31 Mayıs 2010 Pazartesi

Jojee Nerde?!!

ImageHost.org

30 Mayıs 2010 Pazar

GalataModa Haftası uzaktan birinin yazısı:)

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

25 Mayıs 2010 Salı

Sihirbaz:Nicholas Kirkwood

ImageHost.org

Nicolas Kirkwood..
Prestijli tasarım okulu Central Saint Martins ve Cordwainers bir mezunu,tasarladığı mükemmel ayakkabılarının sayesinde edindiği deyimle platform sihirbazı.

Bu lakabın ,2008 yılında kazandığı Yılın ayakkabıcısı ödülü ve İngiliz Moda ödüllerinde kazandığı Swarovski Yükselen Talent galibi olmasıyla boşuna olmadığı gözler önüne seriliyor.
Gururumuz Erdem'in ayakkabılarının tasarımınıysa Kirkwood üstlendi.

ImageHost.org

Kullandığı metaryeller,desenler, renkler,lazer kesimleri yenilikçi tasarımlarıyla ayakkabıları tam bir mimar ürünü.Tasarımınlarının ortak noktası ise her birinin asi bir duruşu olması.
Formdan forma giren ayakkabılarını yaratan Nicholas Kirkwood ayakkabı hayranlarına ss 2010 koleksiyonunu hazırlamış.

Nicholas Kirkwood şaheserlerine Beymen den ulaşabilirsiniz.

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Proenza Schouler Çantalar

ImageHost.org

Carrie top 10


Sex and the City sevenlere müjde.Masaya Carrie'yi yatırıyoruz.Benim favorim izlerken ki gibi Paris'te giydiği Versace elbise.Muhteşemliğe sizde bir bakın.

Bunu yazdıktan sonra Trendometre 'nin güzel yazısıyla uyandım.Sex and the city hayranları mutlaka okumalısınız!

via:Fabtv

21 Mayıs 2010 Cuma

İstediklerim Uzayıp Gidiyor..

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

20 Mayıs 2010 Perşembe

Yeni Bileklik Zamanı

ImageHost.org

Cicili bileklikleri ne kadar sevdiğimi sizde öğrendiniz artık.Bu güzellikleri de yeni getiyorum.
Kimonolu bilekliklerden 2 tane bulunmakta.Ayırtmak isteyen veya fiyat aralığı isteyenler için iletişime geçebiliriz.



ImageHost.org

Sallanan at bilekliğinden ise elimde 3 adet bulunmakta.Bu bileklik için beklemenize gerek yok.
Benimle irtibata geçmek için
Jojikmoda@hotmail.com adresine mail atmanız yeterli.
Jojee's Bazaar dan da beni takip etmeyi unutmayın;)

Havuç Pantolon İştahı

ImageHost.org

18 Mayıs 2010 Salı

Denim'in Bloggerlara Yansıması

ImageHost.org
ImageHost.org

Denim trendi köklerini iyice modaya saldıktan sonra ürünlerini toplamaya başladı.Glamour dergisi bu işi trendleri yazıp bırakmakla kalmamış insanlara en samimi gelen bloggerlarla konusu tamamlamlamış.
Bir çok blogger ve sokak trendinin öncüleri olan bayanların denim modasını nasıl takip ettiklerini göstermiş.Burda tek vurgu jean pantolonlar ve şortlar olmuş.
Denim ceketlerin(balmain tarzı özellikle.Kate Moss'un mükemmel ceketini unutmayın.),gömlek-elbiselerin,leggingslerin şu sıra en popüler günlerini yaşıyoruz.
Sizde yaz aylarında Denim gömlek elbisenizi-sandaletinizi ve uzun askılı çantanızı alarak hem rahat hemde trendlish bir görüntü çizebilirsiniz.
Moda olan giysieri nasıl kombinleyeceğim diye düşünürken aklınıza başka bir soru daha geliyor olabilir.Bu da insanların bakışlarını üzerime çekmemeyim olabilir.Şöyle düşünün belki sizin gibi bir çok kız veya bayan giyinmek istiyordur ama cesaretleri yoktur.İlk açılışı siz yapın arkanızdan çoğalanları görünce inanamayacaksınız. Her zaman kendinize güvenmeyi unutmayın.

