21 Şubat 2012 Salı

Defileden Sokağa: Kürkler


Moda haftalarındaki rüzgarlar bizi etkilerken sokak modasına da bakmamak elbette olmazdı.Klasörüm bu konu için baya birikti merak etmeyin JojikModa Facebook  sayfasında da sizinle paylaşacağım. Sokaklarda ilk göze çarpan stilinlerindeki iddayı bir tarafa bırakırsak kürkler oluyor.Havanın soğuk olmasıyla üşüyen bizler için vazgeçilmez seçeneklerden birisi oluyor. Ne kadar moda olduğunu düşünür ve düzgün kombinlersek sizden şıkı olamaz.


 Moda dünyasının renkli taraflarından biri de sabit ürüne takılıp kalmamak.Kürk modasını seviyorsunuz ama hep aynı kalmak istemiyorsanız renklere bürünebilirsiniz.

Elbiseler,deri taytlarla,cigarette pantolonlarla her zaman hoş gözükmeyi başarırsınız aynı zamanda giyeceğiniz transpara gömlekler,baskılı tshirtler de tarzınızı ortaya koyabilir.



 
 

8 modacı yorumda bulunmuş:

Trendsum dedi ki...

Neon renklerle süper kombinlenebilir.. bu örnekler ilham verici..

http://trendsum.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

kürkler eğer gerçekse bunun moda diye alınması ancak at gözlüğüyle bakmaktır. vahşettir.

Jojee dedi ki...

trendsum; teşekkürler

adsız;seninle aynı fikirdeyim.o yüzden normalde hep yapay yazarım ama okuyan kitle genelde beni önceden beri takip ettiği için tanıdıklarını düşünmüştüm.

Adsız dedi ki...

"Kürk modası" adlı içi boş bencil şeyle ilgili yazmayın artık n'olur. Biliyoruz moda, umuyoruz bir an önce geçsin diye.

BÜTÜ dedi ki...

içim ısındı...

Jojee dedi ki...

adsız;galiba modasının geçeceğini hiç sanmıyorum pırlantayla aynı olay.Alan olursa satan da oluyor.Ama bilinçli insan daha önemli bu noktada.Alan kişi yapay ürün kullanıyorsa ki bence kullanmalı!

bütü;yorum için teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

ilk adsız yorumu bana aıttı. sizi onceden takıp etmedıgım ıcın bu konuda bılgı sahıbı degıldım oyuzden boyle bır yorum yaptım uzgunum. daha once gercek kurk kullanıp takıp etmeyı bıraktıgım bloggerlar bıle oldu. ama sızın bu fıkırde olmamanız cok hos. ne yazıkkı azınlıktayız,hala moda dıye sıcak tutuyo ama dıye gıyınen ınsancıklar var nasıl bır begenıdır bende bunu anlamıyorum. neyse sevgıyle kalın..

Jojee dedi ki...

adsız;o zaman sayfama hoşgeldin diyorum :)umarım okundukça daha da beni tanıyacaksınız sevgiler :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´