6 Mart 2009 Cuma

T-shirt T-shirt!

Havayı iki gün güzel buldum diye tshirtlere elimi attım şimdide.Mini short ve çoraplarla süper duran t-shirtler!Birçok kişinin üstünde görüp bu kombinleri şunu anladım siz zayıf olsanız bile (ki benim için 36ve altı) bazen sizin bacaklarınızı kalın gösterip,cüssenizin biraz daha iri gözükmesine neden olabiliyorlar.
T-shirtleden bahsedersek onlar benim için rahatlık kelimesinin tanımını oluşturuyorlar.Rahat olduğu kadar model seçenekleri sizi ister rocker yapar ister masum prenses.Oyüzden buraya bulduğum modelleri koymak istedim.Benim favorum alttaki zincirli beyaz olan!Ama onun beyazını değil ben grisini alıyım skinny pantolonla süper durur!
Ne dersiniz?



Sizde böyle t-shirtlerden arıyorsanız Mangoya bakmanızı öneririm.Kendi saflığıma yanıp bıraktığım güzelim t-shirt için ne kadar ağlansam şimdi boş!
-Siz tshirt sever misiniz?Giymek istediğiniz modeller neler?
Paylaşalım kaynaşalım:)
Not;Devamlı yorum yazan adsız-adlı-blogger üyeler size sonsuz teşekkürü borç bilirim.

7 modacı yorumda bulunmuş:

PuCCa dedi ki...

gözlü olan çok güzell..

A.Ş.K dedi ki...

bu t-shirt lere bayıldım en kısa zamanda edinicemm :) thank u baby

engindeniz dedi ki...

Çok şıklar, hem uzun ve bol olduklarından rahatlarda:)Sevgiler..

Colorful dedi ki...

içinde kalp deseni barındıran kıyafetlere genelde ı-ıhhh derim, sevemedim bi türlü.. ama şu 2 gözlü, fiyonklu olan gözüme çok sevimli görünüyor :)

Ful yaprakları dedi ki...

pek benlik değil bunlar çok şıkır çıkır:)

lale kunt dedi ki...

ben çok severim, mangoda da bu sezon güzel şeyler var ama bence pahalı. yani bir tshirte 40 lira vermek bana saçma geliyo. ne kadar güzel olursa olsun..
mesela mango outletten tshirtler aldım, 40 mış 5 e inmiş. bence zaten 5 ten fazla da etmez :)

Adsız dedi ki...

zımbalı olanlarda benim favorim burda yok ama ben diyim dedim.Senin koyduklarınıda çok beğendim yüzlü olanlar ilginçmiş.Jojik izleniyorsun haberin olsun:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´