3 Mart 2009 Salı

Kısa Saç Modası

Kısa saç modasının öncülerinden Victoria beckham.Oyüzden onu ilk fotolara taşımasam ayıp olurdu diye düşünüyorum.Victoria yı birde uzun saçlıyken koyayım dedim.Arasında bir seçim yapıp uzun-kısa saçlıyken daha iyiydi diyebiliriz.
Victoria saçlarına hangi saç kesimi uygulatsa güzel oluyor.İnsan kıskanmıyor değil.Bob modeli benim favorilerim arasında ama kestirebilmiş değilim.
Victoria'nın hangi saçı sizce daha güzel?Uzun-Bob-Bond??



Rihanna'yı ben ilk uzun saçlarıyla tanımıştım.Ama saçlarını oda bob kestirince çok hoş oldu.
Şuandada farklı bir havası olmasına rağmen bu kadar kısa saçlı halini pek beğenmiş değilim.Ayrıca chris brownla dayak yedikten sonra tekrar barışımış inanılır gibi değil!

Goop kesinlikle saçlarını kesince süper oldu.Onun uzun dümdüz saçları bana sıkıntı yaratmıştı artık.Şimdi daha stil sahibi ve bakımlı gözüküyor.

Victoria'nın eski yakın arkadaşı Kate ondan ilham alarak saçlarını Bob modeli kestirmişti.Ve ben saçlarını o haliyle çok beğenmiştim.Ünlülerin çoğu onu gördükten sonra bob modeli değişime uğradılar.Saçlarını kısa kestirmesiyle yeni trend belirlemede oda victoria'nın yanında yer alıyor.
Bob(Küt önler uzun arkalar kısa) modeli ise uzun saçından çok daha yakışmış.
Modacı Hanımlar aranızda kısa kestiren var mı?Veya özenip ama yapamayanlar?

8 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

ben kestirdim ama saçların dalgalıysa kestirme derim çünkü hep fön çekmek zorunda kalıosun benim saçlarım çok döküldü o yüzden:(

Adsız dedi ki...

belime yakın olan saclarımı bi cırpıda victorianın su an ki hali gibi kestirdim..
acaip memnunum!
kısa sacın daha modern durduguna (en azından bende)inanıyorum =)

serrose dedi ki...

kestirmek istiyorum
1 hem cesaret edemiyorum
2 hem de balik istemiyor :)

Adsız dedi ki...

victiria beckhama çok yakıştığını dşnyrm ayrıca rihannayada ama ne yazık ki benm saç yapıma hem uymayacağı için hemde ben uzun saç kullanmayı sevdiğim için kestirirsem çok üzülr,pişman olurum;ztn bi ay önce kdr epeyce kestirdim ve çok pişman oldum saçlarım dalgalıydı şimdi kıvırcık oldular sürekli fön çekmem gerekiyor buda hem sıkıcı hemde zaman alıcı ayrıca saçınızın yıpranmasıda çabası bnde bu aralar yıldım ilk çağ kadıları gibi geziyrm ortalıklarda

Adsız dedi ki...

ben 1yılı aşkın süredir bob modeli kullanıyorum ama artık 7den 70e herkeste olduğu için ve de victoria'nınki kdr kısa saça cesaretim olmadığından saçımı uzatıyorum,artık kestirmeyeceğim,kestirmek isteyenler her gün fön istedii için güçlü saçlara sahip olmalılar benden sölemesi!

Adsız dedi ki...

betsy kız nası yaptın bende ıstıyorum ama cekınıyorum cnm.
vıctorıa tarzı hem modern hemde dınamık bır model cnm

Unknown dedi ki...

bende uzun saçlarımı victoria ilk kestirdiğinde özenip bob kesim kestirmiştim uzun saça alıştıktan sonra cok zor geldi tekrar uzatıyorum:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bu önler uzun arkalar kısa bob modeli kesinlikle çok güzel duruyor ama düz saçlılarda. Saçları kıvırcık veya dalagalı olanlar bence hiç kalkışmamalılar benim gibi :) Biz sonsuza kadar uzun katlı saçlarımızla kalacağız...

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´