6 Ağustos 2009 Perşembe

Bergüzar Korel Üç Aylık Hamile!


Bergüzar Korel'i ilk Kurtlar Vadisi filmindeki rolüyle tanımıştım.Etnik giysileri ve iri gözleriyle beni etkilemişti.Dizi olarak Binbir Geceyle karşımıza çıktı.Kısa zamanda büyük bir hayran kitlesi topladı.Tan Sağtürk ile birlikteliğini aniden noktaladı.Binbir gecedeki rol arkadaşı Halit ile adı anılmaya başladı.Evli olan Halit aniden ayrılmak istediğini belirtti sonra Bergüzar ile el ele kameralara poz verdi.
Bergüzar Korel kına gecesinde 3 aylık hamile olduğunu açıklamış.Yanında annesiyle gülücükler saça saça poz vermişler.Halit beyin ayrıldığı eşi aldatıldığı sırada hamile olduğunu öğrenmiş ve bebeğini aldırmak zorunda kalmış.Çok ilginç ve acınası olaylar..Doğmamış bir bebek doğacak olan bir bebeğin gölgesinde kalmış.!İnsan ne düşüneceğini cidden bilemiyor bu çift ile ilgili.{hiç değilse ben!}
İlgimi çeken diğer bir olay ise Bergüzar Korel'in annesiyle kına gecesinde gülerek pozlar vermesi.Namus cinayeti yüzünden öldürülen o kadar genç kadın varken bu resim ve hikaye o kadar zıt ki...Yorumu size bırakıyorum.Sizin düşünceleriniz neler?

23 modacı yorumda bulunmuş:

Abuk Kraker dedi ki...

Özgür bir hayatı vardı.Bir bebek onun için kötü olmuş.
Apar topar evlenmek falan.Hayırlısı olsun.

alis dedi ki...

Evlilikte aldatmanın ne kadar feci etkileri olan birşey olduğunun birebir örneği işte. Bu ikisi aşk macerasına atılacak diye adamın eşi hayat boyu unutamayacağı bir travma yaşamak zorunda kalıyor. Kürtaja karşı değilim ama yazık işte. Evlenmeden hamile kalmaya da karşı değilim, ama senin mutluluğunun bedelini başkaları ödememeli. Sanırım epey ah aldılar..

Adsız dedi ki...

kesınıkle katlıyorumm...orf,adet,gelenek gıbı kavramları konusrken mangalda kul bırakmadıkları kesın bu tarz kısılerın...annesıyle poz verırken bende gunlerdır bunu dusnuyorum..noluyorr yaa bızee...ahlak kavramımız ıyıcee degıstıı..oysakıı bız oylee guzel medenıyete vedee gelenklere sahıp bı ulkeyızkıı belkıde dunyada tekızz...sıbel canda aynısydı..ama bu cocuklar ve bu tarz ılskılerın esas kıslıerı dıkkat edersek bı sekılde mutsuz ve huzrursuz..eee nedee olsaaa gozleyen vede duanın bedını yapan bırılerının dunyasındalar?

yasemin dedi ki...

Türkiye'de varolan sosyal uçurumların bir sonucu bu..ne desek boş yani:(

nurcosh dedi ki...

hem aldatılmak hemde 'o' yuzunden bebeginden olması.. cok üzücü..ben bile bu kadar üzüldüysem onu hic dusunumeyorum..
su anda bana berguzar ne gzl gelıyor ne sevımlı ne cekıcı..

joy dedi ki...

aşk kazansın benim fikrim. kim kimin yanında mutluysa onunla yaşasın... tabiki sadakat kuralını asla unutmadan...

♥sibelinsu♥ dedi ki...

kesinlikle geri kafalı değilim ..ama bazı insanlar gerçekten utanmayı unutmuş..

merbe dedi ki...

aslında yorum yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de seninle aynı görüşteyim jojee.

gul dedi ki...

aslında mağdur halit ergençin ilk eşi.halit beyin gönlü bergüzarda ise neden diğer kadınla evlendi zaten evlilikleride öyleçok uzun bir süreyi kapsamıyor.ve yazık okadıncağıza severek ve isteyerek evlendiği birisi ve ondan çocuk sahibi bile olmak istemiş ama maalesef aldatılmak gibi büyük bir acı yaşamış üstüne birde bebeğinden vazgeçmek eklenmiş. tabiki insanlar evlendi diye ömür boyu aynı kişiyle sevgisi ve saygısı bittikten sonra yaşamak zorunda değildir bu sefer evlilik değil işkence olur.tek anlayamadığım erkeklerin evlenecek kadar bir kadını sevmesi ve ondan vazgeçmesi nasıl bu kadar çobuk olabiliyor.bergüzar gerçekten yuva yıkan bir kadınmıdır bilinmez ama ah aldıysa elbet birgün çıkar diye düşünüyorum...

caramel macchiato dedi ki...

bu gıbı durumlar o kadar normal şeyler gibi gösterilmeye başlandı ki...

modamakyajveben dedi ki...

ne diyecegimi bilemedim.ama joje seninle aynı görüşü paylaşıyorum.

