20 Eylül 2011 Salı

Chanel 513 & Flormar 419


Chanel 'in ojeleri bizi kendimizden geçirirken flormar sevindiriyor:)!Geçen kış Chanel ojesi diye flormar standlarını dolaştığınız çok olmuştur.Chanel 513'de en hit olanlardan ss2011 koleksiyonunda görücüye çıkan Black Pearl güzelliği artık uygun fiyata alabileceğiz.Flormar standlarında köstek rengi, nil yeşili diye aradığınız Chanel renklerine bir yenisi daha eklendi.Artık buna nasıl isim bulunur bilemiyorum ama numarası 419! 
Küçük sırlardaki Ayşegül hayatımızda bu ojenin varlığını sergileyemese de siz siz olun 419 daha çok bilinmeden edinin.Yoksa bir çok Flormar standında yeniden bulamayacaksınız!

 

Çekimlerin ikisi de farklı yerlerde ve farklı zamanda çekilmiştir.O yüzden renk tonlarında oynamalar olabilir ama parmaklarımda bulunan bu güzellik Chanel 513'ün aynısı.Tabi bir kaç seri değişiminden sonra renk farklı oluyor aynı 424 de olduğu gibi.
 

Elbette sürümü Chanel gibi değil.Sizi biraz zorluyor ve 2 kat sürmeniz gerekiyor.Biraz tortulu yapıya sahip gibi ama 2 kat sürüldüğünde bu görüntü ortadan kalkıyor.Parlak mat değil ama benim hoşuma gitti.Hiç değilse bir tane alıp kenara koymakta fayda var.Jojee'den mutlu haber bu kadar:)

5 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

jojee gerçekten çok mutluluk kaynağı bir haber bu :))

New York Lover D. dedi ki...

Ooo baya aynıymış bu :) Hemen bulmalı :)

http://newyorklover-d.blogspot.com/

fashionist dedi ki...

fark yok gibi ama bilen bilir..

http://cansansalmoda.blogspot.com/

justuntitled dedi ki...

Bende de var 419! Kesinlikle çok güzel bir oje:)

usedlook dedi ki...

uwwwwww renkler müthişmiş :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´