27 Mart 2012 Salı

New Baby: Burberry Gözlük


Nefis Burberry gözlükle yolumuz dün kesişti.Kendisiyle tanışmayı hiç beklemiyordum açıkçası öylesine gittiğim gözlükçü de birden çıktı karşıma.Bir de %50 indirim başladığını öğrenince kalp çarpıntımı duymanız lazımdı.Burberry gözlüğü hiç düşünmeden aldım.Sizinle paylaşınca bu şansım size de geçsin.Güneşli günler ile birlikte yanımdan ayırmayacağım .


9 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

Canım Gürel optikten filan mı aldın :) ne kadara denk geldi?? Eğer anneme aldırtabilirsem bende aldırtıcam da anneme çanakkaleden :))

nrdn dedi ki...

güle gule kullanın, bu gozluk gercekten cok guzel benım kardesımde var aynı renk ve modelı,
ben sezonda gozluge cok para vermeye kıyamayanlardanım, ama burberry nın kampanyalı satıldıgını da hıc bılmıyordum, nereden aldıgınızı belırtır mısınzı acaba? sevgıler

Jojee dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Jojee dedi ki...

adsız : Merkez optikten aldım baya çeşit var kesinlikle bakmalısın.

nrdn:Gözlükçünün kampanyası olabilir. Kodunu telefondan bakınca yurtdışında aslında indirimli fiyatla satıldığını öğrendim bu da güzel işte :) Çanakkaleden aldım merkez optik dükkanın adı :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Güle güle kullanın çok güzel bir gözlük gerçekten benim geçen sene deneyip bayıldığım gözlük sanırım bu. içerisinde yazan kodu yazabilir misiniz acaba çok merak ettim aynısı mı diye :)

Jojee dedi ki...

makeyourmake up: elbette yazarım kodu :AY3464360 olması lazım bir dene bulamazsan ayrıntılı olarak mail atarım sana :)

chfashiontrend dedi ki...

güle güle kullan tatlım çok güzel...

fosette dedi ki...

biz de gözlüklerimizi merkez optikten alıyoruz.sadece satışta değil sonrasında da çok ilgililer,geçen yıl aldığım osse gözlüğüm üretim hatası yüzünden 5 kez kırılmasına rağmen,her seferinde yenilediler.hatta ben inat etmeseydim,başka bir gözlükle değiştireceklerdi.:)ama kadın takıntısı işte...merkez bünyesi iyidir,cilt bakım ürünlerimi de merkez eczanesinden alıyorum.yeni açtıkları saat dükkanından henüz alışveriş yapamadım ama yakında o da olur ;)

Jojee dedi ki...

oleyyy bir Çanakkaleli daha çok seviniyorum aynı yerde olduğumuzu öğrenince:)
ben bundan önce Ç.kalede yaşamadığım için ilk alışverişim oldu Merkez optikle.Çok ilgililer gerçekten hiç pişman olmadım alırken senin yorumunla aldığım yerden de pişman olmayacağımı anladım:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´