25 Ağustos 2011 Perşembe

2011 Trend: Kışı bizden uzak tut TÜY! :)

Ollleeey kışın bizi sarıp sarmalayacak trendlerden birini de ilan edebiliriz.Tüylerin içinde kaybolacağız hanımlar:)
İster elbise olsun ister etek isterse mont!Modayla birleştik kışa savaş açtık.Ve kazanan biz olduk.
Pucci gibi elbiselerden yana kullanabilirsiniz hakkınızı.Kemerle belinizin inceliğini daha da ortaya çıkartabilirsiniz.
Elbette en kötü yanı sizi olduğundan daha hacimli göstermesi bu yüzden size benden öneri tüylü montlardan alabilirsiniz.Bu sizi hem sıcak tutar hem de daha hacimli gözükmeden şıklığınızı koruyabilirsiniz.
Biliyorum kış trendlerini artık yazmaya başlıyoruz ve bu sizin hoşunuza gitmeyebilirim.Sizi anlıyorum çünkü ben de yaza elveda demeyi sevmeyenlerdenim.Ama onu güzel karşılayabiliriz trendlere puantiye ile başladık ve tüylerle devam ediyoruz!:)

22 Ağustos 2011 Pazartesi

2011 Trend: Bu sene Puantiye Çok Moda ! :)


Bu sene puantiye çoook moda :) sözünü size bir yerden tanıdık gelmiş olabilir.Gerçekten de bu sene hem yaz hem de kış olarak noktacıklarla doluyuz.

Güzel yazın en güzel trendlerinden olan puantiye bizi çok sevmiş olacak ki kışın da yalnız bırakmak istememiş.Bu yüzden sevgili tasarımcılar bizi güzel hayalgücüyle donatıyorlar.


*Marc Jacobs kadınıyla tatlı hanımlara dönüşebilirsiniz

*Stella McCartney elbiseleri içinde birden alımlı ve çekici olabilirsiniz.

*Ysl ile kendinizi kışa hazırlarken

*Prada kadını olup gecenizi en güzel şekilde kurtarabilirsiniz.

*Gucci kadının transparan seksiliğiyle puantiyenin masumluğunun birleşmesini unutmamak gerek.

20 Ağustos 2011 Cumartesi

DIY:Biz de yapıyoruz! :)


Twitter ve Facebook

18 Ağustos 2011 Perşembe

TREND 2011: Rich Colours!


Kışın en güzel trendi kesinlikle rich colours tonları!Sarının,pembenin,kırmızının,mavinin,yeşilin iki ton koyusu da diyebiliriz.

*Hardal tonları,şarap kırmızısı,lacivert gördüğünüz yerde kesinlikle kapmalısınız.Onları büyük yuvarlak,çerçeveli gözlüklerle ,bohem tarzı şapkalarla, mini çantalarla kombinleyebilirsiniz.

*Yüksek bel pantolonlarda,fularlı gömleklerde,uzun yırtmaçlı eteklerde,montlarda tercih edebilirsiniz.
Kışın renklerden hem vazgeçmeden hem de kışın koyuluğuna en çok yakışan renkler olduğu kesin!

Nerden alabilirim sorusunun cevabını elbette alınabilir moda olarak tabir ettiğimiz Zara,H&M ve Mangoda rahatlıkla bulabilirsiniz.Özellikle H&Mdeki hardal rengi elbiseye bittim kalın çoraplarla çok güzel durur.Ben şimdilik ona ulaşamayacağım bir şehirdeyim.Ama siz alırken bana da bir tane alın :)

16 Ağustos 2011 Salı

İstanbul Fashion Week 2011 Bizi Nasıl Karşılıyor?

