22 Mart 2009 Pazar

Japon Style


Buara online alışveriş rüzgarına kapıldım.GG sitesinde japonların giydikleri kıyafetlere bayılıyorum.Özellikle dantelli gömlekle alttaki cekete bittim.Almak istiyorum ama kaliteli midir emin olamadığım için bilenler varsa diye size sormak istedim.
Gerçekten çok hoş durmuyorlar mı?



26 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

modeller fotoğraflarda güzel kumaşlar dikişler kalitesizz .. feci..

Shopaholic dedi ki...

Bu tarzlara ve bu kıyafetlere bayılıyorum! Yalnız alan bir çok kişi kıayeftlerin çok kalitesiz olduklarını söylediği için almaktan vaz geçtim.. Arada iyiler de çıkabiliyor tabii, ama şans bence. Sanırım en mantıklısı eğer almaya karar verirsen, satıcıdan ürünün orjinal fotoğraflarını da istemek olabilir.

Jojee dedi ki...

siu;aynen bende öyle düşünüyorum zten satan adam kocaelideymiş ben geliyim deniyim dedim hemen alırım dedim yok açık arttırmadan girceksiniz dedi demekki güvenmiyor sattığına

shopaholic;resimlerde o kadar hoş duruyor ki içim gitti resmen
konuştum ama yanaşmıyor bence ürünlerde srun var gibi geldi.alıpta memnun olan var mı acab?

Adsız dedi ki...

bende çok beğeniyorum ama alıp almamakta kararsızım

Shopaholic dedi ki...

Geçen yıl birkaç kişi kürk görünümlü peluş montlar almıştı bu Japon Style satanlardan. Onlar çok güzeldi. Ama onun dışında gömlek, elbise vs.lerde beğenen hiç duymadım berbat diyorlar. O yüzden ceketi bilemiyorum, belki güzeldir ama gömlek büyük ihtimal çok kalitesiz birşey..

Jojee dedi ki...

shopaholic;tatlım bu gömlek aşkı yüzünden dikiş kursuna gidicem istediklerimi ben dikicem:) valla dikmaya başlarsam burda da gösteririm:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

gömlek gerçekten güzelmiş

Adsız dedi ki...

ben internet üzerinden alışveriş yapamıyrm,güvenmiyrm gözlerimle görmeliyim ama daha önce resimlerine rast gelmştim şifon elbiseler,tunikleri fln çok gzldi,diğer ürünleride çok gzl kombilemişlerdi ama birçok kişi memnun kalmadığına göre vardr bi hikmet

Jojee dedi ki...

dilara;al bendende o kadar:)

fashioncholicgirl;bencede ya içim gidiyor ama kalitesiz

nevruz;bazen beğendiğim şeyler bile üstümde güzel durmayabiliyor ama bunu satan adam burdanmış geliyim dedim hayır dio var bunda bir iş:)

beyaz mendil dedi ki...

Üstteki modeli çok beğendim.Sevgiler

Adsız dedi ki...

konuş bence beğenmezsem iade edicem de onlar ne kadar hayır olmaz desede bu hakkın var zaten..
bunu kabul ediyorsa al olmadı iade edersin :)

Bi dedi ki...

jojeecim o gömlekler gerçekten çok kalitesiz. ben de bir ara almak istedim; ürünü alanların yorumlarını okuyunca vazgeçtim. alanların %90 ı memnun değil. cekete gelince, iki gün önce onun açık arttırmasına katıldım en son 26 ytl'ydi galiba şimdi girip tekrar bakacağım. eğer çok uç bir fiyat olmazsa, almayı düşünüyorum. malum "japon style" dedikleri çoğu ürün kalitesiz oluyor; çok masraf yapmaya değmeyebilir.

Jojee dedi ki...

beyaz mendil;ah ah bende

siu;ya birde beğenmezsem 45 ytl fln vermek istemiyorum giymeyecğim şeye kesin para iadeside yapmıcaklak:(

bi;ceket benimde favorim çok hoş duruyor ne kadar olur ki max fiyatı bakalım aslında bu işler çok sakat ya

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Jojeecim bende sattım bi kaç tane getirip hatta elimde 1 tane elbise var. bana gelen ürünler güzeldi. 1 tanesi hariç. Ama o kadar ürün arasında bir tane fire oldu ama onuda alan kişi çok beğendi. Biraz ara verdim satışa. Tekrar devam edeceğim.

