası beni bekliyor.Havada yağmurlu!Trenchim ve pantolonlarım benim yardımcım tabi topuklu yerine converse tercih etmek istiyorum.:)


*Bugün miniğimle gezmeye gidiyorum.Onunla sevdiğimiz cartoon kahramanlı giysilerimizi giyiyoruz.

*Biraz hava kapalı ama bu haftasonum hep minik kardeşmin.Onla beraber sinemaya gidicez.Biraz da alışveriş yapabiliriz.Siyah eteğim,baskılı tshirtüm,hoş bir fularım ve krem trenchimizle (kotonda her daim var ) hazırız.

*Bu kombiniyse her yerde giyerim ben:)

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Jojee'nin Kelebeği Size de Konsun:)

Dediler ki JojikModa'da bir kelebek var.Beğenen kişilerden birinin parmağına konacakmış.
Bunu size de duyurmamı istemiş:)
JojiKModa Facebook sayfasında aynı zamanda Jojeeler buluşuyormuş.

Uygulama:Bacaklar Hemen Kapansın!

Yazın kurtarıcısı Uzun Eteklerden burda bahsetmiştik.
Şimdi onları hayatımızda nasıl yer verebiliriz ona bakalım.

*Rahat ve şık olmalarıyla yazın vazgeçilmezlerim arasında yerini alıyor.İster sandaletle ister espadrille ister babetle kombinleyin ister topuklu (bot/classic/pump vs) uzun etek hepsini kaldırabilir.
*Yerlere varan boylarıyla pileli veya düz olarak seçebilirsiniz.

*Veya daha cesur davranıp transparan/şifon tarzda alabilirsiniz.
*Genelde pembe,nude,kahve,turkuaz tercih ediliyor ama siz renk paletinden istediğiniz rengi seçebilirsiniz.Çünkü bu yaz renklere boğulmak için can atıyor!
*Eteğiniz eğer canlı {renk/detay} barındırıyorsa üstünüz daha sade ve göz yormayacak şekilde olmalı.Olabildiğince açık örneğin beyaz toplardan seçebilirsiniz.
*Aksesuar olarak uzun kolye seçip hareketlendirebilirken eğer sadelikten yana kombininiz varsa büyük ve renkli kolyelerle canlandırabilirsiniz.

*Gözlüğünüz ve şapkanız oversize tarzda olup gezseniz de olur fötr ve wayfarer tarzda seçip cool tarzda gezsenizde..
*Kemer kombinlerinizde sizin en yakın dostunuz sakın unutmayın.
*Uzun eteklerinizde ayakkabılarınız gözükmediği için daha uzun boylu gözükürsünüz.Yüksek bel ve yerlere kadar uzanan etek boyunu tercih ederseniz boyumdan dolayı giyememkilerin üstüne bir çizik atmış oluruz.

Seçim sizin...Sadece hayal edin ve nasıl olmak istiyorsanız ona göre uygulayın..:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´