20 Ağustos 2009 Perşembe

Türkiye de H&M mi?

Herkese yeniden merhaba!..Şuanda Almanya'nın Osnabrueck şehrindeyim.Küçük ama çok sevimli bir yer.1 ay daha buralarda olacağım.Almanca dil kursuyla cebelleşiyorum ve bu konuda inanılmaz acı çekiyorum.İngilizce bildiğimi zanneden ben amerikalıları görünce dondum kaldım.İnternational Guest House ta kalıyorum.3 kattan oluşuyor kaldığım yer.32 farklı ülkeyle beraber kalıyorum.Anlayacağınız BBG evinden bir farkı yok:)Ruslara laf atmak istemem ama burdaki Sasha aynı Natasha!

Osnabrueckte gitmek isteyeceğiniz bütün markaları bulabilirsiniz.H&M bunların en başındaydı benim için.3 katlı mağazasıyla karşıladı beni H&M.Çok güzel şeyler var.Ama bu çok güzel şeylerin fiyatları çok güzel bir şekilde artıyor.Ama bulabileceğiniz ucuz şeylerde var.Genelde fiyatlar 5 eurodan başlayıp tırmanıyor.Benim giysilerden çok ayakkabı ve aksesuarlar kalbimi çaldı.Gözümden kaçmayan şey ise ankle bot edinmelisiniz!
Pullu,şakırtılı giysiler çok gözde.Genelde H&M de siyah renk ve tonları ağırlıklı.Kışlıklar gelmiş.Tabi bu Almanya'nın şartlarında kaçınılmaz.H&M in açılmasına çok seviniyorum.Çünkü gerçekten çok hoş şeyler var.Vatkanın varlığını çok hissettirmese de bana hepsi giyilebilecek ürünler.
Krem rengi kadife ankle bota bayıldım.hatırladığım kadarıyla 34 euroylu.Alışveriş yapmadım hemen.Diğer yerleri görüp sonra saldırıya geçmek istiyorum.Ama almadan edemediğim şey fiyonklu yüzük oldu.Tr fiyatıyla 8 tl ye aldım.Cidden inanılmaz şeker duruyor.Burada pimkie mağazında chanel çantasının çakmasını buldum.14 euroydu almadım salaklık yaptım.Bu sefer indiğimde kaçırmıyorum:)
Hepinizi çok özledim.Burası gerçekten beni çok yıprattı.Türkiye özlenmeyecek bir yer değil.Bazılarınız eminim benim yerimde olmak ister.Ama ben keşke sizin yerinizde olabilsem.İlerki postlarımda buraları da göstereceğim size eminim çok beğeneceksiniz.
Jojee Almanya'dan sevgiler gönderiyor.

29 modacı yorumda bulunmuş:

Zeynep'in Evi dedi ki...

biz de sana türkiyeden sevgler gönderyoruz..
güzel vakit geçir!

Adsız dedi ki...

ayyy jojeciiiiiiiiiiim canııııııııııııım kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurbet ellerde kalmış benim bal köpüğüm!!!oy oy kuzu!olsun ya ne güzel tadını çıkar dil öğreniiosun geziosun oh sefan olsun!!!ay nası ya h&m mi açılıo yaaaaaaaa ankarayada açılşsın noluuuuur öptüm kuşuuum

ZET Fashion dedi ki...

Delirdin mi sen oranın tadını çıkart, bol bol alışveriş yap sonra alırım diyip alamadığım ve aklımda kalan çok şey olmuştu benim o yüzden sonra alırım diyip geçiştirme sakın! :) O beyaz ankle botu da kaçırma derim, harika gözüküyor...

bokbocesii dedi ki...

H&M in fotolarina buyutup buyutup baktim:( keyfini cikar oralarin
Sinem

Gizem. dedi ki...

oyy canım benim kıyamam sana yıpranma gez eğlen öğrenmene bak ecik rusları da cimcikle fena gıcığım hepsine uzun bacaklarına:)
öptüm çok!

tugba dedi ki...

joje ne yaptın sen güzelim ya:) o siyah çantada gözüm kaldı valla:)) sana kolay gelsin canım fotoları bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

başlığı okuyunca çok heyecanladım ama pek de anlayamadım. h&m türkiyede mağaza mı açıyormuş :))

NlyStyle dedi ki...

ne güzel valla bende senin yerinde olmak istedim. yüzük süper şirin güle güle kullan. vitrindeki herbir parça harika görünüyor..sevgiler.

Pınar dedi ki...

fotolardan bile iştahım kabardı çok fena ve sen canlı canlı geziyorsun:) ve keyfini çıkarmıyorsun delirme jojee acaip özendim sana yurtdışında olmanın tüm olanaklarından faydalan derim. sevgiler...

nevruz dedi ki...

kızımız almanyalara gitmiş ha,jojeciğim özel olmazsa üniversitede bölümün ne?merak ettim,bencede fırsatı değerlendir her türlü hem dilini geliştirmek adına hep de alışveriş adına...almanya da iyi ve keyifli günler geçirmen dileğiyle

Adsız dedi ki...

