6 Nisan 2011 Çarşamba

Yaz Demek Rengarenk Arkadaşlıklar Demek!


Moulin Rougue filmini hatırlarsınız..Kızların en iyi arkadaşları pırlantalar derdi.Belki hala öyle olabilir ama benim en iyi arkadaşlarım {günümüzde} ayakkabılarım.
Rengarenk,çeşit çeşit,renk renk o kadar güzel sizi sarıp sarmalıyor ki sevmemek mümkün değil.Haliyle artık yaz geliyor {hava hiç öyle demese de!} o yüzden çizmelerimizi bir kenara bırakıyoruz ve renkli topuklarla göklere kavuşuyoruz.
Kimi dolgu ister kimi çiçekli kimi sadece tek renk kimi Kirkwood gibi olsun şaheser olsun der kimi ayakkabı olsun benim olsun der:)
İşte ben son bölüme giriyorum.Ayakkabı olsun benim olsun.Erkeklere bu aşka şöyle der{ki benim sevgilinin klasik lafı} yok dimi ayakkabı yenisi almalısın..Baharlık,yazlık,kışlık:)...
Ayakkabı kızların kurtarıcısıdır.Sıradan kombinlere renk katan ,ben burdayım diye bağıranan, bir bayana en çok yakışan ve olağanüstü havasıyla herkesi etkileyen,bakışları birden toplamaya yeten masum arkadaşlarımız..
Baharın gelmesini çoşkulu renklerle karşılamalıyız..O yüzden biraz gözümüzü sonra da alışverişe çıkıp gönlümüzü hoş etme zamanı:)
Herkese bu baharda çoook güzel arkadaşlar diliyorum;)

5 modacı yorumda bulunmuş:

Onur Çiçek dedi ki...

bu yaz harika olacak anlaşılan biran önce gelsin istiyoruz.

ZET Fashion dedi ki...

Hepsini istiyoruuuum gerçekten hepsini hepsini, muhhhhteşemler!

Judy Abbott dedi ki...

harika bunlar cıvıl cıvıl, tam yazlık. yazın en çok rengarenk olma halini seviyorum zaten.

Adsız dedi ki...

üstten 4. en soldakinin markasını öğrenme ihtimalimm??

cihan dedi ki...

hepsi rengarenk çok güzeller ellerinize sağlık paylaşım için...
kaba yem

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´