17 Nisan 2012 Salı

Nasıl Yapsam: Maxi Etek Kombinleri

Aranızda maxi yani uzun eteklere bayılmayan var mı bilmiyorum ama benim bayıldığım kombinlerim hep maxi etekler sayesinde olmuştur.
Uzun,uçuşan özellikle pileli eteklerle kombinleyeceğiniz gömlekler,salaş tshirtler,kazaklar size hem rahat hem de şık görünümün kapısını açacak. En güzel demirbaş trendlerden olan pileli etekleri nasıl seçelim derseniz senenin trendlerinden olan pastel tonları,ispanyol trendinin etkisiyle olan desenli etekler aynı zamanda büyük çiçek baskılı etekleri seçebilirsiniz.

Benim kendilerine en çok yakıştırdıklarımise transparan gömlekler oluyor.Özellikle sade gömleklerinizi canlı veya pastel tonlarındaki eteklerinizle kombinleyin.Elbette mix trendi var hem üstünüzü hem de altınızı desenli seçerek senenin iddalı ama bir o kadar zor trendini uygulayabilirsiniz.

Boyum uzun değil maxi etek beni daha da bastı bacak göstermez mi diye kuşkularınız olabilir.Buna cevabım siz isterseniz öyle göstermez olur.Nedeni maxi eteğinizin boyunu kestirmeyin ve yüksek bel kullanın.Giyeceğiniz topuklu ayakkabınız gözükmeyeceği için boyunuz daha uzun dururken yüksek bel ile bu hilenizi destekleyeceksiniz.

6 modacı yorumda bulunmuş:

Missinem dedi ki...

maxi etekleri çok severim, kombinler de güzel fikir verdi.

Unknown dedi ki...

Kombinlere bayıldım, bende maxi etekleri çok çekici buluyorum...

pembe fiyonk dedi ki...

kombinlemesi zor ama bi okadar güzel bence:)

Lalique dedi ki...

çok beğendim
blogunuz çok güzel

http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

Kuzununannesi dedi ki...

uzunnn ve yırtmaclı olan eteklerı cok begenmeye baslaıdm :))

Adsız dedi ki...

etek kombıınleri gercekten çok hoş bnm dikiş makinamda insallah artık yarın elimde olcak. bende bloguma beklerım... ayrıca senı twitter dan takıbe aldım senı de kendı hesabıma beklıyorum...

https://twitter.com/#!/gLnzAksu

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´