5 Ağustos 2009 Çarşamba

Ünlü Türk Bayanların Bikinileri


Hep yabancı ünlülerin bikinilerini görmekten içiniz bunaldı tahmin edebiliyorum.Bende bugünki postumu Türk bayanların bikinilerine odaklı hazırladım.Benim dikkatimi bikini altlarının çok minik olduğu çekti.Eda Taşpınara laf derken ünlülerin hepsi bikinilerini miniltme yollarında.Özellikle Ece Sükan'ın ki çok kötü.
a>
Genelde Türk bayanlar da vücutlarına dikkat ediyor artık.Manken olsun olmasın manken gibi fiziğe sahip olmak için didiniyorlar.Eskiden hamileyim ben hepsini yemem gerek tabusunu kıran Ebru Şallı hiç anne gibi durmuyor zaten.Vücudunu beğendiğim ama dudaklarını bir türlü sevemediğim ünlülerimizden.


En son kırmızı siyah bikinili kombini sevdim.Kendisi Ebru Akel'in 4 yıldır birlikte olup ayrıldığı erkek arkadaşının yeni sevgilisi.{tanıma bakın:)}Uzaktan bakınca Beren Saat'e benzettim onu.Bu sene plajlarda en çok bikini değişimini Demet Akalında görüyoruz.Nedeni ise bikinilerin ona hediye olarak markalardan gönderilmesi.Akıllı kadın olduğu için bu sene hiç elini cebine bikini için atmamış.Rengarenk bikinileriyle işte ünlü Türk bayanlar.Bu senenin Türk plajlarındaki bikini trendi galiba vazgeçilmez üçgenler.Umarım bikini alacak olan bayanlara fikir olmuştur. Olamadıysam bir daha ki posta Bülent Ersoy'un bikinilerini koyarım artık:)

7 modacı yorumda bulunmuş:

yelizural dedi ki...

ebru şallıyı hiç beğenmiyorum pilates yapması bunu insanlara yaymaya çalışması güzel tabiki ama doğallıktan bahsederken suratında gezen bir ton estetiği ne ara unuttun demek geliyor içimden kendisine.eski haliyle bülent ersoydan pek farksız değil...

ebvatathemua dedi ki...

Ece Sükan'ın bikinisi koyu mavi olan sanırım,yüzünü tam çıkaramadım fotodan. İncir yağrağı koysaymış daha çok örtermiş,çok basit olmuş bu model:((

Gizem. dedi ki...

ece sükan sahiden unuttu heralde giymeyi:) git gide daralıyo altlar..

Bursada Moda dedi ki...

Ece Sükan'ın bikinisini bende beğenmedim. Hiç hoş durmamış...

Syhn dedi ki...

ece sükan'ın bikinisi gerçekten çok kötü duruyor.
ordaki kahverengi bayan kim :))

hersheyler dedi ki...

ece sükan'ı görünce şok oldum valla takıldı da bir yere kenarları mı söküldü acaba :)))

gözde dedi ki...

Nasıl giyip çıkmış onu Ece Süka. Çok beğendi herhalde, ilginç.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´