31 Ekim 2012 Çarşamba

Must Have: Loafer!


Modayı yakından takip eden hanımlar çoooktan edindiler biliyorum ama kararsız olan hanımları harekete geçirmek lazım.Loaferler bu senenin en -it- parçasıydıve önümüzdeki sene de öyle olacak.İndirimden alsam ne kaçırmasam diyenler listenin başına mutlaka loafer yazmalı.Eminim pişman olmayacağınız yatırımlarınızdan biri olacak.

pic.whowhatwear
  

15 Ekim 2012 Pazartesi

STİL: Barbara Martelo

Bugün size yine sitiliyle benim çoook beğendiğim Barbara Martelo'yla tanıştıracağım.Kendisi bana hem stiliyle hem de hayatına yön verişiyle ilham oluyor.Barbara Vogue Spain 'in stil editörlerinden.Ama bu işe başlamadan önce avukatmış.Evet kalbinin aslında ruhunun mutlu olacağı sesi dinlemiş ve kendini moda sektörüne atmış.  
En çok tercih ettiği markaların başında Balmain,Givenchy ve İsabel Marant.Maskulen bir tarafının yanında Feminenliğini vurgulayan bir tarzı var.Emmanuelle Alt ve Christine Centenera stillerini bana anımsatıyor. Skinny jeanleri,Balmain ceketleri ne kadar Maskulen olsa da mini etekleriyle gayet Feminen.
Ayakkabılarına bayılıyorum özellikle rüyalarımın ayakkabısı it bot Givenchy! 'yi bana versin istiyorum.Doğal makyaj ve saçlarıyla Barbara Martelo sadeyken bile ne kadar şık olabileceğimizin kanıtı.

3 Ekim 2012 Çarşamba

STİL:Olivia Palermo



Olivia Palermo stil adına her zaman iyi seçenektir.Bu hafta benim için önemli olduğundan biraz da kendimi mutlu edecek konulara dalmak istedim.O yüzden Olivia stiliyle yine karşımızda. Fashion Weeklerin devam ederken beni şaşırttı açıkçası.Ondan daha farklı stiller beklemiyor değildim.Bu sene Bloggerların ve Miroslava Duma ordusunun dikkat çektiği kesin.Onlarda yakında post olacaklar.Ama şimdi hem sokak stiliyle hem de davetlerde Olivia Palermo nasıl giyinmiş bakalım.

 

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´