11 Mayıs 2011 Çarşamba

2011 Makyaj Trendleri:Ya Naturelim Ya Rengarenk!

2011 trendlerinden bahsederken güzellik konusuna değinmeden olmazdı.
Makyaj modası burda iki kısma ayrılıyor.

*Ben Naturel Güzelim Diyenler,


-Elbette sizi bu konuda Lanvin,Balmain,Dolce and Gabbana,D&G,Chloé ve Burberry Prorsum yalnız bırakmıyor.Moda devleri gözlerde parlaklık ve kirpik yoğunluyla makyaja destek olmuşlar.
-Pürüzsüz bir cilt,dudaklarda hafif parlaklık veya mat duruş söz konusu.
-Kaşlar yine doğal makyaj etkisiyle kalın.Taze görünüş ve ben cildime güveniyorum diyenler için yazın tercihi olabilir.


*Rengarenk Olmak Doğam Diyenler,


-Color block (üç rengin birleşimi),Bright Colour {canlı,fosforlu renkler} trendiyle mutlu olanlar artık makyajda da mutlu olacaklar!
Canlı dudaklar ilkesini edinmiş olan moda devlerinin başında DvF,Fendi,Jil Sander geliyor.Üçününde ortak noktası pembelerinin gözalıcılığı.Sade göz makyajına fosforun bizim deyişimizle cart:) pembenin etkisi muhteşem.
-Aynı zamanda açık ve fosforlu renkleri gözlerinize de taşıyabilirsiniz.Aynı Dior ve Derek Lam gibi.Dior forforlu yeşil/sarı tonunu tercih ederken Derek Lam daha soft uygulamayı tercih etmiş.
-Mandalina trendini önceden sizinle konuşmuştuk.{Hakan Yıldırım'ın koton için hazırladığı turuncu gömleği kaçırmamışsınızdır umarım.}
Marni de mandalina tutkunu ve dudaklarında bunu yansıtmış.Benim tercihim pembelerden yana turuncuları giysilerimde yansıtmayı tercih edebilirim.
Şimdilik makyaj trendlerinin etkileri bakmayla kalıyor olabilir.Daha çok naturel tonlarındaki makyajlarımız güneşin bizi mutlu etmesiyle fosfora çalıyor olacak.

1 modacı yorumda bulunmuş:

Ful yaprakları dedi ki...

en son gotoğraf kümesinde en soldaki :))
hani şu gözlerde yeşil farlar var, budur :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´