Syhn dedi ki...

yuva yıkanın yucası olmaz derler.
gene Allah mes'ud etsinde önceki eşi düşünemeden edemiyorum.

Stil Direktoru dedi ki...

Tatildeyim malum pek fazla okuyamıyorum ama babası yaşasaydı kemiklerini kırardı, babası vefat edince ailecek medya önüne attılar kendilerini. Annesi arkadaşımla aynı apartmanda Ulus'da yaşıyor,haberi duyunca geldim...

Yazık diyorum, yuva yıkanın da yuvası olmaz lafını birileri B'ye anımsatsa keşke...

nisan dedi ki...

adamla kadının evinde neler olduğunu nerden bileceğiz ki.bazı kadınlar var hakikatten adamın yaşama sevincini elinden alıyor duyuyoruz etraftan.belki adam evinde huzur bulamadı ve ikinci bir kadına yöneldi.kimse yanlış anlamasın ama bu işte bir yanlış yok.tek yanlışı bebeği istememsi olmuş.başka kadınla olmuş evlenmiş bunlar kimseyi ilgilendirmez zaten.kimse kimsenin ev içindeki yaşantısını bilmiyor ama her konuda yorum yapmaya bayılıyorlar.

Adsız dedi ki...

bence ikisi de anormal evlenmeden hamile kalması da öldürülmesi de sonuçta namus cinayeti dediğimiz şeyler istekle yapılmış şeyler değil çoğu zaman tecavüze uğrayan kızlara yapılıyo...ama benim mantığıma böyle bir şey de uygun değil çocuk aldırmak da...

ezgi dedi ki...

herkesin hayatı kendine tabii ki ama ben evlenmeden hamile kalmaya çok sert bakıyor olmasam bile bergüzarın annesinin bu kadar sevindirik poz verebilmesine çok çok çok şaşırdım ne kadar tuhaf nasıl da gurur duyar gibi yanında durabiliyor gayet medeni bir çevrede yaşamama rağmen annemin böyle bir olaya karşı tutumunun daha sert olacağının farkındayım.
şimdi bu olay çifte standart değildir de nedir...
ve tabiki halitin eski karısının içinde bulunduğu durum bir kadının bebeğini kaybetmesi ne kadar acıdır 20 yaşımdayken dahi bunu tahmin edebiliyorum...

Pinky dedi ki...

çok garip bu işler. fazla yorum yapamıyorum ama sana katılıyorum..

Adsız dedi ki...

Ben şunu anlayamıyorum,evli olduğu halde bir bayana yanaşabilen,karısını aldatan bir adama bir kadın nasıl inanıp,güvenebiliyor ?
Ne malum Bergüzar Korel'in de bir süre sonra Halit Ergenç'in eski eşinin yaşadığı gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacağı ?
Zaten Halit Ergenç evleneli kısa bir süre olmuştu.
Ne hakkı var ki evlendiği kadının hayatını mahvetmeye ?
Yazık gerçekten.
İnsanları bu kadar kolay ve basitçe incitir hale nasıl geldik,hayallerini,umutlarını hiçbir şey olmamış gibi yıkmaktan ne zaman gurur duyar oldukta böyle pozlar verebiliyoruz ?

Adsız dedi ki...

Bu kadınıo sevmiyordum ama bu olaydan sonra bir de antipaki duymaya başladım..

Adsız dedi ki...

tam bir gerizeklı k.bakmasın

Unknown dedi ki...

Jojee'cim güzel bir noktaya parmak basmışsın.Biz esasen ne töre cinayetleri yapacak kadar geri kafalı,ne de namusu ortaya dökecek kadar rahat bir milletiz.Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesi kesinlikle bu değil.Ne bu ve bunun gibilerin yarattığı namus kirliliğini ne de Güneydoğu'da yaşanan namus kavgalarını yaratanları kendimden saymıyorum.çok yazık bir de gayet normal gibi hayatlarına devam ediyorlar insan utanır biraz ya!

La Santa Roja dedi ki...

Düğün haberlerini televizyondan izlerken aynı şeyi düşündüm. Çok ikiyüzlü bir millet olduk, komşu kızı bunu yapsa ne namusu kalır ne haysiyeti, ama ünlü birileri yapınca aman "Allah mesut etsin." Transeksüelleri bulduğu yerde taciz eder, kovalar, öldürür ama Bülent Ersoy'a "hanfendi" der, saygıda kusur etmez.

Estergon yesil dedi ki...

Ne kadar acı.Böyle insanların poh pohlanıp üstüne çok güzel bir işe imza atmış gibi kasım kasım kasılması.Ağlanacak haline gülmesi insanın bu olsa gerek.Hep şunu söylerim bizim milletimiz ne yazık ki ünlü olunca her pervasızlığı kabullenir hatta basılan videosu çıkana sahip çıkar.Komşusunun kızını yolda bir ile yanyana görse anında allayıp pullayıp anlatır ve iki gün sonra duymayan kalmaz. Yazık beyinler değişmedikçe böyle örneklerle çok karşılaşırız.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´