7 Şubat 2010 Pazar

İfw-Zeynep Tosun-Gamze Saraçoğlu

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Genç yetenklerden Zeynep Tosunla devam ediyorum.İfw Deniz Atı'nda ilham alınarak tasarladığı koleksiyonun renkleri benim içim açmaya yetti.Fuşya'nın tonlamalarını ,krem-kavuniçi ve deniz mavisinin en tatlısını kıyafetlerinin hepsine dokundurmuş.
Omuzlardaki ihtişam,fırfırlarla bütünleşmiş omuz ve etek detayları, tulip etek tarzıyla oluşan elbiseler,Kes-çıkart trendinin devamı ve krem underwear koleksiyondaki ayrıntılar.
Zeynep Tosun hakkında biraz bilgi: Anneannesinin çok ünlü bir terzi,annesi Vakko, Derishow gibi markalar için triko koleksiyonları hazırlamış, kendi markası olan bir tasarımcı ve Filiz Akın'ın yeğeni.Anlayacağınız nesilden gelen bir yetenek var Zeynep Tosunda.

Image and video hosting by TinyPic

Gitmeyi çok istediğim ve heyecanlandığım defilelerin başında geliyordu Gamze Saraçoğlu.Uzun zamandır koleksiyonlarını yakından takip ettiğim bir modacı.Olsun diyorum başta önemli olan canım'ın şuanda sağlıklı olması;)
Gamze Saraçoğlu da Zeynep Tosun gibi renklerden yana şansını deneyenlerden.Koyu tonlamalarında yer aldığı koleksiyonun adı Müsvedde..Kumaşların sanki buruşturulmuş şeklinde kullanılması,derin sırt dekoltesi,mavi ve kırmızı tonlamalarının çok kullanılması,omuz detayları aynı zamanda her kıyafette bütünleşen kemerler göze çarpıyor.

Teşekkür;

Gidemediğim halde bana sanki ordaymışım gibi hissettiren bütün moda blogger arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Fotoğraflardaki hızlılığı ve çalışmaya olan tutkusuyla İconjane' ye ise minnettarım.
İFW de yer alan , işini severek yapan,defilelere bizi bizzat çağıran bütün modacılara ve Pro iletişeme çok ama çok teşekkürler.

5 modacı yorumda bulunmuş:

Lady DeCupcake dedi ki...

Fuar alanında da Zeynep Tosun'un standında çok oyalanmıştık. Gerçekten tasarımları çok orjinal, kendi tarzını oturtturmuş ve başarılı..

kkkk dedi ki...

bende maalesef o gidemeyenlerden biriyim yurtdisinda oldugum icin :(

Aslı dedi ki...

EN üst sıranın ortasındaki kıyafetteki deniz atının yanındaki detay(en uzun tamlama!) ne kadar güzel! Onu alıp birşeylere uygulamalı!!

Adsız dedi ki...

en altta ortadaki kırmızı ve onun üzerindeki ortadaki kırmızıyı çok beğendim.gerçekten de özgün bir tasarım olmuş.deniz atından esinlenmek kuşkusuz büyük başarı

serenenes dedi ki...

zeynep tosun'un tasarımları gerçekten süper:) bilstore'da görmüştüm 2-3 ay önce bazılarını, bayılmıştım. hala varsa gidip almak lazım:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´