30 Nisan 2012 Pazartesi

Ben Bu aralar -5-


Bir gün en yakın arkadaşınız sizi arasa ve şimdiye kadar duymadığınız heyecanlı ses tonuyla evleniyorum deseydi ne yapardınız..Tahmin etmek hiç zor değil :) Elim ayağım birbirine karıştı deyiminin en güzel açıklamasını ben geçen hafta sizin yerinize öğrenmiş oldum.

Elbette her şey çok güzel oldu .Birbirini seven iki kişinin düğünü nasıl kötü olabilir ki:)Ben de onların  en mutlu günlerinde yanlarında oldum.Yaklaşık 4 gün Bursa'ya  üniversitedeki birtanecik yurt arkadaşımın yanına koştum.

Bursa'nın kına gecesi çok meşhur derler gerçekten de öyleymiş.Özellikle gelin sandalyeye oturmuş halde kızların onu zıplatması ardında da damadın gelini kucaklaması çok ilginçti.Bindallı sever misiniz bilmem ama arkadaşım pembe hastası biri olarak bindallısını pembe seçmiş.Bindallıdan çok farklıydı aynı harem kızları gibi salındı yanımızda.Normalde pek kınayla aram yoktur ama onun hatrına sol avcumda kalpli kınam var:)

Kıyafetime gelirsek kendisini 1.5 sene önce Koton'da indirimdeyken gördüm ve kaçırmadım.Kendisi hala daha mağazalarda var.Tabi ben fiyat olarak onun çeyreğine aldım diyebilirim evet o kadar uygundu!
Bilekliklerim ve ayakkabılaırm gözükmemiş ama olsun.Saçlarımı ve makyajımı kendim yaptım.{Jojee burda gururlu ses tonunu takınır öhöm öhöm:)}


 


Ben ise   evim  yapım aşamasında olduğu için kafayı yemiş bulunmaktayım.Banyomu bitirdikten sonra sıra mutfağa geldi. Beğendiğim model ise yukardaki siyah-beyaz dolaplı olan yorumunuza ihtiyacım var.
Tabi bol koşuşturmalı zamanlarımda en yakın arkadaşlarım içecekler oluyor.Bu hafta boool köpüklü cappuccino ve naneli limonata benim tercihim oldu.

 Ve her zaman mırıldanırım keep calm and carry on!

Not.Elbisenin bir beden büyüğü kaldığı için tadilat görmüştür potluklar varsa affola :)

5 modacı yorumda bulunmuş:

Kuzununannesi dedi ki...

kıyafetınn gercekten cok hos..bursa kına gecelerını bılmıyordum demek kı oyleymıs ne guzel..keske onlarıda gorseydık..bu arada bende bloguma beklerım sevgıler

Unknown dedi ki...

indirimlerde bazı parçaları toplamak çok işe yarıyor.bende öyle yapıyorum ve bu sayede her zaman her duruma uygun birşeyler bulabiliyorum.özellikle acil durumlarda süper oluyor:)

bu elbise de çok şık olmuş:)

pelin-in.blogspot.com

emel dedi ki...

merhaba, çok şıksınız bende bir alışveriş sitesinden krem rengi olanını sipariş verdim merakla bekliyorum, bu rengi daha güzel ama yoktu maalesef:(

zeys dedi ki...

sacların ve makyajına bayıldmmm..ortam da super gorunuyo cnm..

Adsız dedi ki...

elbisenin beyazını ve bordosunu gördüm haftasonu kotonda 39.90 dı.ama yaz geldiği için almak istemedim.sen gülegüle kullan..

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´