2 Şubat 2012 Perşembe

Moda Bazen Acıtır..


Moda bazen acıtır.Özellikle ayakkabılar için bunu söyleyebiliriz.2 yazdan beri ayakkabıların platformlarının yavaş yavaş hayatımızdan çekildiğini görüyor.Daha sivri burunlar,platformsuz ayakkabılar,kalın topuklar,simler,fiyonklar..Ayakkabılarda rahatlıktan biraz uzaklaşıyoruz hani boyumuzun 15 cm birden uzadığı platformlu ayakkabılarla zıpladığımız dönem "in" değil.

 

Platformsuz,ayaklarımızın yere sımsıkı bastığı döneme hoş geldiniz.Ben kendilerini ilk gördüğümde garipsedim ama şimdi bayılıyorum.Evet topukları fazla olmayanlarla daha rahat ediyorsunuz.Fiyonklu,simli,bantlı,metal detaylı veya renkli modelleri seçmenizi tavsiye ederim.İndirimdeyken bir sürü modeli bulunmakta.Bir tane edinip kombinlerimize so chic ürünlerden katmak isteyebilirsiniz.

8 modacı yorumda bulunmuş:

Unknown dedi ki...

topuklu ayakkabılarımda platform olmazsa yok, giyemiyorum..
o bile mahvediyor ayakları..

Suzy dedi ki...

Sanırım platformlar kadın ayağını biraz kaba gösteriyor ve biz hanımlar sanırım bundan sıkıldık Joji... Ayrıca ince topuklu zarif ayakkabıları da özlemiş olabiliriz.

Shopaholic dedi ki...

Bayılıyorum bunlara! Çok şık, çok zarif ve çok seksiler bence ;)

Unknown dedi ki...

Ve biz hanımlar acıya rağmen yine giyeriz şu topukluları :)

Adsız dedi ki...

sağlıklı değil malesef ve Türkiyede yollar bunlarla yürümeye imkan vermiyor :(

Jojee dedi ki...

hello kitty:platform çok rahatlık sağlıyor düz topuklularda ise fazla zaman geçirmek bence ayakları mahvedicek :(

suzy:platformlularının bazılarını ben de çok kaba buluyorum özellikle uygun fiyatlı denilip alınanları.Ben de aldım orta boy çok güzel duruyor özellikle renkli olanlara bayılmamak elde değil :)

shopaholic : bana da seksi ve iddalı geliyor keşke biraz da boyum uzun olsa :(

bonbon: zaafımız napalım :)

adsız;ah yollar o yollar demek istiyorum topuğu bile kırıcaz en sonunda :(

aylin dedi ki...

Moda biraz mı acıtır?Tüm parmaklarım nasır oldu. Nerdeyse ayağımdan kemik çıkmak üzere. Gerizekalılar gibi yürümek de cabası.Hele arnavut kaldırımlarında.

Jojee dedi ki...

aylin; haklısın yanımızdan sürekli kremleri ve yarabantlarnıı taşıyoruz.güzel olmak kolay olmuyor :/ biraz düz ayakkabılar giyerek kendinizi dinlendirin bence

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´