22 Ekim 2009 Perşembe

Fashionable İstanbul


Fashionable İstanbul moda rüzgarı 23-25 Ekim tarihleri arasında sürecek.Yerli modacılar bu sene yer alamayacak.Moda haftasına bilet satılmıyor.Davetiye ile Fashionable İstanbul'a katılabiliyorsunuz.İlki gerçekleşecek olan bu organizasyon eminim herkesi heyecanlandırıyordur.

Tasarımcılardan mesaj var: İstanbul bizim için heyecan dolu bir şehir ve bizler Fashionable Istanbul’a katılmaktan gurur duyuyoruz.

Fashionable Istanbul by Avea’ya katılacak olan tasarımcılar Missoni, Salvatore Ferragamo, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli, Gianfranco Ferré Hakan Baykam aracılığı ile mesajlarını iletti.

Vivienne Westwood: Daha önce hiç bir yerde sergilenmeyen Anglomania adlı yepyeni koleksiyonumuzu Türkiye’de sergileyeceğimiz için çok mutluyuz. Bu yepyeni ve heyecan dolu pazarda markamızı sağlamlaştırmak için en doğru zaman olduğunu düşünüyoruz. Avrupa, Rusya, Amerika, Ortadoğu ve Uzakdoğu’dan sonra Türkiye bizim gelecekteki gelişimlerimiz için en doğru köprü olacak.

Roberto Cavalli: Doğu her zaman benim ilgimi çekmiştir. Baştan çıkartıcı güzellik ile beslenmiş ve gizem dolu bu toprakların benim yaratıcılığıma çok büyük katkısı olacağına inanıyorum. Fashionable Istanbul gibi büyük bir etkinliğe katılacağım ve koleksiyonumun zaten var olduğu ve sevildiği bu şehirde bir kere de ben sergileyeceğim için çok heyecanlıyım.

Feruccio Ferragamo: İstanbul, gerek zengin tarihi gerekse önemli imparatorluk ve medeniyet oluşumları sayesinde, kültürel, ekonomik ve stratejik bir rol üstleniyor. Büyük başarı yakalayacağına inandığımız ve bizim yeni müşteri portfolyosu ile buluşmamızı sağlayacak bu etkinliğe katılmayı çok büyük mutlulukla kabul ettik.

Ferragamo’nun tasarımcısı Massimilliano Giornetti: Modern kültür başkenti her zaman Doğu ve Batı arasındaki köprü. İlki gerçekleştirilecek olan Fashionable Istanbul’a katılmak bizim için gerçekten bir onur. Salvatore Ferragamo olarak bu yaratıcılık, büyü ve gizem dolu pazarda markamızı sağlam temellere oturtmak için bir dönüm noktası.

Vittorio Missoni: Türkiye ve İstanbul moda dünyası ve bizim için daha da önemli bir pazar haline geliyor. İşte bu nedenle Fashionable Istanbul’a katılmayı büyük bir mutlulukla kabul ettik. Yenilenen ekonominin benzersiz kültürel ve artistik geçmişle birleştiği Türkiye, gelecek müşterilerimiz için ideal yarımız.

Gianfranco Ferré CEO’su Michela Piva: Türkiye, markamız Gianfranco Ferré’nin gelecek planları arasında pazar olarak çok önemli bir yere sahip. Bu nedenle Fashionable Istanbul’a katılmak moda alanında çok hızlı bir yükselişe sahip olan bu pazara yakınlaşmak için eşsiz bir fırsat. Gerek yerli gerekse yurt dışında yaşayan ve en sevdikleri tatil şehirlerinden biri olan İstanbul’u sık sık ziyaret eden uluslararası müşterilerimizin koleksiyonlarımıza olan ilgisi bizi çok mutlu ediyor.

Gianfranco Ferré tasarımcıları Tommaso Aquilano ve Roberto Rimondi: İstanbul, çok nadir rastlanan güzellikte, tarih ve yeniliğin beraber yaşadığı, moda, fotoğraf, sanat ve tasarım dünyasına benzersiz bir tat ve eşsiz yenilik katan bir şehir. İstanbul surları, müzeleri, kuleleri, kutsal mekânlarıyla bir kaleydoskoptan görünen, rengarenk şekillerden oluşan uçsuz bucaksız, özgür yaratıcılığın yaşadığı, kozmopolit bir şehir. Tüm bu özellikler ise modayı her tür sınırı ve kültürel farklılığı aşan bir dil olarak gören herkes için Türkiye’yi vazgeçilmez bir kaynak haline getiriyor.

3 modacı yorumda bulunmuş:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Gönül isterdi ki moda bloggerları da bu organizasyona davetli olsun ama napalım yine de heyecanla bekliyoruz :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Ben çok heyecanlıyım pazar günü sabah dönüyorum istanbula hemencecik hooop diye gidicem ayağımın tozuyla :)

bu arada mimlendin bebek :)

Jojee dedi ki...

AC;ah ah artık bi dahakine:)

Siu;benim içinde izle canım.Sonra senden alırız havadisleri bugün mimi yapıcam tatlım:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´