8 Şubat 2012 Çarşamba

2012 Adidas Dünyasında Neler Var


Adidas sevdası çoğu kişinin ortak noktasıdır.Hem kendini geliştirip yenileyen hem de konforu birlikte sağlayan Adidas'ımız .12 Media Days de yeni koleksiyonlar,ürünler sizin şımarıtlacağınız birbirinden güzel ürünlerden bahsedildi.

Adidas'a dokunan Stella McCartney kadınlar için sade,modern ama kendini şık hissedebileceği modellere yer vermiş. Yoga,tenis,yüzme,temel sporlar..  da Stella dokunuşuyla daha hoş olabilirsiniz.

 David Beckham koleksiyonunda sade ve David'in stilini yansıtan bulunmakta.Sevgililer günü yakşlaşırken Adidas'a bakmayı unutmayın! Jeremy Scott imzalı adidas ürünleri dinamik,farklılığı ortaya koyan ve eğlenceli tasarımlar diyebiliriz.Yanlardaki kanatlar Jeremy Scott orjinalliğini ortaya koyuyor.Burda Jeremy Scott kanatlandırıyor demek istemiyorum:)12 ürünlerinde yıldız ve şeritler, jukebox, gitar ve müzik, Vahşi Batı Tarzı, hayvan baskıları ve özellikle ayakkabılarda goril kullanımı dikkat çekiyor.

Adidas Blue koleksiyonu 12de sizinle olacak.Jean modasının etkisiyle orjinal denimlere,kampüse geri dönüş biletiniz olacak ceketlere yer vermiş. 

  Adidas NEO ise yeni koleksiyonlardan günlük hayatta spor giyimden hoşlanan ve spor giyimin rahatlığıyla şık olmak isteyenlerin seçeneği olacak.Koleksiyon daha renkli,enerjik ve ilgi çekici ürünlerden oluşacakmış.Kadın koleksiyonunda feminenlik hakim olunurken David stilinden ilham alınarak erkek koleksiyonu bulunakcakmış. Adidas Media Days'e benim yerime gidip bulunan ve fotoğraflarını çeken Sena'ya çoook teşekkür ediyorum. Daha fazla koleksiyonu incelemek istiyorum mini Jeremy Scott,12 koleksiyonunda bana hitap edenler neler diyorsanız   JojikModa Fanpage'de  de görebilirsiniz :)


3 modacı yorumda bulunmuş:

SEL dedi ki...

Adidas yine süper

HEDİYE ÇEKİLİŞİ

http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

BEKLERİM

What's Next dedi ki...

son iki fotoğraftaki parçalar benim olmalı! yıldızlı eşofman üstü, çanta ve o pullu elbise.. mağazalara ne zaman gelecek, heyecanla bekliyoruum :)

edankb.blogspot.com

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

adidas dan çok farklı renkler ve tasarımlar süslü detaylar :) çok hoş görünüyor...

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´