15 Eylül 2011 Perşembe

Ah FNO'da Nerde Olsam!


Peki siz nerde olmayı planlıyorsunuz?Ah bir Nişantaşı bir İstinye bir Bagdat Caddesi:) Çok kararsızsanız bu akşam sizi nerelerde neler bekliyor bir bakalım.





Suadiye DKNY'de
DJ Metin Barım'ın müziğieşliğinde sokak partisi, Miller'dan mağaza önü ikramı,gece boyunca çekilişler ve sürpriz hediyeler kazanma şansı...

Deniz Berdan Nişantaşı Brandroom mağazasında stil konusundaki özgün görüşlerini paylaşacak.
Deniz Berdan 18.00-20.00 saatleri arasında, Nişantaşı City's Douglas Parfümeri mağazasında da sevenlerine stil danışmanlığı yapıyor olacak.

Pascal Nouma 19:00-22:00 İstinyePark Lacoste mağazasında ziyaretçilerle fotoğraf çektirecek ve bu fotoğrafları imzalayacak.

Erenköy Beymen mağazasında elinizde şampanyanız Luis Ernesto Gomez’i dinleyebileceksiniz.

Bağdat Caddesi Syoss standında ünlü saç tasarımcısı Alp Kavasoğlu canlı bir saç şovu yapacak ve ziyaretçilere önerilerde bulunacak.

Bağdat Caddesi Avon standında Azra Akın ziyaretçiler ile buluşacak.

İstinyePark Teknosa mağazasında Moda Tasarımcıları Derneği Bahar Korçan yer alacak. Tasarımcıların elektronik atıklardan yarattığı tasarımlar sergilenecek.

İstinyePark Tommy Hilfiger mağazasında thestylebyme.com sitesinin kurucusu Ceylan Atınç stil danışmanlığı yapacak.

Bağdat Caddesi Swarovski mağazasında Wilma Elles stil danışmanlığı yapacak ve yeni koleksiyonun özelliklerini paylaşacak.

Dilek Hanif Nişantaşı mağazasında bizzat yer alacak. Konca Aykan’ın seçimi kombinasyonlara %30 indirimle sahip olabilmek ve 2.000 TL üzeri alışverişlerde Dilek Hanif’in geceye özel tasarladığı çanta ve fularlara sahip olmak mümkün.

Dövme sanatçısı Emrah Çakın İstinyePark Matraş mağazasında özel bir teknik ile deri aksesuarları dövme motifleriyle süsleyecek.

Çağatay Ulusoy 21:00-22:00 saatleri arası İstinyePark Ramsey mağazasında olacak.

Midnight Express mağazasında Berlin’in seçme tasarımcı ve markaları konuk olacak. Starstyling, Hien Le, Thu Thu, Issever Bahri, Vladimir Karaalev, Uslu Airlines, Lapaporter ve Mykita pop-up mağazada olacaklar.

Adidas Nişantaşı mağazasındaki partiye Hakan Öztürk ve Bahar Kongel ev sahipliği yapıyor. Onlara DJ Gazali de katılacak. İstinyePark Adidas’ta ise müziklerini Oben Budak’ın yapacağı bir parti düzenleniyor.

Bağdat Caddesi Stefanel mağazasında Esin Maraşlıoğlu styling yapacak ve sezon önerilerinde bulunacak.

İstinyePark Adil Işık mağazasında Özge Ulusoy ile fotoğraf çektirmek mümkün.

Calzedonia İstinyePark mağazasında Türkiye’nin en başarılı makyözlerinden Nur Toktay makyaj uygulaması yapacak.

FNO’cular İstinyePark Silk & Cashmere mağazasında Zeynel Abidin Ağgül’ün yapacağı moda çekimine şahit olacaklar.

Nişantaşı Bozsisters mağazasında Sevinç Yıldız’ın sunacağı Art Performance etkinliği olacak ve oyuncu Burcu Kutluk’la tanışma fırsatı bulunacak.

Nişantaşı’ndaki butiğinde moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ile tanışabilirsiniz.

Nişantaşı Tuba Benian mağazasında moda fotoğrafçısı Selde Başkaya’nın İlyada konseptli çekiminde yer alabilirsiniz.

Vogue Türkiye alışveriş editörü Ece Candan İstinyePark Arte Gioa mağazasında olacak. Pomelatto markasının 9 yüzükten oluşan yeni koleksiyonunu 20:00-21:00 arası Ece Candan ile birlikte keşfedebilirsiniz.

Vogue Türkiye alışveriş Editörü Ece Candan İstinyePark Penti mağazasında 19:00-20:00 saatleri arasında Penti koleksiyonundan yapacağınız seçimler için yanınızda olacak.

İstinyePark H&;M mağazasında Vogue Türkiye moda editörü Konca Aykan stil önerilerinde bulunacak. Gecede ayrıca 19:00 itibariyle kendi tişörtlerinizi tasarlamanız mümkün. FNO için sınırlı sayıda üretilmiş çantaları alabilirsiniz.
Vogue kapak kızı olmak, dj müzikleriyle alışveriş yapmak ve 100 TL üzeri alışverişlerde FNO için özel tasarlanmış fulara sahip olmak da mümkün.

Vogue Türkiye güzellik editörü Gözde Atakoğlu 18:00-19:00 saatleri arası İstinyePark Sephora mağazasında.

Gözde Atakoğlu 20:30-21:30 saatleri arasında Nişantaşı Jo Malone mağazasında olacak.

22:30-23:30 saatleri arası Nişantaşı Nars mağazasında makyaj uzmanlarının uygulamalarından sonra çekilecek polaroid fotoğraflar arasından ‘en güzel dudak’ seçilecek. Gözde Atakoğlu yarışmanın jürisinde.

Vogue Türkiye moda ve stil danışmanı Ece Sükan İstinyePark Vetrina mağazasında geceye özel tasarlanan çantaları saat 20:30-21:30 saatleri arasında imzalayacak.

Vogue Türkiye editörü Zeynep Yapar  21:30-22:30 saatleri arasında İstinyePark Adil Işık mağazasında.

Vogue Türkiye alışveriş editörü Naz Bileydi 19:00-20:00 saatleri arasında Nişantaşı Adil Işık mağazasında olacak.

Vogue.com editörü Melis Pekand, 21:30-22:30 saatleri arasında İstinye Park'ta Sevil'de olacak.

Vogue.com editörü Didem Dayıcıoğlu, 21:30-22:30 saatleri arasında Bağdat Caddesi'nde Sevil'de olacak.Müzik eşliğinde, davet boyunca rose şarap ikramı, sürpriz çekilişlerle hediyeler kazanma şansı...

Aynı zamanda biricik bloggerlarımızdan İconjane Topshop'da sizi ağırlarken, biricik Cindrella'mız İstinyePark'ta resmi blogger olarak size bilgiler verecek.Koray Caner azmin gücüyle bizi şaşırtarak İstinye Marc Jacob'da olacak.

Ben şuanda İstanbul'da olsaydım seçimim ya Nişantası olurdu ya da İstinyePark!Akşam eğlenebildiğiniz kadar çok eğlenin güzel şarapları tadın, müzikle dans edin boool indirimden faydalanıp kendinizi cicilerle şımartın eh tabi beni de anıp unutmayın!

FNO bilgiler voguetr ve mail bültenleri




0 modacı yorumda bulunmuş:

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´