Eşarpları 4 Farklı Yolla Kullanın

ImageHost.org
Hermés'in muhteşem eşarplarından kim istemez ki?Onların yumuşaklığını aksesuar olarak kıyıp kullanamayız bile.Ama eşarplar bu sene çok gözde unutmayın.İşte klasik olmaktan kurtaran bu özel trend için size 4 yol.Dilediğinizi kullanarak giysilerinize renk katabilir stilinizi daha da belirginleştirebilirsiniz.
*Kemerle kullanın
*Saç bandı olarak kullanın
*Boyununuza bağlayın
*Belinizde kemer yerine kullanın

ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org
pic. refinery29

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Zarada Miumiu'nun Kedileri

ImageHost.org

Zara'nın koleksiyonları insanın içini gıcıklamaya devam ediyor.Harem pantolonların tahtını devralmaya hazırlanan havuç pantolonlar için hazırlık yapabilirsiniz.
Havuç pantolonların güzel modellerini arayışa geçenler için Zara'ya bakmaları gerekli.
MiuMiu'nun şirin kedilerinden almak istiyorsunuz ama fiyatı çok yüksek.Dertlenmeyin Zarada sizin için bekliyor.

Özlem Süerle Kendinizi Özel Hissedin

ImageHost.org

Deneyim tasarımı markası Özlem Süer , mezuniyet gecesi heyecanı içindeki genç kizlara ve cocail partylerine yönelik " PROM & COCTAIL QUEEN " ismi ile çoklu alternatifler içeren , Özlem Süer ana koleksiyonlarına özgü karakteristik detayları içinde barındıran özel bir koleksiyon geliştirdi .

Hem fiyat aralığı hem de renk ve tasarım çeşitliliği bakımından Özlem Süer tasarımcı markası takipçisi kadınları ve genç kızları etkileyen başarılı ve yenilikçi bir koleksiyon ...Hafif materyaller , lüks sentezler , kusursuz el işçiliği ile tasarımcı ruhundan izler taşıyan detaylar , hareketli formların minimal çizgilerle birlikteliği , üzerinizde gece boyunca size yük olmayacak , sizden bir parçaymışçasına rahat hissedeceğiniz tasarımlar ile deneyim yaşatan kostümler ...

Mezuniyet okazyonlarının yanı sıra ; kokteyl davetlerinin yoğunluklu yaşandığı bir döneme girdiğimiz için biraz daha yüksek yaş kategorisinden kadınları da etkileyen , güçlü form seçenekleri ve feminen duruşları ile dikkat çeken , naif detaylarıyla yaş aralığını geniş tutmayı başaran tasarımlarla buluşmak için sabırsızlananlardansanız Özlem Süer 'in büyüleyici dünyasını keşfe çikmanızı tavsiye ederiz ...

Büyük çiftlik sokak .No:20 Nişantaşı / İstanbul0212 240 5738

Fotoğraf : Deniz ÖzgünSaç-Makyaj : Samet Kilci Moda direktörü : Alexander Kokoskeriya


ImageHost.org
ImageHost.org
ImageHost.org

Genç yeteneklerden Deniz Özgün objektifinden , Bige Önal stylingi eşliğinde şahane bir çekim !Lux kavramını şehrin her köşesinde , her zaman diliminde cesurca sentezleyen cool kadınlar için limitli adetlerde üretilen ÖZLEM SÜER HOUSE koleksiyonu ile bahar çok enerjik geçecek .

Düğün,mezuniyet,kokteyl geceleri için alternatif arayanlar, sadece bana özel olsun giysim diyenler için en iyi seçeneklerden bir tanesi ÖZLEM SÜER.Samimi muhabbetleri,uygun fiyat araklığıyla sizde kendinize özel bir kıyafeti bulabilirsiniz.
Herkesle aynı olmak yerine kendini stilinizle özel olmaya bakın.

ImageHost.org
DEN_Z_ZG_N5.bmp (1013 KB)

14 Mayıs 2010 Cuma

Adil Işık Hayalinizdeki Mezuniyet Kıyafetinizi Hediye Ediyor

“Mezuniyet balosunun en güzel kızı benim” demek isteyen 5 genç kız arıyoruz.
Adil Işık hayalini gerçek yapıyor, en güzel mezuniyet kıyafetini senin için tasarlıyor.

Hemen en eğlenceli resmini yükle, oyları topla, ilk 5’e gir, Adil Işık senin için hayalindeki kıyafeti yaratsın.

Kimler katılabilecek?

Lise ve üniversite son sınıf öğrencisi olan tüm genç kızlar.

Nasıl katılacaksın?

İnternet Sitemize üye olup en eğlenceli, en deli dolu fotoğrafını yükleyeceksin.

Oylama nasıl olacak?

20 Mayıs’a kadar adilisik.com sitesini ziyaret eden herkes en çok beğendiği fotoğrafa oy verecek. En çok oyu alan 5 genç kız hayalindeki kıyafete bir adım daha yaklaşacak.

Ya sonra?

Şanslı 5 genç kızdan biri olarak, İstanbul’daki merkezimize geleceksin. Tasarımcılarımıza hayalindeki kıyafeti anlatacaksın. Tarzını yansıtan en özel kıyafet senin için tasarlanacak. Kumaşlar, aksesuarlar seçilecek. Ölçüler alınacak, provalar yapılacak. Sonra da heyecanla kıyafetine kavuşacağın günü beklemeye başlayacaksın.

