27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar 2012 Ödül Töreni Favorilerim

Oscar 2012 beni filmleriyle bu sene heyecanlandırmasa da neler giyilecek diye meraktan ölüyordum.Akşam yerimi aldım ve canlı yayında kırmızı halının büyüsüne kapıldım.Benim favorilerimle başlıyoruz.


Oscar yiyeceklerimi hazırlamış heyecanla beklerken birden Milla Jojovich 'i gördüm.Cazibeli bakışları sizi kendine hayran bırakıyordu.Elie Saab bu tür davetlerin jokeri olarak düşünebiliriz.Ona bir anlam katmaktak taşıyanın elinde Milla Elie Saab ile ışıldıyordu.Tek omuzlu inci renkli Elie Saab muhteşemdi.Saçlarına,makyajına,clutchın güzelliğine ve takılarına bayıldım.Özellikle oje seçimi de çok hoşuma gitti. İkinci favorim ise Rooney Mara.Givenchy'i herkesin giyemeyeceğine inanırım.Onun bir karakteri vardır.Ve bu eşleşmeye en güzel uyan Rooney Mara.Porselen güzelliği kusursuz yüz hattıyla ona odaklanmamak elde değil.İzleyenler varsa ne demek istediğimi anlamışlardır.Kızda sizi etkileyen soğuk bir hava var.Givenchy elbisenin göğüs kısmını çok beğendim.Elbisenin sırt ayrıntısını tvde dikkat etmemişim beni biraz rahatsız etti fotoğraflarda ton farkı vardı.Ama Rooney Mara kesinlikle kusursuz gözüküyordu.

Tom Ford kadını olmak bambaşka duygudur eminim.Gwyneth Paltrow cape ile kırmızı halıya girdi.Şatafattan uzak sade kesim ve modern haliyle sade de şık olunabileceğinin kanıtı.Sade makyajı ve saçlarının arkadan hafifçe tutturulması elbisenin modern havasına çok uymuş.Bilekliği ilk gördüğümde beni rahatsız etse de resimlere baktığımda hoş bir aksesuar gibi gelmeye başladı gözüme.
 

Ve kendisi Ana Kraliçe.Son dakikalarda Angeline Jolie Siyah Atelier Versace seçimiyle doğru eşleşmenin bir örneğini daha görüyoruz.Siyah kadına yakışıyor ve Angelina da bunu biliyor.Elbisenin derin yırtmacının hakkını verdiğini söylemek isterim.Abartısız makyajı ve küpelerinin sadeliğini beğendim.Ama ilk başta Angelina'da bir farklılık sezinledim sanki yanakları mı şişmiş.Özellikle yandan olan resimlerde bu daha çok göze batıyor. Oscar'ın muhteşem 4'lüsü benim için Milla,Rooney,Gwyneth ve Angelina oluyor.Doğru eşleşmenin muhteşem sonuçları diye düşünüyorum.Çünkü her tasarımın ve tasarımcının yaratmak istediği ruh vardır ve stilinizin ruhu hangisine uygunsa onu seçmelisiniz.Zoraki McQueen kadını olamazsınız onun büyüleyen cazibesi herkese olmaz.Aynı Jessica Chastain'de olduğu gibi McQueen'i harcamış resmen! Benim için orta dereceli şıklar ise Michelle Williams ve Emma Stone oluyor.
 

Emma Stone Valli Couture dan bir parça seçmiş.İlk gördüğümde çok tanıdık gelmişti nedeni de Nicole Kidman'ın 2007'de giydiği elbise seçiminin modernize görüntüsü olması.Emma Stone'a elbette daha çok yakışmış.Muhteşem fiyonga bayılmamak elde değil özellikle rengi de Emma Stone 'a çok yakışmış.Çantasına ve bilekliğine bayılmadan geçemeyeceğim.Bakıldıkça göze hoş gelen Emma Stone var karşımızda.
 

Michelle Williams'ı bambaşka bekliyordum.Galiba Marilyn ruhuna girmiştir Oscar'a Marilyn gelsin isteğimden kaynaklanıyor!:) LV elbisesinin peplum detayı çok güzel ama bu elbiseyle Michelle Williams'ı ben çok cici kız gördüm ve arada kaldığımı belirtmek isterim.Louis Vuitton elbise cidden muhteşem orası ayrı.

6 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

Her blogdaki Oscar kıyafet eleştirilerini okuyorum da, neden kimse Michelle Williams'ın o güzel elbisesinin rengiyle alakasız seçtiği, göz yoran clutchına laf etmemiş anlayamıyorum. Resmen elbiseyi öldürmüş. Hayatımda bu kadar uyumsuz bi clutch - elbise ikilisi daha görmedim.

Jojee dedi ki...

adsız;aslında benim pembe ve kırmızı birleşmesine sempatim var.Bir çok blogger da eminim ondan dolayı eleştirmemiştir aynı zamanda ikisi trendlerden biriydi bence Michelle Williams bu trend doğrultusunda uyguladığını düşünüyorum. http://www.carriebradshawlied.com/2011/11/red-pink.html

chat dedi ki...

halkulade

sohbet dedi ki...

paylaşım için teşekkürler:))

sohbet odaları dedi ki...

çok güzel ...

çet yap dedi ki...

süper:))

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´