Biricik Ülkemizin Biricik Moda Haftası 7-10 Eylülde olacağını önceden sizinle konuşmuştuk.Günlerin yaklaşmasıyla birlikte Defile Programı da duyruldu.
Bu sene diğer fashion weeklere göre bir çok değişiklik var.Mesela çok sevdiğimiz Zeynep Tosun,Zeynep Erdoğan ve Günseli Türkay'ımız 7-10 Eylül İstanbul Fashion Week için defile yapmayacaklar.
Zeynep Tosun ve Günseli Türkay yeteneğini yurtdışına açmaya karar vermişler.Bizim de yürekten desteklememiz gereken gerçekten yetenekli tasarımcılarımız için çok mutluyum.
Bu sene Fashion Week'e dahil olanların başında Hatice Gökçe geliyor.Kendisi geçtiğimiz iki moda haftasında yer almamıştı.Bu biz de büyük bir beklenti çıkardı mı?Evet;)
Bu sene marka defilelerini pek beğendim!Özellikle Twist'in ve adl by Cengiz abazoğlu koleksiyonu beni heyecanlandırmıyor değil.Koton ise yeniden bir süpriz bekliyorum.Geçen sene finali Koton yaparken bu sene Twist bize veda edecek.
Tabi yani kanlarda gelmedi değil.Karma 1 ve 2 de yeni heyecanların olacağını umuyorum.
Rana-Berna Canok,Tuvana Büyükçınar ve Nejla Güvenç karmadan soloya adım atan oldular.
İtü Taşkışla'da bizimle buluşan Fashion Week bu sene Trt tepebaşında bizi ağırlayacak.Ama sadece buraya bağlı kalmadan İstanbul'un zevkli köşelerinde muhteşem defilelerle buluşacağız (inanmak istiyorum).Bu konuda bize süpriz yapan isimlerden birisi Gül Ağış.Çünkü kendisi Tarihi Galatasaray Hamamında defilesini gerçekleştirecekmiş.Heyooo!
Simay Bülbül ise size yeni koleksiyonunu sunmayacak.Muhteşem manzaralı ve sade showroomlarında gerçekleşecek entelasyona ve after party'e katılacaksınız:)
Şimdilik aklıma gelip size aktaracaklarım bunlar.Eminim bu konuda ilerleyen günlerde daha net bilgiler paylaşacağız.Şimdilik heyecanlı bekleme zamanı :)

9 Ağustos 2011 Salı

DIY:Biz de yapıyoruz! :)

DIY projelerine bayılan biriyseniz benim gibi bu posttan hoşlanacaksınızdır.Pratik bir kaç işlemle yapılan muhteşem sonuçlar var.Özellikle evle ilgili olanlar benim en sevdiklerim oluyor.
Şimdi nasıl olduğunu öğrendiğimize göre sıra bizde:)

5 Ağustos 2011 Cuma

TAKİP: Olivia Palermo


Olivia....Artık bu isim söylendiğinde Palermo diye devam ettirmeye bile gerek yok.Çünkü o en gözde stil ikonlarından! biri olarak kabul ediliyor.
Sadece stili deil saçı,makyajı ve erkek arkadaşıyla olan şeker ilişkisi bile örnek alınıyor.
Kendi stilini şöyle ifade etmiş Olivia; Eski parçalarla günümüzün modern tarzını birleştirmeyi seviyorum.Aksesuarda olsa bile geçmişi yaşatıyorum.

Trendleri en uç noktalarda yaşayan birisi değil.Derin yırtmaçlı Stella McCartney için de ,Valentino romantikliğini yansıtan fırfırlı pudra rengi elbisesiyle veya color block,pili detaylarını birleştiren DKNY içinde görebilirsiniz.
Ah benim de olsa dediğimiz markalara sahip olsa da onu Zara ve Mango içinde de görebilirsiniz.Tabi onlara ufak dokunuşlar yaparak bunu gösterişli kolye ve kemerlerle tamamlıyor.

Papileri konusunda oldukça geniş.İster yüksek topuklu ayakkabılarla gezsin ister leoparlı babetleriyle veya Valentino'nun minik topuklularıyla hep gösterişli durabiliyor.
Saçları eskiden sarı ve uzundu minik dalgalarıyla kabul edelim daha genç gözüküyordu ama ben şu halini daha çok seviyorum.Omuzlarındaki saçlarında minik bukleleri ona hem daha modern hem romantik görünüm kazandırıyor.

Aksesuarlarda olmazsa olmazsı elbette kolyeleri.Her zaman gösterişli kolyelerle tamamlıyor kıyafetlerini.Büyük taşlı veya karmaşık zincirler en çok tercih ettikleri.Küpe veya yüzüklerde ise tutucu.

Yakında moda haftaları start düğmesine basacak.Neler giyecek yakın takipte olacağım tabi sizinle de paylaşmazsam olmaz:)

2 Ağustos 2011 Salı

Bu kış hangi markanın kadını olsam?


Hiii ağustos ayına girdik kışa ne kaldı diye dertlenenlere gelsin bu editöryaller.Vogué Japon 'dan eylül ayına biz hazırlıklıyız canıımm atışması başlamış bulunmakta.
Ah ah kış geliyor canım trench coatlarım beni üşümekten kurtarır mini kabanlarım beni hep şık yaparlar diyen ben.Kışın nasıl sarıp sarmalansam ,nasıl bir mont alsam,rengini ne seçsem ,ah mandalina aşkım Burberry ile alev mi alsa ??? sorularımı cevapladım.
Ben seçimimi yaptım şimdi top sizde :)









Model: Karlie Kloss
Photography: Arthur Elgort
Stylist: Giovanna Battaglia

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´