3 Ağustos 2009 Pazartesi

Çağla Şikel Ve Gisele Bundchen Hamile Görüntüleri

Gisele Bunchen ve Çağla Şikel..İkisi de manken ikisi de hamileliğinin en güzel döneminde.Hamile Gisele ve Çağla objektiflerden kaçamamış.İkisi de çok güzel gözüküyor {bir kadının en güzel dönemi hep hamileliği olarak düşünürüm.}Çağla'nın bazı fotoğraflarını Gisele 'in duruşuna çok benzetiyorum.Bu fotoğrafta da çok benzemişler.Birisi Victoria's Secret'ın eski gözbebeği diğer ise mankenliği Victoria's Secret'a çıkmadan bırakmayacağını söyleyen Türkiye'nin gözbebeği.Ne dersiniz Victoria's Secret'ın Giseleyle baş edebilir mi?
Çağla Şikel bebeğine 6 aylık hamile.Artık karnı iyice belirginleşmiş ve aldığı kilolar belli oluyor.{özellikle göğüs kısmında:)}Oyüzden bikini üstünün ipleri çözmüş.3 ay sonra kucağına alacağı oğluna Kuzey ismini verecekmiş.İlk bebeğinde yaşadığı üzüntüyü Allah kimseye yaşatmasın!..

14 modacı yorumda bulunmuş:

beetlejuice dedi ki...

Çağla çok tatlı:)İnsanın karnını sevesi geliyor:)

nazo dedi ki...

Bayıldım.. İkisi de çok tatlı görünüyor.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

Jojee dedi ki...

beetlejuice;bence de ya nasılda büyümüş değil mi:)

n@zo;Amin canım.Hamilelik çok güzel oluyor

gözde dedi ki...

Amin. o çok kötü bir acı olsa gerek..

Adsız dedi ki...

egriye egri dogruya dogru gisele'e daha guzel yakismis hamilelik

Jojee dedi ki...

gözde;amin canım..

asi-yeah;çağlanın daha ileri hamileliği galiba ondan baya irileşmiş:)

tatlisubaligi dedi ki...

ikisi de cok sevimli bencee

nilo dedi ki...

Ay çook tatlı ya:D Bana kendimi hatırlattı:))

. dedi ki...

ben caglayi hic beyenmiorum. bana göre hic de güzel deil

ezgi dedi ki...

Ah çok tatlı ya bazı kadınlar hamileyken kendilerini salar hastaymış gibi davranırlar ya Çağla bunun gereksizliğini göstermiş bence ne kadar hoş bi görüntü bi o kadar da enteresan insanın karnının içinde hareket eden bi varlık olması.
hamile ve bikinili çok sevdim:)evlenip hamile kalınca bende böyle olmak isterim:)

Malla dedi ki...

Çağla ile Giseleyi ben de çok benzetiyorum.Hatta onlarla ilgili post bile yapmıştım.Benim gibi senin de gözünden kaçmamış. Onlara kolay gelsin:)

xoxo dedi ki...

çağla şikel bencede güzel değil.bir farklılığı yok çok sıradan hamile kaldıda biraz kendine geldi.victoria secret defilesindeki bütün mankenler bebek gibi suratları.çağla hem surat olarak hem fizik olarak oraya yakışmaz.çağlanın sağlıklı bir zayıflık değil hem görüntü olarak kötü bir zayıflık hem giydiği kıyafetleri yakıştıramayan bi vücudu var.emre altuğ nasıl evlendi şaşırdım..

çocuğu sağlıklı olur analı babalı büyür inş :)

Unknown dedi ki...

Jojee'cim hamilelik inanılmaz kutsal ve büyülü bir kavram benim gözümde.Ve bence en bakımsız kadını bile güzelleştiren mucizevi bir olay.Çağla'ya da çok yakışmış.Ben sadece o minicik bikini altını sevmedim.Bu sene de bütün ünlülerde iki beden küçük bikini çok revaçta.Ama ben sevemedim işte:)Mahremiyeti bu kadar ortaya dökmenin ne anlamı var:)

caramel macchiato dedi ki...

ıkısı de çok guzel gözukuyor Allah bozmasın.. amaaaaa belkı gerıkafalıyım, ne dersenız deyın, o mınıcık bıkını altı olmus mu Cagla'ya? anne olacak bu kadın afedersınız kıcının arasına kacmıs bıkınıyle guzel mı gozukuyor? sınırlenıyorum abii :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´