24 Nisan 2009 Cuma

Versaceden Rüya Gibi Elbiseler

versace3


Yaz yaklaştıkça düğün ve nişan telaşları daha da artmaya başladı.Ne giysem,diktirsem mi satın mı alsam,modelleri nasıl beğenicem gibi bir sürü soru olduğunu tahmin edebiliyorum.

Versacenin 2008 spring couture koleksiyonunu görünce resmen o elbiselerin içinde sandım kendimi.Hepsi rüya gibi şaheser benim için.

Güllü modelin rengini,modelini,kesimini,abartısını herşeyini çok beğendim.Nişan ve kına geceleri(biz abartılı modellerden hiç kaçınmayız:) için bence çok hoş bir model.Ben dans edemem diyorsanız alt kısımdaki daralmayı çok fazla yaptırmazsınız.


versace
versace4versace10

Elbiselerdeki yaratıcılığı görünce daha da bir saygı duyuyorum.
versace7versace6
versace5

Versace nin elbiselerine bakınca neden dikemiyoruz diyip söyleniyorum.Sonra fiyatlarına bakınca dikiş aşkım birden tavan yapıyor...
versace2

Fırfırlar,dökümlü modeller,kabarık kollar,çiçekler,renkler hepsi muhteşemler.Nişan ve düğün telaşınız için mükemmel elbiseler bence.Çok abartı olmasın diyorsanız yukarda turkuaz elbise kesinlikle sizin modeliniz olmalı.Hem turkuaz modasını yansıtan hem de versacenin kesimlerinden oluşan bir elbiseyle çok şık hatta gözalıcı gözükürsünüz.

Modeli seçtikten sonra da en zor kısım iyi bir terzi bulmak..

versace11

7 modacı yorumda bulunmuş:

Colorful dedi ki...

hepsi birbirinden şahane!!

Fashioncholic Girl dedi ki...

geçen sene de benim "ilkokul" (çok küçük göründüm di mi :D ) mezuniyetim için baya bi telaşım vardı

ne mi yaptım ? gittim Cepa'ya seçtim bi elbise ve ayakkabı-çanta yakıştırmaya çalıştım :)

Adsız dedi ki...

çook ama çoook güzell

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Hepsi çok güzel.. Ben genelde böyle gecelerde daha sade ve kısa diz üstü modeller tercih etsem de bazen abartmak gerekiyor tabi :)

Barbygirl_here dedi ki...

Bunlarin hepsi harikaaaa :)

cicada dedi ki...

benim kardeşim de bu yaz evlenceklerden...dolayısıyla benim de elbise telaşım var... ilk elbiseye bayıldım :))

Adsız dedi ki...

versace bana sponsor olsun yaaa:( ey versace olur da bu kızımızın blogunu okursan neyim bak 34 bedenim valla benden ala manken bulamazsın, okula bile giyerim tasarımlarını! nan versaceeeee duy sesimi ulaaaaan boşa mı kilo verdik aaaaa dellendim:D

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´