25 Haziran 2012 Pazartesi

Ben Bu Aralar...





 Ben bu aralar ne yaptım sorusuna cevabım:gezdim gezdim gezdim.Yaz sezonu tam açılmadan gidilecek en güzel yer Bozcaadadır.Temmuzdan sonra çok kalabalık olur benim de hiç gidesim gelmez.O yüzden fırsat bu fırsat dedim ve Bozcaada'nın yolunu tuttum.Tesadüf eseri Aki otelde kaldık.Gayet hoş ve dinamik bir yapısı var odanın.Tam merkezde olduğu için hiç girmedik habire gezdik demek doğru olur.




İlk günü Ayazmaya ayırdık sonra da çok pis dalarız:P diyerek bize önerilen Kale'nin yanına gittik.Benim gibi dalmayı çok sevenler için Adada gidelebilecek yerlerden bir tanesi.Elbette balık yemeden dönmedik ve yediğim en güzel balıklardan birisi olabilir.

11 Haziran 2012 Pazartesi

Trend: Tribal Skirt

Tribal yani geleneksel desenleri sever misiniz ?Yaklaşık 2 senedir tribal desenlerin moda olduğunu biliyoruz.Pantolonlarda, özellikle bilekliklerde aztek etkisini görmemek mümkün değil.Trendin sıçradığı başka bir parça ise etekler.Bandaj eteklerde aztek,tribal desenlerini çok beğeniyorum.Özellikle siz de benim gibi artık çiçeklerden sıkıldıysanız tribal desenli eteklerden tercih edebilirsiniz.
 


Nasıl alsam diye soruyorsanız;


..Yaz geldiği için bacaklarınız bronzlaşacak bronzluğun güzelliğini yansıtmak için ölü renklerden uzak durmalısınız neon tonlarına yönebilirsiniz.Asit sarısı veya parlak pembe size göre değilse nar çiçeği,mint tonlarına yönebilirsiniz.Aynı zamanda beyaz vurgulu olanlarda tercihinizden yana olmalı.
..Spor şık görünümden uzaklaşıp biraz daha gece kıvamına kaçmak istiyorsanız pullu modellerini tercih etmelisiniz.
..Genellikle tercihiniz düz üstlerden yana kullanmalısınız.Desenli bir parçayı daha sade kombinlerseniz parçanın güzelliği daha çok vurgulanacaktır.

Zara,Mango gibi markaların yanında yine H&M,Pull and Bear ,Stradivairus ve Bershka gibi yurt dışı kökenli yere bakmakta fayda var.
Sequin tribal eteği gördüğünüzde kaçırmamanızı tavsiye ediyorum ne kadar trend olduğu için önerilse de ölümsüz dediğimiz parçalardan bir tanesi.

4 Haziran 2012 Pazartesi

Ben Bu Aralar..



Ben bu aralar ;


..Fena tektekçi olduğumu kanıtladım.
..Hayatımda okşadığım en yumuşak kediyle tanıştım ve onu uyandırmadan duramadım.
..Rengine vuruldum.
..Kız kardeşle dışarı çıkınca bir poz vermeyi ihmal etmedim.
..Muhteşem  manhattan soslu   tavuk yedimmm hımmm:)
..96 numarada dostlarla buluştum.
..Soft pastel renklerinden sonra neona geçiş yaptım.Üst ,çanta,bileklikler neon aşkımı tatmin etti aynı zamanda bu hafta dayanamadım nil yeşili pantolon aldım.


Herkese iyi başlangıçlar sunan bir hafta olsun.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´