12 Ağustos 2010 Perşembe

İFW'YE ADIM ADIM..

İFW'ye artık 12 gün 10 saat 47 dakika kala modacılarında tanıtacakları yeni koleksiyonları hakkında bilgilerde elimize ulaşmaya başladı.
Bahar Korçan yine usta modacı olmayı hakedecek bir koleksiyonla yeni sezonda karşımızda olacak.O zaman bizi neler beklediği hakkında biraz bilgi verelim:

Bahar Korçan ve yeni koleksiyonu “Dinle”
ImageHost.org

Her koleksiyonunu bir şiir ve felsefe üzerine oluşturan ünlü modacı Bahar Korçan, “Dinle” adlı yeni koleksiyonunu 27 Ağustos Cumartesi günü dünyadan ve Türkiye’den birçok davetlinin katılacağı defilesinde tanıtacak.

“Dinle” isimli koleksiyonu şiiri 12 bölümden oluşuyor. Temelde bir “art- show” olarak tasarlanan bu defile de 17 parçadan oluşacak. “Dinlemek” konsepti için oluşturulan bu performansta, kostüm tadındaki her bir kıyafeti görmek ile beraber dinleyeceğiz.

Alanında çok başarılı işlere imza atan rap müziğinin önemli isimlerinden FUAT ve dj Mr. Pink, bu performansın müzik alt yapısını oluşturacaklar.
ImageHost.org
Kostümler, aksesuar ve ayakkabılar şiirin mısraları ile bir bütünlük oluşturarak kendi kelimeleri ile podyuma taşınacaklar.

Defile, konsepti kadar yapılacağı yer olan Radyo Evi ile de çok konuşulacak.

Normal bir defile akışından çok farklı bir ışık ve sahne düzeninde sunulacak olan kostümler için, özel dokunmuş kumaşlar ve desenler kullanıldı.

“Dinle” ‘den bir bölüm:

Kırılan mercekler
Kumlara karıştı
Çok ışık
Az varlık
Ve Koton Hakkında son dakika haberini sizlerle paylaşacağım.
Koton’un 2011 yazında plajları kasıp kavuracak Beachwear Koleksiyonu, ilk kez İstanbul Fashion Week kapsamında 28 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek Koton defilesinde gösterilecek… Dünyaca ünlü top model Alessandra Ambrosio’nun podyuma çıkacağı defilede birbirinden renkli bikiniler sunulacak!

1 modacı yorumda bulunmuş:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Vauuuvv Sırf Alessandra Ambrosio'yu görmeye bile gidilir :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´