1 Ağustos 2012 Çarşamba

DIY:Glitter Shoes !


Bugün sizinle çoook güzel bir DIY önerisi paylaşacağım.Kadınların biricik gözdeleri ayakkabılarına simler koyduracağınız.Bildiğiniz gibi bu sezon simli ayakkabılar trendlerin başını çekiyor.Özellikle loaferlarda bayıldığımı itiraf etmeliyim bunu da ilerki günlerde çok tatlı birisinden temin edebileceğiniz yeri belirterek postu yayınlayacağım.
  Konumuza dönersek kullanmadığınız veya ben neresini simlerimde bunu muhteşem yaparım gözde papilerim olur dediğiniz ayakkabılarınızı DIY projesi yapıyoruz. Burda kullanılan pembe ayakkabı simli olmadan da gayet güzelmiş ama bu haline bayıldım.

 İlk önce yapsak yapsak nasıl yapsak modelimizi bir kağıt üstünde yoğunlaşıyoruz.Ben bu modeli çok beğendiğimi itiraf ediyorum.Ama dilerseniz sadece burnunu veya topuğunu yapabilirsiniz.Özellikle topuğu yıpranmış artık giyemediğiniz ayakkabılarınız için en güzel çözüm olacak!Köşede size küsmüş ayakkabınızı çıkartmanızın tam zamanı :)
 

İhtiyacınız olanlar ise çok basit ayakkabılarınız,güçlü bir tutkal,fırça ve simler...


 

Kağıtta belirlediğimiz fikrimizi ayakkabıya yansıtma zamanı.

 

Tutkalla simleri karıştırıyoruz bolca olmasında payda var.
 

Sonra fırça yardımıyla ayakkabımızda belirlediğiniz çizgiyi taşırmadan bolca sürüyoruz.

 Ve sonuç Ta daaa...

via

2 modacı yorumda bulunmuş:

aysp dedi ki...

Ben de aynı yöntemle babetlerimden birini simlemiştim aama ben baştan sona heryerini simle kapladığım için fazla abes oldu :) Bu şekilde çok daha şık duruyor.

Hediyeleşme etkinliğim var,seni de beklerim :)

P.S dedi ki...

baya başarılı bir dıy olmuş:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´