2010 eylülde açacak diye duymuştum türkiyedeki ilk mağazasını..buarada cidden ne gördüysen al derim hatta o chanel benzeri çantayı almazsan bozuşuruz ;) kozmetiklere de bak biraz :D

Unknown dedi ki...

jojeecimmm keyfini çıkarmaya bak orda geçirdiğin zamanın kıymetini bil anı yaşa carpe diem:) bol bol da alışveriş yapmadan gelme bizim yerimize de gez dolaş:) çok çok öptümm

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Jojikim tabi ki de keyfini çıkaacaksın. Şimdi burayı özlesen de bu günleri sonra döndüğünde çok ararsın :) Ben de böyle nasihat veren teyzeler gibi konuştum ama :))

modamakyajveben dedi ki...

canım bende viyanada yaşıyorum.ilk geldiğimde şu nalet almancayı ögrenmek için cok kursa gittim.cok zor bi dil.ama sen başarırsın.ne kadar kalıcaksın orda?
h&m dende begendiklerini al,sonra bazı seyler kalmayabılıyo.pimkie den al begendikleri.ama unutma made in turkey yazanların hepsini tr pazarlarda,terkos pasajında ve bu gibi yerlerde bulabilirsin.
bol bol gez ve eglenmene bak:)

Unknown dedi ki...

İyi tatiller ;)) Pek halinden memnun görünmüyorsun cnm ya neyse ;))

IG Feno dedi ki...

amerikanlar öyle ya :D anlaşılmıyor ama zamanla anlarsın en güzeli ana dili ingilizce olmayanlarla konusmak :D o zaman evet! bılıyorum! konusuyorum! dıyebılıosn :p

PINK PRINCESS dedi ki...

Benim kardeşimde İngiltere'de ve seninle aynı duygular içinde:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

özledim geri gel :)

modamakyajveben dedi ki...

seni bekleyen bir ödül var blogumda:)

Travis dedi ki...

kasiyer bi bana baktı, bir de elimdekine..
"çok para arkadaş, çok para" dedi.. ben de kaldım ölece

Pilli-Cadi dedi ki...

aman allahim almanya'ya adim atan insana acir oldum istanbul'a döndügümden beri:)
ilk basta herkes o sakinlige bayilir.
sonra ölüm kampi gibi gelmeye baslar yavas yavas o puslu sehirler, sessiz sokaklar...

öyle anliyorum ki degisiklikler insani bir sekilde cezbediyor.

ben birkac sene almanya'da yasamis biri olarak senelerce alisveris yapacak adam akilli bir yer bulamadim. h&m den alirdim mecburen ama o kadar kalitesiz ürünleri var ki bir kac yikamada mahvoluyorlar.

pimkie desen yine öyleydi, asiri kalitesiz ürünler vardi.

ben istanbul'a gelince saskinlari oynadim bir süre bu kadar güzel magazalari birakip ne yapmisim almanya'da demistim:)

hayatimda görüp görebilecegim en ruhsuz ülkedir almanya sanki hala ikinci dünya savasinin izlerini tasirmis gibi görünür gözüme. nefret ederim ve dua ediyorum ki bir daha o ülkeyi görmek nasip olmasin bana.

Aicha! dedi ki...

Sana Türkiye'de bir de ödül var :D Gönlünce eğlen :)

Gustavo dedi ki...

do you live outfit blogs?
I am fashion jornalist and I liked you blog. I don't wright taht much about fashion on my blog but you're invited to pass by.
see u
hugs,

Gus

DERYA dedi ki...

biz de buranın kıymetini ancak yurt dışına çıkınca anlayacağız sanırım :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

ben bi dönem Almanya'da çalıştım. Haftada en az 3-4 kere uğrardım H&M'e çünkü sürekli yeni ürünler geliyor!!!Tadını çıkar ordayken ;)

Birileri anlatsın dedi ki...

Nerelere gittin sen öyle...
Sana Çanakkale'den martıların sesini gönderiyorum.
Özlemişim kız seni KK.yada gelmez oldun...

Şimal...

Nil dedi ki...

Ben de ne zman bir şeyi sonradan alırım desem bulamıyorum. Bence yapabileceğin tüm şımarıklıkları yap hazır oralardayken her şeyin keyfini çıkart. Eminim çok güzel anıların olucak

Hayattan Azıcık dedi ki...

Ve işte benim jojem nasılda gitmiş.Hep aklımdaydın ne yaptı acaba diye çok sevindim canım ne kadar özlesende elindeki fırsatı değerlendir.Çokta açılma dieceğim ama fiyatlar aslında çok uygunmuş.Yüzüğü beğenmemek mümkün değil.Ankle botlara gelince edinmeden gelme burada ne kadar olurlar malum fiyatlar buraya göre iyi bence.

Adsız dedi ki...

jojee yüzükten sıkıldıysa satın alabilirim :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´