10 Nisan 2009 Cuma

Özgürlük

Güzel görünüyorlar değil mi?
Bende böyle giyinip gezmek istiyor muyum? Evet
Trenchim,mini elbisem ve yüksek topuklu ayakkabılarla rahatça (göz hapsine alınmadan ve laf atılmadan) yürüyebilir miyim?
Pek sanmıyorum.
İnsanın içi gidiyor mu böyle giyinmek için?Kesinlikle evet!
Ya sizce?

15 modacı yorumda bulunmuş:

Shopaholic dedi ki...

Benim de içim gidiyor :( Hatta ağlamak istedim bir an, nedir bu insanları bizden böylesine farklı yapan. Bunun bir formülü olmalı! Bulsak ve uygulasak şu formülü Türkiye üzerinde! Artık bunu giysem bakarlar mı, şunu giysem çok mu dikkat çeker diye düşünmeden giyinebilmek istiyorum :(((

anna dedi ki...

bu olay çok canımı sıkıyor ne zmn yüksek topuklu ayakkabı giysem insanlar sanki uzaylı görmüş gibi bakıyor ve diyorum ki ben kesinlikle bu çağda olmamalıyım eskiden daha modaya yakın giyiniyormuşuz.Kadınlar daha bakımlı erkekler daha kibarmış.Şimdi bakıyorum da biz geliştik mi sizce?kesinlikle hayır!

moda tasarım stil dedi ki...

etrafta o kadar çok kıro ve maganda varki mecburen dikkat çekmeyen sıradan kıyafetler giyiyoruz...bu duruma bende çok üzülüyorum..bayan olmak çok çok zor......

Jojee dedi ki...

shopaholic;aynen sinirlerimi bozuyor artık bu durum insanlar yicekmiş gibi bakıyor kadınlar bile aşağılayıcı

anna;çok haklısın inan gelişen beynimiz ya da kültürümüz değil 30lar da bayalar ne kadar şık giyinirlermiş.Atatürk'ün katkısını hiç bir zaman unutamayız.Şimdi ise hepimiz aynıyız.Elbiseler şık mini etekler,şapkalar,eldivenler ahh o zmnlar ne kadar güzelmişiz.Şimdi şapka taksak noluoruz ünlü fln derler!

mts;evet bir de kıro-canlarımız meşhur.taksimdeki olayları kimse unutamaz.Kezzap atılmasını ve özellikle köşeye sıkıştırıp taciz edilen bayanlar.Moda bloglarında yazıyoruz ama onlar gibi(istediğimiz gibi) giyinememiz çok acı bir durum:(

alis dedi ki...

Gardrobumda çok beğenerek aldığım ama yurtdışına veya tatile gittiğim zamanlar hariç hiç giyemediğim öyle çok şey var ki... Aslında hata ediyoruz kendimizi bastırmakla, en azından güvenli semtlere giderken giyelim ki herkesin gözü alışsın. Magandalar ayrı ama kendi çevremizde en çok kadınlardan çekiyoruz, o yüzden yeni felsefem mini etekli bir kız gördüğümde beğensem bile hiç bakmıyorum rahatsız olmasın diye.

Jojee dedi ki...

alis;bende öyle yapmaya başladım artık msla ç.kalede dilediğimi giyiyorum kimseyi umursamadan..orda mini etek giyenlere fln kötü gözle bakılmaz ama msla kocaelide mini etek giy çok kötü bakıyorlar:(

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de bu kadra kısa etekle hiç dışarı çıkamıyorum İstanbulda. Bu konudan şikayetçi miyim evet ama bana pek çaresi olan bir şeymiş gibi gelmiyor o insanlara bir şeyler öğretmek. O yüzden ben de kısa eteklerimi yazlık mekanlara falan saklıyorum :)

Jojee dedi ki...

alışveriş cini;evet hep yazlık mekanlara kalıyor kimseyi de değiştiremiyoruz.inan bu konu bende yara olmuş galiba:))
oturup ağlıcam:)

assortiek dedi ki...

ahh ahh..
o şekil yanii :)

siu dedi ki...

takıcam seni koluma böyle gezicez jojem merak etme :)

Andaç Gördü dedi ki...

Bence de laf duymak gibi rahatsız edici hareketler olmasa artık böyle giyinen insanlara ihtiyacı var Türkiye'nin (L) Bundan kurtulmanın yolu bi rozet üzerinde yazan yazı olabilir: 'Küçümseyeni kıçımsa'ydı sanırım :D Hoş laf atanlar küçümsedikleri için atmıyorlar tabi ama yine de kıçımsanıcak türden insanlar :)

Jojee dedi ki...

assortiek;bende tatlım...

siu;o günleri sabırsızlıkla bekliyorum artık bebek kaldıramaz bizi:)

andaç gördü;dersimin başından kalkıp yorumları onaylamaya geldim ve senin yorumunla bütün gecem neşelendi diyebilirim..küçümseyeni kıçımsa evet bu tam göre:)))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

çok güzel gerçekten.ama ben bu kiloyla yürüyemezdim..

Pilli-Cadi dedi ki...

Türkiye'de kimse istedigi gibi giyinemedigine göre siz de böyle giyinmeyi maalesef unutun hanimlar.
Ne demisler "Birinin özgürlügünün basladigi yerde digerininki biter"

Nil dedi ki...

Ben pek umursamıyorum bakışları neden bazı insanlar yüzünden istediğim gibi yaşayamayacakmışım ki...

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´