13 Nisan 2012 Cuma

Just Details


Güneşin cıvıltısını hisseden Jojee sizi yazlık giysilerin arasına atıyor .Beğendiğim şort,gömlek ve etek modellerinin azcığını bu postta bulacaksınız:)Kiminde renge kiminde aksesuara aşık oldum . Bana ilham veren veya -almam lazım çok hoş duruyor -dediğim ,aynı zamanda -bileklik edinip kollarımı daha da donatıyım ,büyük bilekliklerinin yerini mini parçalara bırakıp zengin tutayım- diye alışverişe koştuğum parçalar bu postta bulunmakta .Umarım size de ilham olacak parçalar çıkar.

    

 Bu ara havalar güzelleşti ben de eve giremiyorum. O yüzden post yapamıyorum.İnanın o kadar yoğun bir takvimim var ki akşamları Jojee pert:) Mini postlardan birini yapıyorum ve hafta sonunuz muhteşem geçsin diyorum .

3 modacı yorumda bulunmuş:

irem dedi ki...

senin seçimlerine bayılyıorum yine mükemmel bir derleme olmuş =) nefis bir stil gözü mü derler bilmiyorum ama ondan var sende =)

Adsız dedi ki...

Jojee zevkli kızsın, güzel fotoğraflar seçip koyuyorsun ama yazılarında yazım yanlışları, anlatım bozuklukları, cümle düşüklükleri öyle fena durumda ki ne diyorsun gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Bu konuda biraz kendini geliştirmeye çalışmalısın bence. Kırdıysam üzgünüm :(

Jojee dedi ki...

irem; çok teşekkür ederim.yorumunla beni inan beni çoook mutlu ettin:)

adsız;bu konulara hiç kırılmam:) nedeni de haklı olman.Çünkü ben geceleri bu postları yapıyorum ve uyku sersemliğinden olsa gerek anlatmak istediğimi tam geçirememiş oluyorum :( bu postta öyle olmuş hatta daha yeni bakma fırsatım oldu ve biraz değişiklikler yaptım.Aslında cümle kurarken yazım yanlışlarına çok dikkat ederim ama cümlelerimde bunu yansıtamamışım.Yorumun ve bana karşı ilgin için çook teşekkür ederim.Yorumların iyi de olsa kötü de olsa bekliyorum çünkü bana karşı kötü niyetli değilsin.Çok öpüyorum :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´