28 Mayıs 2012 Pazartesi

Bugün ne giydim


Bugün ne giydim bölümünde bana eşlik edenler 

Elbise : Mango
Ayakkabı: Bershka 
Kolye : Sevgiliden hediye  
Kemer : Mango

Herkese rengarenk giysili haftalar..

22 Mayıs 2012 Salı

Takıda Gösteriş Zamanı




Yaz için favorilerimin takılar olduğunu önceden söylemiştim.Şimdi neon ve avize modellerinin zirvesini yaşıyoruz.Aynı zamanda zincirli örgülü,boncuklu modeller ise favori durumunda.Ben de biraz derleme yaptım ve belki size almam lazım güzel duruyor dedirtirim diye düşündüm.







..Neon ve avize modellerde abartı istemiyorum diyorsanız zarif ,ince modeller tercihiniz olabilir.
..Düz renklerle kombinleyebileceğiniz gibi yine canlı tonlarla da kombinleyebilirsiniz.
..Pastel tonlarındaki giysinizle birleştiklerinde sadeyim ama iddalı duruşunu sergileyebilirsiniz.
..Neyle giysem problemi hiç yaşamayın çünkü her tarzda farklı duruyorlar.Önemli olan abartmamak kimse Bülent Ersoy kıvamında gezmek istemez eminim:)
..Diğer bir uyarı evet bol bol takıştırmak moda ama bu avize modeller için pek tercihiniz olmasın.Eğer kolyeniz gösterişliyse bileklerinizi sade modellerle donatmakta fayda var.
..DIY projelerinizden birisi olabilir bunu önceden size bahsetmiştim.



Örgü modeller bileklikte daha güzel durduğu bir kanıt.Taşları da arada serpiştirebilirsiniz.Zara,Mango,Bershka ve Batikte bolca bulabilirsiniz.Batikte aynı zamanda %50 indirim var çok güzel modeller vardı.Bakmadan geçmeyin.



Üstteki bileklik modellerini bol bol takabilirsiniz.Tabi sade kolye takıp takıştırdıysak unutmayın makyajda olduğu gibi sadece bir yere ağırlık veriyoruz:)


Not: Bu ara nete fazla giyemiyorum maillere dönememe nedenim bundan dolayıdır.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Ayakkabı:Sivri Burun Dosyası

 


 İlk gördüğümde sırada sen mi varsın demiştim.Sonra  mükemmel Valentino'yla tanıştım.Kalbimden vurulmuşa dönmüştüm.Nude tonlarındaki sivri burun yani Pointed ayakkabılar benim favorim oldular.
Evet ilk başta biraz antipatik duruyorlar.Onun nedeni de o bitmek bilmeyen uzunluktaki eski versiyon sivri burunlu ayakkabılar:)Şimdi biraz daha modernize olmuşlar.
Özellikle piton desenlilerine hayranım.Kim parlak Miu Miu  kim kırmızı tabanlı zımbalı Louboutin kim o muhteşem Valentinolara kavuşmak istemez ki 
Biraz sivri burun modellere göz gezdirip kanımızı kaynatalım.Ben çok beğendim en güzel modeli nerde bulabilirim diyorsanız Zara,Mango,Bershka, Aldo 'ya bakmalısınız.Özellikle Zara modelleri muhteşem ve bloggerlar tarafından çok beğeniliyor.






Sivri burun ayakkabı seçerken;


..Çok fazla topuğu olmamasına dikkat edin ayağınızı acıtmasın
..Model olarak burnu metalik veya siyah renkle kaplanmış olanlar sizi daha da farklı yapacaktır.
..Sivri burun güzel de biraz masum olsa derseniz benim tavsiyem fiyonklu modeller
..Sadece topuklu mu seçmeliyiz diye sorarsanız hayır babetlerde de çok tatlı duruyor.Bunun için adresim pull and bear olacak ben nefis bir babet edindim bile.
..Renk seçeneklerinde kendinize sınır tanımayın Berskha ve Mangoda birbirinden şahane renkler sizi bekliyor.
..Zara ve Stradivariusda Miu Miu modeli parlak modellerinden bulabilirsiniz.
..Asimetrik olan sivri burun ayakkabılar favorilerimden siz siyahını değil beyazını seçin:Siyah modeli çok fazla kullanıldı ve önümüz yaz beyaz model daha can alıcı olacaktır. 


