20 Ocak 2012 Cuma

Jenny Packham Rüyası..

 

 Jenny Packham konusunu size uzun zamandır açmak istiyordum.Sonunda bu postu yapabildiğim için şanslıyım.2012'de olduğumuza göre "nişan var ne giyeceğim ,düğün şahidiyim ne giysem,ben sade gelinlik istiyorum nerden baksam" konularının cevabı olabilir.
Jenny Packham elbiselerine baktığımda sadelik ama bu sadelikte bir asalet görenlerdenim.Aynı tarzda devam eden bir kaç modacı daha var ve onları da sizlere paylaşmak istiyorum.
Ben açıkçası gelinliğimi daha çok kabarık isterim.O gün benim günümse biraz prenses tadında olmamın sakıncası yoktur herhalde :)
Konumuza gelirsek elimi her attığım ürün sade ama işçiliği olanlara denk geliyor.Hani baktığınızda geç diyebileceğiniz ürünler giyildiğinde muhteşem olur ya işte o cinsten.Jenny Packham da bana bu konuda ilham verenler.
Marka aynı zamanda aksesuar olarak da geniş yelpazeye sahip mesela saç aksesuarları ! İki senedir devam eden Muhteşem Yüzyıl saç aksesuarlarına bayılmayan var mı merak ediyorum.Düğününde,nişanında veya nikah şahidi olduğunda kendimize torpil geçebiliriz bu konuda .
Kemer,gelinlikten ayrılan üşündüğünde alınabilecek işli ceket,çanta..Kısacası gelini güzelleştirmek için ne gerekliyse var Jenny Packhamda.

Nişantasi Beyaz Butikte Jenny Packham ürünleri bulunmakta.Ben gidip denemedim o yüzden Jenny Packham için gördüklerim üzerinden konuşabiliyorum.Önemli günleriniz yaklaşıyorsa bir denemekte fayda var.Tabi gitmeden önce randevu almayı unutmayın.

2012 koleksiyonlarından Jenny Packham modelleri altta bulunmakta. 


pic. jennypackham

5 modacı yorumda bulunmuş:

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

Ben boyle dekoltesi az ama havali elbiselere beyiliyorummmmmm

Adsız dedi ki...

super tek kelimeyle nefes kesici!! keske bütçelerede uygun olsa:/ ben ülkemizdeki taşlı allı pullu gelınlıklerı hıc sevmıyorum,gelin dedıgın bana gore zarif ve sade olmalı.

chfashiontrend dedi ki...

çok ağır yani klasik tasarımlar sanki..yani cannes de giyilebilecek tarzda:)
sevgiler

Jojee dedi ki...

renkli bilezikler;ben de akıp giden elbiselerdeki az ama öz taşlı detaylara bayılıyorum üst orta favorim :)

adsız;bütçeler biraz kabarık doğru diyorsun ama bazı şeyler de az öz alıncak tarzda olmalı bence.fiyatlar 400 tl civarı olsa eminim çoğu kişinin üstünde görebilirsin :)gelinlik konusu içimde bir yara :)

chfashiontrend;evet aralarında cannes de giyebilecek olanları var.genelde özel günler için tercih edilebilecek tarzdalar.Mesela ben bu yaz büyük bir düğüne davetliyim hem de nikah şahidiyim o yüzden bu tarzda sade ama şık bir model tercihim :)

Adsız dedi ki...

çok zarif çok özellikle gelin taçları enfes!

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´