27 Temmuz 2010 Salı

Beşinci Cadde Bayanları

Özel alışveriş sitelerinden biriyle daha tanışıyoruz.Bu sitenin farkı bir arkadaşımında yer alıyor olması.Şimdi size bu güzel siteyle başlayacak olan hoş fikirlerin bültenini sunuyorum.

ImageHost.org
Türkiye'de hızla yayılan private shopping yani kapalı devre alışveriş sistemlerine bir yenisi daha ekleniyor.Beşincicadde.com a üye olabilmeniz için ya bir davetiyeniz ya da üye olan bir referansınız olmasi gerekiyor.Peki tüm bunlar yetiyor mu? Hayır.Besincicadde’ye ayrıca bayanların dışında üye kabul edilmiyor.

Safeco bayanlar için hazırlanmış olan yapıda, bugüne dek diğer özel alışveriş sitelerinde görmediğimiz bir başka farklılık da yatıyor.Sadece marka ürünleri üyesi olan bayanlara %70 e varan indirimlerle sunmakla kalmayıp, site bir de bayanlara özel hizmetleri de %70 e varan indirimlerle sunuyor. Bu hizmetler öncelikle İstanbul'dan başlayıp hızla çok kısa bir zaman içinde Ankara, İzmir,Antalya,Bursa,Eskişehir,Samsun illerine de yayılmayı planlıyor. Bu hizmetlerin içerisinde, kuaför hizmetleri,güzellik ve kişisel bakım,spor veya fitness salonu üyelikleri,havuzlu eğlence ve dinlenme tesisleri, lüks mekanlarda yeme-içme hizmetleri,gece kulüplerinde indirimler,sinema ve konser biletleri,spa hizmetleri yer alıyor.Tüm bu hizmetler besincicadde.com da sadece bayanlara özel olarak %70 indirimlerle sunuluyor.

Ayrıca yine diğer klasik e ticaret alışveriş sitelerinden ve private shopping sitelerinden farklı olarak özel bayanlara özel yaşam tarzları sunan Besincicadde üyesi olan bayanlara kendilerini sadece online tarafta değil gittikleri her ortamda hayatın içinde yani offline tarafta da özel hissetmelerini sağlayacak süpriz bir sistemle yayın hayatına başlayacak.

Ağustos Ayı içerisinde yayına alınacak olan Besincicadde şimdiden ön üye kaydı alıyor.Eğer bayansanız ve size kendinizi en özel hissettirecek olan, sadece size özel hazırlanan bu yeni alışveriş platformunda üyeliğinizin olmasını istiyorsanız acele edin.Zira şimdiden e mail adreslerini birakanlar acılışta 5 TL hediye çekiyle alışveriş keyfini yasayacaklar.

Şirket calışanların da açılış hazırlıkları hızla sürerken kendi aralarında bulduklari kısa ve eğlenceli besincicaddeyi soranlara bir anlatım tarzı da geliştirmişler.Sürekli soranlara sistemi kısaca anlatabilmek için söyledikleri suymuş. " Biz besincicadde de bayanları Gucciden Giydiririz,Reina'da eğlendiririz.Üstelik sadece üyelerimize özel % 70 indirimlerle."...

Şimdiden 5.Cadde'yi merakla bekliyorum.

3 modacı yorumda bulunmuş:

Today I am the stylist dedi ki...

kulağa hos gelıyor bklm nasıl olacak :)

balgözlükız dedi ki...

ben de bekliyorum bakalımm :))

hay sana ne dedi ki...

bayan dediği an beni kaybetti

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´