13 Ocak 2011 Perşembe

İstanbul Fashion Week 2011 Defile Takvimi


ImageHost.org

3-6 şubatta yapılacak moda haftamız, bu sefer modacılardan çok katılan marka defileleriyle göze batıyor.
Koton,Gizia,Avva gibi 3. sefer podyuma çıkacak olan markalarımızın yanına eklenenler oldu.Tabi Mavi,Colins,Damat ve Derimod 'a da ilgi olacaktır ama asıl beklenilen Türk tasarımcıların koleksiyonları.
Özellike Zeynep Tosun'un solo defileyle karşımıza çıkacağını düşünürken yine karmada yer alması beni üzdü.
Moda konusunda kalbimize taht kurmuş olan Özlem Süer ve Bahar Korçan 3-6 Şubattaki Fashion week'te yer almıyor.Bahar Korçan katılmamasını bir tepki olarak değil genç tasarımcıların önünü açmak olduğunu belirten açıklama yapmış.
Arzu Kaprol ise takvimde yerini alanlardan.İlginin Arzu Kaprol'e daha da yoğunlaşacağı kesin.
Özgür Masur,Gamze Saraçoğlu,Mehtap Elaidi,Gül Ağış,Özlem Kaya,Simay Bülbül, Atıl Kutoğlu ve İFW ye ilk solosuyla katılacak olan Gül Ağış ise koleksiyonları en çok merak edilenler olacak.Türkiyedeki genç tasarımcıların başarılarını görmek yorgunluğunuzu tamamen yok ediyor.
Takvim'e siz de bir göz atın.3-6 Şubat tarihlerinde belki beraber olabiliriz.

5 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

peki defileleri izlemek için yapmamız gerekenler neler?mesela giriş ücretleri nasıl oluyor,çok mu pahalı yada normalmi?veya ücretsiz mi?yardımcı olurmusunuz?

Jojee dedi ki...

merhaba ceydacım.İFW ye ücretle giriş yapamıyorsun.Sadece onlar sana davetiye gönderiyor.Talep ettiğinde de göndermiyorlar. Seni beğenip orda bulunmanı isterlerse gerçekleşiyor.

Adsız dedi ki...

tüm moda severlere açık olmaması kötü,diğer defilelere nasıl girebiliyorsak bunada herkesin bi stili ve tarzı olan herkesin bişekilde girebilmesi çok daha güzel olurdu.

Adsız dedi ki...

katılıyorum bende gitmek istiyorumm

zey dedi ki...

nasıl talep ediyoruz peki de bizi beğenip beğenmediklerine karar veriyorlar acaba?

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´