10 Ocak 2013 Perşembe

DIY:Taşlı Zincir Kolye Yapımı

Bu seferki DIY(Do it yourself) konumuz, benim çoook ama çoook beğendiğim kolyeler oluyor.Eminim pek çok takipçim benim gibi bu zincirli ve taşlı kolyeleri beğenip yapanlara da hayran kalıyordur.Müjde hanımlar biz de ayılıp bayıldığımız kolyelerden yapabileceğiz.
İhtiyacımız olanlar oldukça basit:
3 tane zincir(istenilen boyutlarda)
3 tane deri (istenilen renklerde)
1 tane taşlı zincir

İlk önce iki zinciri birbirine derilerimizle içlerinden geçirerek bağlıyoruz.Ardından 3.zincirimizi de aynı  şekilde tutturuyoruz.
Birbirine kavuşan düz zincirlerimizin yanına taşlı zincirleri de ara boşluklarından geçirerek bağlıyoruz.
Tadaaa işte istediğimiz kolyemize kavuştuk.  

Bu kolyeyi dilediğiniz renkte ve taşlarda yapabilirsiniz.Hayalinizdeki kolyeye sadece siz sınır koyabilirsiniz.Şimdiden herkese kolay gelsin :)

kaynak. honestly wtf

6 modacı yorumda bulunmuş:

Huzur Moda dedi ki...

cok hos yapilabilirrr tskler

Adsız dedi ki...

Merhaba jojee seni gerçekten çok uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya çekinenlerdenim ama bu diy projeni görünce gerçekten dayanamadım müthiş görünüyor senden bir ricada bulunmak istiyorum rica etsem bu kadar kaliteli zincir ve taşlı zincirini nerden aldığını problem olmazsa benimle paylasabilir mısın sana çok minnettar kalırım şimdiden ilgin için

Jojee dedi ki...

huzur moda;teşekkür ederim

adsız;canım en güzeli tuhafiyelere ve boncuk satan yerlere bakmak.Orda bolca ürün bulabilirsin İstanbuldaysan eminönüne bakmanı önerebilirim.

Ahmet Dincer dedi ki...

tebrikler güzel bir blogunuz var, başarılarınızın devamını diliyorum :)

Unknown dedi ki...

Bu kolyelere bayılıyorum ama hiç kendim yapmayı düşünmemiştim. Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler:)

http://nofashionnopassion.blogspot.com/

Melislicious dedi ki...

çok güzel bir DIY, çok rahat yapılabilir ve çok şık duruyor. Benzerlerini ben de sık sık yapıyorum:)
Ayrıca fotoğrafları ve bu DIY projesini aldığınız kaynağı belirtmeniz çok güzel ve şık bir davranış. Bu aralar böyle güzel davranışları görmek zor. Çoğu DIY postum çalındı dertliyim bu konuda:))
paylaşım için teşekkürler, takipteyim
sevgiler

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´