8 Nisan 2011 Cuma

Bu Hafta Sonu..


Hava güzel alışverişe çıkalım diye düşünenler sizi Galata'ya davet ediyorum.Tasarımcıların kıyafetlerini Shopping Fest Galata şenliğiyle çooook uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Ah benim Zeynep Tosun'um yok diye geçirdiğiniz eski günlere bir çizik atabilir ve %70 indirimle Zeynep Tosun'un tasarımlarına sahip olabilirsiniz.

2 gün sürecek bu etkinlikte Zeynep Erdoğan geçtiğimiz sezona ait koleksiyon ürünlerinden Günlük giyim (pantalon, gömlek, bolero vb.) bir ürün alana ikincisi %35 indirimli.
Gece elbiselerinde %20 indirim uygulanıyor olacak.
Aynı zamanda sizi hem alışverişe hem de sohbete çağıran bir tasarımcı var.Simay Bülbül eski sezon ürünlerinde %60 yeni sezon ürünlerinde %30 indirimle tasarımlarına sahip olma imkanı sunarken butiğinin terasında çay-kahve keyfi yaşamaya davet ediyor.

Jojee'den söylemesi: Her zaman bayanlar sevinecek değil moda için.Bu sefer erkeklerin yüzü gülüyor.Niyazi Erdoğan Serdar-ı Ekrem senliklerinde Piksel koleksiyonunu bu iki gune ozel Mariquita’da %20 indirimle satisa sunuyor.
Yeni sezon kolkesiyonundan bu indirim firsatini kacirmayin.
Not: İstanbul Shopping Fest Galata Etkinliği, 9-10 Nisan tarihlerinde, 10.00-22.00 saatleri arasında Serdar-ı Ekrem Sokak ve Camekan Sokak’ta takip edilecek; 23 tasarımcı, 21 mağaza, 6 kafe ve restoran özel kampanyaları ile moda ve alışveriş meraklılarıyla buluşacak.

0 modacı yorumda bulunmuş:

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´