26 Ağustos 2010 Perşembe

Simay'ın Büyüsü

ImageHost.org

İFW'nin 2.gününde Simay Bülbül isminden söz ettirdi.
İlk Avant-garde Couture defilesini gerçekleştiren Simay Bülbül hazırladığı koleksiyonla solosunun{ilk} hakkını verdi.

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
Simay Bülbül'ün defilesi ilk olarak siyahlarla başladı.Siyah derinin şifonlarla birleşip oluştuğu elbiseler izleyenleri büyülemeye yetti.Deri en güzel halini Simay'ın detaylarında almaya karar verdi..
ImageHost.org
ImageHost.org

Çünkü vücudu saran deriler ve onlara eşlik eden şifonlar,derin yırtmaçlarla gözler önüne serilen bacaklar,kolları,bacakları ve boyunları şenlendiren aksesuarlarla derinliklerin mavisiyle koleksiyon devam etti.
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
Beyaz Büyü...Simay'ın defilesindeki son vurgu kollarda fırfır detayları ve derinin ceketle buluşmasıyla oluşan mükemmellik sergilenmeye devam etti.
Simay derinin öyküsünü bize bu sefer şifonla ve transparanla olan aşkını,aksesuarla olan uyumu,elbiselerdeki ayrıntılarını,ceket olup nasıl insanın içini ısıttığını ve kadını nasıl güçlü gösterdiğini anlatmış.
ImageHost.org
ImageHost.org
Merak konusu olan ellerde taşınan balon aksesuarlar Didem Soydan'ın asasıyla belirmesiyle çözümlendi.Simay Bülbül'ün beyaz büyüsü defilenin sonunda herkesin nefesini kesti.Işıkların birden kararması ve balon lambaların yanmasıyla ortam mistik bir havaya büründü.

ImageHost.org
Anlatmış anlatmasına ama hikaye yarım kalmış çünkü bir sonraki koleksiyonda Deri'nin aşkına kavuşmasını büyüleyerek anlatacakmış.
ImageHost.org
Simay'ın defile sonunda koşarak içten tavrıyla izleyenleri selamlaması çok ama çok güzeldi.
Tebrikler Simay Bülbül!..

1 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

Çok sıradan modeller.. Nedense toplum olarak düşünmeden, vizyonel bakmadan herşeyi beğenme moduna giriyoruz.. Bu tür çakma modacıları bırakalım.. Modacı dediğin Bora Aksu gibi olur.. Tasarım harikası modelleriyle takdiri kesinlikle hak ediyor.. Türkiye'nin rahatlıkla gurur duyabileceği bir isim Bora Aksu..

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´