18 Mayıs 2010 Salı

Denim'in Bloggerlara Yansıması

ImageHost.org
ImageHost.org

Denim trendi köklerini iyice modaya saldıktan sonra ürünlerini toplamaya başladı.Glamour dergisi bu işi trendleri yazıp bırakmakla kalmamış insanlara en samimi gelen bloggerlarla konusu tamamlamlamış.
Bir çok blogger ve sokak trendinin öncüleri olan bayanların denim modasını nasıl takip ettiklerini göstermiş.Burda tek vurgu jean pantolonlar ve şortlar olmuş.
Denim ceketlerin(balmain tarzı özellikle.Kate Moss'un mükemmel ceketini unutmayın.),gömlek-elbiselerin,leggingslerin şu sıra en popüler günlerini yaşıyoruz.
Sizde yaz aylarında Denim gömlek elbisenizi-sandaletinizi ve uzun askılı çantanızı alarak hem rahat hemde trendlish bir görüntü çizebilirsiniz.
Moda olan giysieri nasıl kombinleyeceğim diye düşünürken aklınıza başka bir soru daha geliyor olabilir.Bu da insanların bakışlarını üzerime çekmemeyim olabilir.Şöyle düşünün belki sizin gibi bir çok kız veya bayan giyinmek istiyordur ama cesaretleri yoktur.İlk açılışı siz yapın arkanızdan çoğalanları görünce inanamayacaksınız. Her zaman kendinize güvenmeyi unutmayın.

0 modacı yorumda bulunmuş:

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´