23 Mayıs 2011 Pazartesi

Jojee'nin Son Bi Haftası

Herkese yeniden merhaba,:)
Beni laflarınızla topa tutsanız haklısınız ama müthiş bir tatilden ve sevgilimin askerden dönüşü sevinciyle kaybolmuş durumdayım.
Ve bu akşamda mezuniyet balom var :)Yani siz bu postu okurken ben koşturuyor olacağım!
Gelelim tatilimde benim kurtarıcım olan güzelliklere.Kendileri H&M cicilerim oluyor.4 tane bikini aldım ve fiyatının ucuzluğuna göre memnun kaldığımı söyleyebilirim.


Otelimize yerleşir yerleşmez havuza zıplıyoruz.Suyun soğukluğuna pek aldırmadan girilen havuz bana pahalıya patladı o ayrı konu:/


Denizime girer sporumu yaparım diyen Jojee meditasyonumu da aradan çıkarırım diyerek yere çömer:)


Şapkam,elimde kokteylimle oturuyorum bir köşede.Neden acaba?!Havuz yüzünden üşütüp gece ateşi çıkan bendeniz yasaklıyım.Sevgili oyunlar oynarken ben bir köşede otururum.Pek şikayetçi de olmadım ne yalan söyleyim:)

Uzun bir süre Akdeniz lokantalarına gitmeyi ve deniz mahsülü yemeği düşünmüyorum.Hastalığım onla o gece çarpıştı.Somonla olan aşkımız biranda son buldu kabul ediyorum.Ama şimdilik..!
Kokteyllere,binbir türlü içkiye ve yeni lezzetlere doyduk..



Ve beni tatilimde yalnız bırakmayan H&M bikinileri..Bildiğiniz gibi uygun fiyata hoş sahibi olmak isteyenler için ilk durak kesinlikle H&M olmalı.Kalite ve kuruma süreleri konusunda elbette tartışılır ama günü kurtarmak için almak isteyenler mutlaka uğramalı.



6 modacı yorumda bulunmuş:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Bu sefer foto çoktu.Ama ben gene doyamadım o ayrı konu:))
Sevgiler.

Gizzy dedi ki...

hoolleeey bayılıyorum böyle tatil fotolarınaa yaz geldi demektir buu!!!çok güzel çıkmış hepsi cnm gözün aydın hem mezuniyet hem de sevgilinin asker dönüşü için:)

Adsız dedi ki...

ilginc blog icin tesekkur

irem dedi ki...

şu an bu fotolarını görmek öyle iyi geldi ki, laba tıkılmış ders çalışıyorum ama ucunda böyle güzel günler olabilir diye umut etmemi sağladım =) süpersin ;)

Adsız dedi ki...

tatilden kareler cok güzel olmus : )
Gecmis olsun ayrica! ; )

Serap dedi ki...

Suya ayağını sokanları kıskanıyorum ): Tatil tatil tatil...

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´