 Nasıl kombinlesem;


..Benim en yakıştırdığım cigarette dediğimiz bilekte biten pantolonlarla yapılanlar.
..Asimetrik elbiseyle giyildiğinde çok tarz durduğu bir gerçek.
..Çiçekli Givenchy tarzı kalem eteklerle muhteşem duruyor.
..Zara, H&M den edindiğiniz çiçekli pantolonları değerlendirmenin tam sırası.
  

8 Mayıs 2012 Salı

DIY: Zincirli Bileklik Yapımı

 

Yazın olmazsa olmazıdır bileklikler.Renkli , taşlı ve çok şık duran bileklikleri yapmak aslında çok basit.Ben de bu kadar basit olduğunu anca tepem atınca anlayabildim.Çoook bindirilmiş fiyatta görünce ben bunu yaparım dedim ve tuhafiyeye gittim.İstediğim iki renk için ip,zincir ve zincir ucu alıp çıktım.

İnternette DIY bilekliklerin favori mekanı  honestlywtf dan aldığım bilgiler doğrultunsunda.Artık vazgeçemediğim aksesuarlarımın başında olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.
Bildiğiniz gibi armparty ile bileklerde boş yer bırakmıyoruz.Rengarenk bileklerimizle kombinlerimizi tamamlıyoruz.
Nasıl yaptığıma gelirsek :



En iyi arkadaşlarım oldular:) Diğer diylerde de gözüm var o bileklikler donatılacak marş marş hanımlar :)

3 Mayıs 2012 Perşembe

Giysi Odası Ele Geçirelecek : ANNA DELLO RUSSO


Benim için onun evi harikalar diyarı..Hayaliyle yatıp kalktığınız rüyalarınızı süsleyen parçaları onda bulabilirsiniz.Mutheşem kıyafeteler,sizi çıldırtacak aksesuarlar,bir kere denesem olmaz mı diyeceğiniz ayakkabılar ,elinizden bırakmak istemeyeceğiniz çantalar.Ah Anna Dello Russo!
Kimin giysi odasına girmek istersin diye sorduğunuzda vereceğim tek isimdir kendisi.Hem bilgisi hem cesur oluşu hem de modayı bu kadar yaşayan ve her kombinindeki parçalara ah ya yine mi diye beni inleten birisi.
Kendisinin tabiri o kadar doğru ki Moda Bekçisi.Moda onun için hiç durmaz ,parçalar hiç bir zaman yenilikten uzaklaşmaz bambaşka kimliğe bürünürler ve yeniden yaşatılırlar.Birbirinden bağımsız parçaları mükemmel şekilde yorumlar evet arada ucunu kaçırır ama yine de güzel durur .Anna Dello Russo benim için ilham kaynağından çok ele geçirmek istediğim insan :) Bunda ciddiyim eminim benim gibi düşünen deli gibi çıldıran kadınları yanıma toplayabilirim.
Anna Dello Russo aksesuarlarınan asla vazgeçemediğini üstüne basa basa söylüyor.H&M ona işbirliği teklif ettiğinde ortaya koymak istediği çalışma aksesuarlar üzerine olmuş.4 ekimde mağazalarda yerini alacak Anna Dello Russo'nun aksesuarları o yüzden o günü boş bırakın ve bir parça edinin.
Şimdi Anna Dello Russo'nun bu güne kadar kullandığı parçalardan özet geçelim .







Not: Jojee'nin burda içi yanar içi kanar :)




 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´