3 Temmuz 2010 Cumartesi

Kısa Kısa Etkinlikler Eve Bağlı Kalmayın!!

ImageHost.org
****
ImageHost.org
****
İSTANCOOL!!!
Dünyanın çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilerek sanat, moda, tasarım, edebiyat ve film gibi yaratıcı, farklı kültür kollarından önemli isimleri, bir hafta sonu etkinliğinde buluşturulmasının hedeflendiği festival 2-4 Temmuz tarihlerinde başlıyor.

“Istancool” etkinlikleri için Londra, Paris, Milano ve New York’tan kalkan uçaklarla İstanbul’a gelecek olan ünlü konuklar arasında ünlü Amerikalı yazar Gore Vidal, mimar Zaha Hadid, aktör ve yönetmen Lee Daniels, ID ve Another Magazine dergilerinin yayıncısı Jefferson Hack, Nobel ödüllü edebiyatçı Sir VS Naipaul, aktör ve mücevher tasarımcısı Waris Ahluwalia, moda tasarımcısı Gareth Pugh, müzisyen Michael Nyman, yazar ve film yapımcısı Hanif Kureishi, yönetmen Stephen Frears, Kanadalı sanatçı Terence Koh, ünlü İngiliz model Lily Cole, modern sanatçı Kim Jones, müzisyen ve DJler The Misshapes (Leigh Lezark ve Geordon Nicol), şapka tasarımcısı Philip Treacy ve Vogue İtalya genel yayın yönetmeni Franca Sozzani gibi isimler bulunuyor. Bu isimlere Elif Şafak, Leyla Umar ,Taner Ceylan, Serdar Gülgün, Muammer Brav, Haluk Akakçe, Özalp Birol, Levent Çalıkoğlu, Alphan Eşeli olmak üzere güncel Türk edebiyat, müzik ve sanat dünyasından isimler eşlik ediyor.


Etkinlik için programı incelemek isteyenler tık tık
aynı zamanda Ferhan İstanbullu'nun İstancool için yorumunu okuyabilirsiniz
burdan buyrun

ImageHost.org

İSTANBUL CAZ FESTİVALİ İÇİNDEKİ FESTİVAL


Genç Caz gruplarının da konser vereceği Galata ve Tünel'de kurulacak iki ana sahnedeki ücretsiz konserlerle bütün bölgede bir festival atmosferi yaşanırken gece boyunca seyirciler değişik mekânlar ve sahneler arasında mekik dokuyarak, birbirinden farklı etkinliklere katılacak. Salon, Nardis Jazz Club, Hollanda Konsolosluğu Bahçesi ve Muammer Karaca Tiyatrosu gibi Tünel bölgesinin birbirinden renkli mekânlarında gece boyunca sahne alacak sanatçılar arasında Larry Graham & Graham Central Station, The Panorama Jazz Band, Emir Ersoy Projecto Cubano, Maffy Falay Sextet, Jungle Boldie, Timuçin Şahin Quartet ve 2010 Türkiye'de Japonya yılı etkinlikleri kapsamında konser verecek Michiko Ogawa gibi isimler yer alıyor.




Beyoğlu Belediyesi'nin de işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu şenliğe bölgedeki restoran, kafe, bar ve mağazalar da geliştirdikleri özel içeriklerle katılacak.

Tünel Şenliği
Tünel, Galata ve Şişhane
3 Temmuz Cumartesi, 18.00-23.00
Biletler 35 TL / Öğrenci 20 TL / Sınırsız Şenlik* 50 TL

*Bilekliklerini SINIRSIZ ŞENLİK biletiyle alan müzikseverler, Hollanda Konsolosluğu Bahçesi'nde gerçekleştirilecek Jungle Boldie konserini de izleyebilecek.

2 modacı yorumda bulunmuş:

***tasanart*** dedi ki...

ooo istanbullular yaşıyor.paylaşımın için sağol.

enes kırdemir dedi ki...

kesinlikle İsTanBulll

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´