Ve mutlu son...

Evine gönderilecek paketin içinden hayalindeki kıyafet çıkacak. Sana özel tasarlanmış ve hazırlanmış kıyafetin ile balonun en göz alıcı, en güzel kızı olacaksın. Biz de seninle yaşadığımız her anı fotoğraflayacak ve adilisik.com sitemizde paylaşacağız.

Kampanya Şartları


*Kampanyaya sadece lise ve üniversite son sınıf öğrencileri katılabilir.
*Organizasyon İstanbul’da gerçekleşecektir. Kazanan genç kızlar, hazırlık çalışmaları için 1 günlüğüne İstanbul’a geleceklerdir. İstanbul’a gidiş-dönüş ve konaklama masrafları katılımcıya aittir.
*Adil Işık kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
*Düzgün yüklenmeyen fotoğraflar oylamaya dahil edilmeyecektir.
*Yöneticiler uygun bulunmayan her türlü fotoğrafı haber vermeksizin sistemden kaldırabilirler.


Son 1 hafta Kalmıştır!!


Not:Tatil moodundan daha çıkamadım.Bunu biraz sitemle birazda ders verir niteliğinde kızan bir yorum bile aldım.Herkesin biraz soluklanmaya ihtiyacı vardır.Benim tatilim 4 günlük değil 1 haftalık oldu.Bu güzel haber olmasa bloga konu koymazdım inanın.Şimdiden okuyucularıma bol şans.Pztesi yeniden görüşeceğiz;)

6 Mayıs 2010 Perşembe

Zimmermann Bikinileri

ImageHost.org
Zimmermann geçen seneki koleksiyonu benim beğenimi kazanmıştı.Ama bu seferki koleksiyonu aynı tat verdi diyemeyeceğim.Çok ah ah bu bikini benim olmalı demiyorum.
Ama hoşuma giden iki floral desenli üst ve altın kombin yapılması oldu.Böyle şeylere genelde sıcak bakan birisiyim.Bikinin eşlerini değiştirmek gibi.Sizde değiştirir misiniz?Yoksa ben sadığım koleksiyona der misiniz?
ImageHost.org
ImageHost.org
Siz bu yazıları okurken ben Antalya ya doğru yola çıkmış olacağım.4 günlük bir tatil beni bekliyor.
Erken bikini hevesimi şimdi anlamışsınızdır.Güneşin tadını çıkartın..;)
ImageHost.org

5 Mayıs 2010 Çarşamba

GalataModa Festivali Başlıyor!

ImageHost.org


Moda Tasarımcıları Derneği ve Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Galatamoda'nın Galata Meydanı'ndaki etkinliği 26 – 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Galatamoda İstanbul'un trendlerini belirleyen Galata’da, moda ve tasarım meraklılarını ağırlayacak. Katılımın her yıl katlanarak büyüdüğü, tasarım ve moda meraklılarının heyecanla beklediği moda festivali, baharın tadının çıkarılacağı ve yaz öncesi alışveriş yapılabilecek en canlı ve en renkli etkinlik olacak.

Galatamoda Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Hatice Gökçe ve İdil Tarzi gibi tasarımcıların yanısıra festivale ilk kez katılacak isimlere de ev sahipliği yapacak.

ImageHost.org

Galatamoda etkinliği moda, tasarım ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katılacağı renkli bir parti ile açılışını gerçekleştirecek. Tarihi Galata Kulesi çevresinde kurulacak standlarda moda severler, tasarımcıların hem 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını, hem de festivale özel hazırladıkları ulaşılabilir fiyatlı tasarımlarını bulabilecekler. Galata Meydanı’nda, Galatamoda festivali tutkunları, alışverişin yanısıra Power XL FM müzikleriyle eğlence dolu anlar yaşayacak.

4 Mayıs 2010 Salı

Gözlük Çerçevesinde Leopar Deseni

ImageHost.org
ImageHost.org

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bileklikler Bitti;)

ImageHost.org
Bileklikler bitti:)
Nasıl şeker oldular bilemezsiniz.Elimdeki malzemelerle 6 tane hazırlayabildim.Hepsinde ayna,topuklu ayakkabı,askı,mücevherimsi bir taş bulunmakta.Zincir kısımlarına beyaz,pembe koydum ama pembenin ihtişamı beyazda olmadı kesinlikle.
Bu gün sipariş veren arkadaşlar için farklı renklerde kurdela bakmaya gideceğim.Elimde 2 tane kaldı.Almak isteyenler hemen
jojikmoda@hotmail.com adresine mail atsınlar.
Bitmiş olan cicilerse sahiplerini bulacak..
Zet foto çekemedim iphonela da güzel çıkmadı.Bi dahakine çok hoş fotolarını çekeceğim fotoğraf makinesi gelince.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´