6 Şubat 2010 Cumartesi

İstanbul Fashion Week -Simay Bülbül

Image and video hosting by TinyPic

İstanbul Fashion Week te yetenekli genç modacılarda göz doldurdu.Özellikle deriyi ele alıp onu harmanlayan Simay Bülbül'ün koleksiyonu gerçekten çok hoşuma gitti.
Etnik takılar,halhallar,deriyle bütünleşmiş ipekler, ketenler, örmelerle oluşan Şaman Kadınları adlı koleksiyon göze çok hoş geliyor. Renkler koleksiyonun başındaki ürünlerde siyah olarak başlayıp gri tonları ve antrasit ile devam ediyor ve finali beyaz yapıyor.
Elbiseler,etnik kıyafetlerle bürünmüş tulumlar,saçlardaki aksesuarlar deri aşıkları için mükkemmel bir koleksiyon.
Davetlilerin büyük beğenisini kazanan koleksiyon moda haftasının son günü 6 Şubat’a kadar santralistanbul’daki Simay Bülbül’ün standında görülebilir.
Not:Aradığınız modeldeki giysileri istediğiniz markalarda bulamazsanız Türkiye'nin modacılarının koleksiyonlarına bakmanız aklınızda bulunsun.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Simay Bülbül'ün Şaman Kadınları adlı koleksiyonunda Umut Eker’in sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilmiş.Koleksiyon çekiminde fotoğraflar Sedat Doğan imzası taşıyor.
Not: Defilede makyaj Mac , saç Diba sponsorluğuyla gerçekleşmiştir.

Simay Bülbül kim ki?
1978 izmir doğumlu. Eğitimini ingilterede bitirdikten sonra 2000-2001 yılında Türkiye’ye dönmeden önce Hollanda’da Oscar ve Süleyman adlı tasarımcılara asistanlık yaptı. Okulu bitirdikten sonra Tekstil ve deri sektöründe bir çok yerde çalıştı.2003 yılında düzenlenen “5.deri’signer” deri tasarım yarışmasında elde ettiği Türkiye birinciliği ile deri sektörüne ilk adımını attı.2000 yılından beri İngiltere’de dahil olmak üzere çeşitli sanat gruplarına üye olup farklı sanat ekinliklerinde ve projelerinde yer aldı.2005 yılı itibariyle deri, tekstilden oluşan kişisel koleksiyonlarla Simay markasının çalışmalarını sürdürmekte.Markasının kimliği sokakların dokusu, yaşanmışlıklar ve spiritüel hayattaki mesajları barındırıyor.Sokakların ruhunu insanlar, insanların ruhunuda üzerlerine geçirdikleri kumaşlar yansıtır. İnsanlar sokaklara iz bırakmaya bayılır sokaklarda bu insanları teninde taşımaya…
Eğitimini nerede aldı?
Bournemouth Arts Institude – İngiltere. Fashion design and marketing.
kynk:fashionbysiu-iconjane-okimki-face

0 modacı yorumda bulunmuş:

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´