26 Ocak 2010 Salı

H&M koleksiyonu

Image and video hosting by TinyPic

H&M Türkiye için kanayan bir yara.Açılacağı söylentileriyle eminim çoğu kişi çok mutlu olmuştur.Giysileri,ayakkabıları ve özellikle aksesuarları çok ama çok güzel.Hemde o kadar güzel ürünleri müthiş ucuz fiyatlara sahip olabiliyorsunuz.
Benim gözlemlediğim kadarıyla takılar çok ama çok ucuzdu.Ben yaklaşık 5 euro ya 3 tane yüzük almıştım.Giysilerin fiyatları ise değişiyordu elbette ama aşırı fiyatları yoktu.Ayakkabılar ise 10 eurodan başlayıp 45 euroya kadar gidiyordu.

Image and video hosting by TinyPic

Şimdi yaramızı deşmişken bu güzel koleksiyonun resimlerine bakalım.
Denim modası H&M de patlamazsa olmaz tabi ki.Yamalı denim taytları bile yapmışlar.

Image and video hosting by TinyPic

8 modacı yorumda bulunmuş:

Unknown dedi ki...

Bloglardan biri yurtdısında aldıklarını koymuş 5 parça H&m 11 € hakikaten cok uygun ve bir okadar tarz ürünler var!

chfashiontrend dedi ki...

Ben de 16 yaşına kadar her yaz 3 ay yurt dışında bulunuyordum.O zaman bile favori mağazam h&m di.Ve de hep düşünürdüm keşke bu mağaza Türkiye de de olsa diye.Alışveriş yapmak demek benim için oraya gitmekdi.Ama hala Türkiye de yok :((14 sene oldu :))

dstyle dedi ki...

ben daha tuhaf bişiy söyliyim benim ablam almanyada yaşıyor, bana tabiki h&m getiriyor,ve almanyada firma fazla mallarını ihraç fazlası yerlere vermektense yakıyormuş::(( bizim tr den aldıklarımızda bi şekilde buraya gelebilenlermiş ben çok şaşırmıştım

Adsız dedi ki...

H&M hiç bir zaman sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza olmadı. Ama ara sıra öylesine uğrayıp belki bir iki parça ürün aldığım bir yerdi, ta ki sezon bittikten sonra ürünlerini üçüncü dünya ülkelerine bağışlamak yerine imha ettiklerini öğrenene kadar. Evet, maalesef H&M satılmayan ürünlerini geri dönüşüm olarak kullanmak yerine veya bağışlamak yerine İMHA EDİYOR. :(

Gerçi artık kıyafetlerini imha etmeyeceklerine dair söz verdiler ama bir defa tiksindim ben.

Bu arada buraya ilk defa yazıyorum ama sizi uzun zamandır takip ediyorum. Çok başarılı bir blogunuz var. Takip ettiğim iki üç blogdan birisi sizin. Başarılarınız daim olsun.


derya

Unknown dedi ki...

bence TR ye gelince GAP gibi pahalı olacak gibi geliyor H&M.. GAP usudugun zaman ya da atıyorum ıslanınca falan bile girip az bir ucret odeyip cıkabilecegin bir yer amerikada ancak buraya gelince nedense sapıtıyorlar.. Coach ta oyle yaptı sonra kapandı gitti.. olan bize oldu :)

NlyStyle dedi ki...

fiatı ve tarzıyla inanılmaz hoş, h&m türkiyede olmalı...

cocoon dedi ki...

ben TR de satilan h&m ürünlerini almayi yegliyorum, mesela sali pazari ve terkosda satilanlari, ordakiler burada karsima cikmiyor cünki..
evet burada(almanya) h&m bir indirim yaptimi acaippp ucuzluyor(TR deki ihrac fazlasi gibi ucuz olmasada), ama ister indirimden alayim ister normal sezondaan mutlaka üniversitede birilerin üzerinde görüyorum..
hatta bir degil bir kac kisinin üzerinde maalesef...
bilhassa palto, bere vs. kisin herkesin üstünde! istanbulda olsa daha da uniforma gibi olur herhalde..
dolayisiyla zara ya gectim denilebilir, h&m de ara sira accessoire lara bakmakta fayda var- tabii cantalar haric(sürekli pisti olunuyor)

TuubAshlee dedi ki...

Sezonun en hit parçalarından olan denimi çok iyi kullanmışlar koleksiyonlarında.Benim Almanya'da kuzenim yaşıyor ona sipariş vermeyi düşünüyorum yoksa biz TR'de açılmasını daha çok bekleriz gibi gözüküyor.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´