Jojee dedi ki...

gökkuşağında oturan kız;tatlım satışa başladığında bana haber verir misin elinde olan mallardan konuşuruz:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

sevgili jojee,
emin ol pazarda bile bunlar kadar kalitesizlerine rastlaman mumkun diil:))

PINK PRINCESS dedi ki...

internetten alışveriş:))ben çok yapıyorum.japonda aldım 10 tanesinden 3'ü kötü çıktı.bu gömleğin kötü olduğunu düşünmüyorum.alanların yorumlarıda iyi genelde ama ebay'den çok çok daha ucuza alabilirsin bunu.sonucunda artık hiçbirimiz asırlık şeyler almıyoruz.birkaç sezon idare eder bence...ayrıca iade kargo ücretini karşıladıktan sonra iade almıyorum gibi bir ibare doğru değil en azında gg'de..

perla dedi ki...

ben gömlekten aldım 35 tl için gayet iyi çıktı saten gibi şık bir gömlek...

yelizco dedi ki...

ben japon style satıyorum. zevkle de kullanıyorum. iki kaban ve bir sürü bluzum var. hem kullanıcı hem satıcı gözüyle yorumlamam gerekirse artıları da var eksileri de. ürünlerin kumaşları ve stilleri çok güzel. ama bazı ürünlerin dikişleri vasat. ürünleri giyince arkadalarım dikişlerin kötü durmadığını söylediler. yakından ben biliyorum ama bazı ürünlerde dikişler kötü. ama giydiğim ürünlerin bu kadar şirin ve kimsede olmayan ürünler olmasını vasat dikişe tercih ediyorum. ben şifonlu bluzları çok beğeniyorum. bu tarz ürünleri sadece stradivariusda bulabiliyordum. ama stradivariusdakiler hem çok pahalı hem de çok dekolte. elimde bi parti ürün var istanbulda görmek isteyen varsa göteririm ama hijyen nedneiyle denetmem. zaten hepsi standart beden.

Adsız dedi ki...

Yelizcim elindeki ürünleri görmek istersek seni nerde bulabiliriz?

yelizco dedi ki...

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Yoco_Fashion_Store/

Adsız dedi ki...

bende bırtane şifon elbıse almıştım gayt güzel bır dikişi var resımdkının aynısı geldı.ama bana ordakı gbı guzel olmadı.mankenler çok zayıf,bızde oyle durması ımkansız.yada onlar gbı 40-45 kılo aralıgında olmamız gerekıor:)

yildiz dedi ki...

bu insanlar kontrol, orijinal ve ambalajında ​​was excellent olacaksa ürünleri gibi görünüyor

http://www.japonstyle.biz/

Adsız dedi ki...

sadece kalıpları küçük sorun yok! yani 38 giyen 40 alacak :) yok benim psikolojim 40 giymeyi kaldırmaz diyen varsa bilemem :p

Adsız dedi ki...

http://www.lightinthebox.com/de/


bu vermıs oldugum lınkı tıklayın
aradıgınız hersey burada
ben almanyadan alısverıs yapıyorum (cunku dussekdorfta yasıyorum,tesadufen bu sıteyı bulup bır kac tane sıparısle deneme yapmıstım daha sonra esımden bosanmak uzereyken bana geldıler ve esımın kredı kartıyla bu sıteden 3500 euroluk alısverıs yaptım gomlektı montdu aklına ne gelırse epileydısıne kadar aldım.(mustehak olsun) urunlerın ıcınde bır tane bıle defolu cıkmadıgı gıbı sıparıslerım 20 gun sorna elıme ulastı o 20 gunde 20 takla attım ya ben kendı daıreme tasındıkdan sonra gelırse kargolar dıye bu vesıleyle rahmetlı esıme 2 hafta evdekı esyalarımı toplaması ıcın zaman vermesını ıstedım (paketler ugruna) yaşadıgım hıkaye bu. ayrıyetten bu web sıtesının turkıyeyede kargosu var.sız bakıyorsunuz öyle baska turk sıtelerde japon styl dıye ama oradakı fıyatlarla bu sıte arasında dunya fark var ben bır kabanı 20 euroya alıyorsam bakıyorum tr sıtelerınde 150 tl dıyor kafayı yemıs bunlar..ha naklıyesı cok tutar gumruk vs o ayrı..bılgıne..Ada izmir

Adsız dedi ki...

lightinthebox sıtenın adı unutmadan
adaizmir

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´