11 Kasım 2010 Perşembe

Bu Kış Dolabınızda Olması Gereken 6 Renk!

2010 kışına adımlarımızı sağlam atmaya kararlıysak moda dünyasının yeni gözde renklerine dolabımızın kapaklarını açmalıyız.
Havalar soğumadan hangi renkleri almalıyım sorusunu yanıtlayayım.

1-Camel

Elbette camel rengi {devetüyü} dolabınızda olmak zorunda.İster boyundaki fiyonkla sizi mest eden transparan bir gömlekle ister yüksek bel geniş paça pantolonla isterseniz de sizi kışın soğundan koruyacak sımsıcak montunuzda camel rengi seçebilirsiniz.
Hangi Moda markaları camel renginden vazgeçmemiş Gucci,Chloé,Dires,Michael Kors..
Almaya karar verdiniz peki en iyi camel rengini sunacak olan mağazalar Zara,Mango,İpekyol ve Kotondan.
trend.bmp (704 KB)
Dries van Noten, 3.1 Phillip Lim, Chloé, Gucci

2-Koyu Mor

Biraz süpriz bir giriş yapmış olsa da hayatımıza Burberry,3.1 Phillip Lim,Oscar De La Renta moda dünyasındaki ortak puzzle da aynı renge oy verenlerden.
trend2.bmp (704 KB)
Burberry Prorsum, 3.1 Phillip Lim, Oscar de la Renta; Yigal Azrouël, Jill Stuart

3-Modern Metalik

Parlak ve gösterişli renkler sadece ünlülerin dünyasında yer alıyormuş gibi gözükse de aslında bizimde kalbimizi alanlardan.Dore,gümüş,altın rengi gibi bizi zor gecelerde yalnız bırakmayan bu müthiş rengin çağrısına modacılar kulak vermiş.Marc Jacobs,Alexander Wang ve Moschino 'nun defilelerinde kendini gösteren rengimiz bazen elbise,bazen cool bir blazer bazen de bir etekle gözalıcı bir odak noktası olmuş.

trend3.bmp (704 KB)
Dries van Noten, Marc Jacobs, Moschino, Alexander Wang

4-Asker Yeşili

Yeşilin tonları bir kaç sezondur bize ışığını yakıyordu.2010 sezonunda sadece military tarzıyla olmaktan çıktı.Yabancı sokak modasında bu rengin cesurca kullanıldığını görebilirsiniz.Burberry Prorsum,Jill Stuart ve Rag &Bone bu rengi yalnız bırakmayanlardan.

trend4.bmp (704 KB)
Jill Stuart, Marc by Marc Jacobs, Burberry Prorsum, Rag & Bone

5-Bebek Mavisi

Mavinin belki en tatlı tonu.Geçen senelerin asi elektrik mavisinin etkisini yumuşatmaya çalışır gibi.Chanel'in elbisesine dokunuşu,boğazlı kazaklarda ve Dior elbisesindeki güzelliği inkar edilemez.

trend5.bmp (704 KB)
Chanel, Tommy Hilfiger, 3.1 Phillip Lim, and Dior

6-Canlı Kırmızı

Kırmızının fark edilişi her zaman ayrı bir konu olmuştur.Özellikle kışın cansız rengine karşı kıpkırmızı bir montla yürümek ne kadar hoştur.Kırmızı elbisenizla salınarak girdiğiniz salondaki bakışları sizde unutamazsınız.Kırmızının etkisi 2010 kışında trend olmasıyla sizin için yeni bir anlamı olacak.

trend6.bmp (704 KB)
Givenchy, Marc by Marc Jacobs, Yigal Azrouël,Tommy Hilfiger
pic.refinery29

1 modacı yorumda bulunmuş:

Gizzy dedi ki...

koyu mor ve kırmızı benim favorilerim:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´