30 Ocak 2010 Cumartesi

İstanbul Fashion Week 2010

Image and video hosting by TinyPic


İTKİB tarafından Moda Tasarımcıları Derneği ve İstanbul Moda Akademisi işbirliği ile organize edilen, moda tasarımı alanında dünyaya bilgi akışını sağlamak ve dünyanın önde gelen moda basını ve alıcılarının dikkatini İstanbul’a çekmek üzere kurgulanan ISTANBUL FASHION WEEK (IFW) moda severleri ağırlamaya hazırlanıyor…

Dünya Moda Haftaları takvimi ve anlayışı paralelinde ikincisi gerçekleştirilecek olan etkinlik; dünya moda başkentlerindeki örneklerinde olduğu gibi “Istanbul Fashion Week” adı altında 3-6 Şubat 2010 tarihleri arasında Santralistanbul’da düzenlenecek.

IFW’10 için Santralistanbul’a kurulan dev çadır içerisinde; uluslararası moda haftalarının standartlarını yakalamak üzere; 1000 m2’lik ve 700 kişi kapasiteli iki ayrı defile alanı haricinde; 2000 m2 lik butik fuar alanı ve 1000 m2 fuaye hazırlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen moda markaları ve moda tasarımcılarının 2010/11 Sonbahar Kış kreasyonlarını sergileyecekleri toplam 24 defilenin gerçekleştirileceği organizasyon çerçevesinde genç tasarımcılar da iki karma defile ile yer alacaklar.
IFW bünyesinde dört gün süresince sergilenecek defilelerin yanı sıra tasarımcı ve markaların standartlarının yer aldığı butik fuar alanı da sabah saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak. Ziyaretçiler hafta sonu dahil olmak üzere her gün Taksim Atatürk Kültür Merkezi önünden kalkacak ücretsiz servisler ile Sanralistanbul’a ulaşabilecekler.

Dünyanın dört bir yanından yabancı basın ve alıcı gruplarının ağırlanacağı etkinliğe yaklaşık 35.000 kişinin katılımı bekleniyor.
Basın bülteni için Zeynep Hanıma teşekkürler;)

3 modacı yorumda bulunmuş:

Sıla Yılmaz dedi ki...

Benim merak ettiğim sen gelecekmsinnn?

Jojee dedi ki...

siu;sana tam bunun için mail atmıştım:))

Sıla Yılmaz dedi ki...

kalp kalbe karşıymış işte fıstığım benim :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´