29 Ağustos 2012 Çarşamba

Zımbalı Gömlek



Herkese yeniden merhaba! Bana biraz kızdığınızı biliyorum ama yazın son günleri diye kendimi tatilden tatile atıyordum.Eve geri döndüm ve ilk işim yine bloga koşmak oldu .Ben sizden uzakta neler mi yaptım: boool bool yüzdüm {evet Eda Taşpınar ile yarışacak kıvama geldi ten rengim!   malesef bacak boyum değil :)},yeni yerler gezdim,çook güzel arkadaşlar edindim, iki arkadaşımın yanıma gelişiyle daha da neşelendim, doğum günüme daha 10 gün olmasına rağmen müthiş bir süprizle karşılaştım {tam youtube 'a konulacak kıvamdaydım!:) 

Konumuza dönersek bu gömlek en basit DIY örneği.Düz beyaz gömleğin yakalarına zımba yapıyorsunuz ve ta daaa!Siyah jean,zımbalı gömlek ve sivri burun topuklularla hazırım!  

14 Ağustos 2012 Salı

DIY:Gömleklerin Yakalarını Yenileyelim


 Jojikmoda Facebook sayfasında önceden bahsettiğim DIY projesiyle karşınızdayım.Jean gömlekleri ne kadar çok sevsem de arada bir değişiklik yapasım geliyor.Bulduğum bu DIY projesiyle de değişiklik arzumu yerine getirebileceğim.Bunun için ihtiyacınız olan değişiklik yapmanızın zamanı gelmiş olan bir gömlek,tutkal veya iğne-iplik,üstüne yerleştireceğiniz boncuklar..Şimdi nasıl yapacağımızı öğrenelim.



Yapımı gayet kolay ve sonucu çok şık olan bu DIY'i mutlaka denemelisiniz.

9 Ağustos 2012 Perşembe

TREND: Chunky Heel!

 

 İlk görüşte kaba bulduğunuz trendler olabilir:vatka,sivri burun,kalın topuk...Evet kaba durabilirler ama siz bunu doğru seçimlerle yumuşatarak çok havalı,çekici,tarz veya sevimli hale getirebilirsiniz.Vatka geri mi dönüyor hayııırr dediğim zamanlar dün gibi ama sonradan hepimiz çok sevdik değil mi.Bakınız Balmain ceketlerini kim unutabilir.
Şimdi yeni bir trendimiz var o da kalın topuk.Göze ne kadar hoş gelmeyecek gibi olsa da aslında cici formlarda veya bir stylish edasıyla gezinenlerinii görebiliriz.

Cuff takıldığında iki trendinde birleşimi oluyor ve aslında bambaşka bir model giriyor hayatınıza.Beğenmeyen var mıdır ben pek sanmam.
 
Cici pembeleri,mavi,yeşil tonlarına bürünmüş kalın topukları Steve Madden'de gayet uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Neon trendinin ayakkabılara sıçraması nasıl muhteşem.Kalın topuktaki tahta ayrıntısı çok iki ayrı tınının ne kadar uyum içersinde olabileceğinin kanıtı.

5 Ağustos 2012 Pazar

Sokakta Heyecan Var..

Moda güzelleştirir,heyecanlandırır,şaşırtır,mutlu eder,bazen üzer,hayalgücünüzü zorlar..
Moda haftalarında yukarıda saydıklarımını tadabilirsiniz.Hep gülersiniz merak edersiniz bazen ah benim olsa diye üzülürsünüz:) ama size hiç sınır koymaz.Koleksiyonlar birbirinin peşinden eteklerini savururken biz yine gözlerimizi sokaklara çevirelim.Çünkü heyecan içerde olduğu kadar da dışardadır..Bazen ilham için dışarı da göz atmak lazım.
  NoT:Umarım acıyla uyanmadığımız canımızın yanmadığı günlere yakında kavuşuruz...

1 Ağustos 2012 Çarşamba

DIY:Glitter Shoes !


Bugün sizinle çoook güzel bir DIY önerisi paylaşacağım.Kadınların biricik gözdeleri ayakkabılarına simler koyduracağınız.Bildiğiniz gibi bu sezon simli ayakkabılar trendlerin başını çekiyor.Özellikle loaferlarda bayıldığımı itiraf etmeliyim bunu da ilerki günlerde çok tatlı birisinden temin edebileceğiniz yeri belirterek postu yayınlayacağım.
  Konumuza dönersek kullanmadığınız veya ben neresini simlerimde bunu muhteşem yaparım gözde papilerim olur dediğiniz ayakkabılarınızı DIY projesi yapıyoruz. Burda kullanılan pembe ayakkabı simli olmadan da gayet güzelmiş ama bu haline bayıldım.

 İlk önce yapsak yapsak nasıl yapsak modelimizi bir kağıt üstünde yoğunlaşıyoruz.Ben bu modeli çok beğendiğimi itiraf ediyorum.Ama dilerseniz sadece burnunu veya topuğunu yapabilirsiniz.Özellikle topuğu yıpranmış artık giyemediğiniz ayakkabılarınız için en güzel çözüm olacak!Köşede size küsmüş ayakkabınızı çıkartmanızın tam zamanı :)
 

İhtiyacınız olanlar ise çok basit ayakkabılarınız,güçlü bir tutkal,fırça ve simler...


 

Kağıtta belirlediğimiz fikrimizi ayakkabıya yansıtma zamanı.

 

Tutkalla simleri karıştırıyoruz bolca olmasında payda var.
 

Sonra fırça yardımıyla ayakkabımızda belirlediğiniz çizgiyi taşırmadan bolca sürüyoruz.

 Ve sonuç Ta daaa...

via

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´